![]() |
Machete in lucru - a!3x
M-am apucat sa tunez o macheta de hummer 1/43. am facut urmatoarele modificari
-eleron -geamuri fumuri -vopsita argintiu -interiorul alb -in portbagaj are un dvd -boxe etc urmeaza sa mai fac dar inca nu am poze o sa fac maine niste poze cu el |
am poze, dar nu stiu cum sa le bag. va rog ajutati-ma si pe mine ca sa vedeti humerul!
Regulamentul interzice scrierea ca pe messenger! Te rog frumos, scrie romānește!;) |
Re: Machete in lucru - a!3x
dai Go advanced...si deasupra .. unde scrii tu este o agrafa...dai click pe ea...si bagi pozele ...
|
2 Attachment(s)
uitati 2 poze cu el
va place:?? acuma lucrez la un vw battle tot 1/43 dar la asta nu i se deschid usile. sper sa imi iasa bine! MOD EDIT: NU MAI SCRIE MESSENGER SI NU MAI FA POSTURI CONSECUTIVE! AI OPTIUNEA EDIT! |
Avion frate! :( Nu ti-a iesit foarte bine! Si pentru ce ai pus woofer in portbagaj daca nici nu se vede? :)
|
1 Attachment(s)
Sunt incepator ce naiba.
Sa va arat portbagajul. |
o sa il fac mai bine, o sa mai lucrez la el.
|
Prietene, te rog inceteaza! Nu mai posta post dupa post! Aici nu e messenger! Foloseste optiunea edit! :x
|
cum pot face scaune 1/43?
|
6 Attachment(s)
am loato de la inceput cu hummerul si uitati ce mia iesit. sper sa va placa de data asta.E tot acelas dar am facut sa i se deshida geamu din spate etc etc acuma zici ca e un hummer 1/24:D:D
La urmatorul posti scris asa, sterg postul + o infractinue! |
imi place:D
|
Cum ai facut LSD??
|
chiar,cum ai facut?apropo,a iesit super vopseaua.....tare ideea cu luneta.....foarte tare.....succes si vreau sa stiu cum ai facut lsd uri.....numai bine
|
da alta minciuna nu puteai sa spui ...despre hummer...eu nu cred ca cel verde e acelasi cu cel negru...chestiile astea sa le spui la babele din piata!
|
Quote:
ce tare .. cand vreodata o sa fie acelasi ? :lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning