![]() |
tuning alfa
2 Attachment(s)
putina fibra de sticla si look`ul masinii tale este total schimbat. vrei si tu ca masina ta sa aiba un nou look ?
|
1 Attachment(s)
s-a muncit mult si inca nu este finalizata :chainsaw:
|
4 Attachment(s)
alfa romeo sprint MODIFICATA ANULATE BARILE LA EXTERIOR SI INCA NU E FINALIZATA am nevoie de piese si dau piese am doua masini contactati-ma 0722365645 Andrei
|
Re: tuning alfa
Quote:
Va pot recomanda si ************, un loc unde puteti discuta si cu alti impatimiti ai marcii :wink: |
Quote:
|
Sal sunt nou pe aici,am un alfa 147 si as vrea sa ii pun niste jenti pe 17 cine imi da un sfat?(am 1000 euro disponibili)
|
cauta si tu la wolfrace , au niste jenti tare interesante, pe prima pagina de pe acest site;)
|
sau oz superturismo gt...astea merg foarte bine pe alfa...au un model asemanator care e disponibil din fabrica...si cred ca pe 17 ar arata excelent
|
Sau poti merge pe jantele de 17" originale Alfa, modelul Supersport, mai exact cele cu 3 gauri, in multe cazuri sunt alegerea ideala ;). La poti aduce second din afara la bani buni, daca nu gasesti in tara. Daca le vrei noi sunt f scumpe :D, iti depaseste cu mult bugetul :)
|
Si eu recomand tot jantele originale. Sunt multe modele din care poti alege. Exista inclusiv OZ superurismo GT facute special pt Alfa sau jante de competitie Speedline Corsa pe 17" cu greutatea de 7,2 kg/buc, sub denumirea Alfa Romeo Sport Cup. Jantele de la Alfa sunt produse de nume mari in aceasta industrie si sunt foarte rezistente si destul de usoare fata de ce gasesti pe aftermarket.
|
fainnnnnnn
|
foarte frmos la ce pret poate duce o astfel de alfa romeo ??
|
pretul kitului e undeva la 2700 ron
|
Superb :D
|
Quote:
pur si simplu e hidoasa,cea neagra ma refer 156-le fara nici un element de tuning e mult mai frumoasa sunt cateva kit-uri care te lasa cu gura casca intr-un sens bun dar acest kit nu are deaface cu alfa romeo,asta e bun pt dezapezire nu vreau sa spun ca e prost facut sau sa spun ca protuning nu lucreaza bine ci doar ca spoilere acelea distrug masina d.p.d.v. optic |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning