![]() |
VTM Bucovat
dintr-e pasionatii de oltcit cine doreste sa se inscrie pe 22 martie la VTM bucovat? mi-as dori mai multa implicare din partea oltcitarilor... sa incercam sa ne aducem aminte de ce sa intampla acum ani buni cu faimoasele oltcituri de raliu... deci cine se inscrie?
|
Re: VTM Bucovat
cand s-or mai civiliza spectatorii ma bag(daca se vor civiliza vreodata)..pana atunci n-are rost
|
Quote:
|
eu ma inscriu cu toate 3. TMG, NWX si tico power JTA... o sa ai concurenta...
|
Quote:
|
Quote:
|
syc a anuntat ca se va inscrie... daca voi termina masina foarte probabil sa particip si eu cu una dintr-e ele. TZH nu te bagi? ai avea ce arata mai ales acum ca ti-ai pus si jante, masina trage destul de bine...
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
:sad: Cam urāt...
Bine că nu a fost mai grav!:???: |
Ti-a scapat volanul de a facut balansul ala si s-a dus?
|
Nu. Pur şi simplu i-a plecat spatele spre dreapta, a īncerca s-o repună pe trasă şi... s-a dus :lol:
|
deja am vb cu SYC si o parte din piese, ce se gasesc p la mine prin garaj vor fi donate. ramane ca alex sa faca o lista cu ce-i trebuie si apoi sa treaca p la mine sa vedem cu ce il pot ajuta... SYC REVINE!!!!
|
Baieti , va multumesc (se stiu ei care) ...
Gabi,merci pt pozele postate dupa incident... Asta a fost sa fie ,bine ca nu a fost mai rau si sa nu simta nimeni ce am simtit eu cand am iesit cu masina d p traseu. Am avut 3 semne in ziua de 22 martie ... 1 prima urcare,(recunoastere )mi-a sarit o fise ... 2 m-am mai intors odata cu masina fugindu-mi de spate ,dar cu noroc.. 3 am parasit traseul Intr-adevar pe 4 iunie cum e anuntat in programul ACS-ului, urmatoarea etapa ,revin in forta ... Sa ne vedem cu bine data viitoare,momentan masina e in lucru. syc-u UNDER CONSTRUCTION |
Dar SYC-u ce are avariat??
In poze numa bara se vede ca este lovita. |
Quote:
asa se vede in poze, cum zici tu,.,.. dar daca te uiti mai atent rotile nu mai stau drepte,... deci:bratele stanga si dreapta cu bari de torsiune cu tot + telescoapele + bucsile,+fulia(elicea de la motor),... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning