![]() |
Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Salutare ! Ce parere aveti fratilor?Sa zicem ca toate masinile de mai sus sunt full-options si cu motorizare \"de top\"...care credeti ca invinge?la viteza oricum mertzanu' ramane in urma ca e limitata, da' in rest? ma refer la confort,consum,siguranta,pret etc ! Respect !
|
s klasse
|
Audi A8
|
s`ul
|
The 7th!!!!!!!!!! :twisted:
|
a8 fara numar!!!! :D
|
Mi-e Indiferent oricare e numa` buna :D
|
azi am mers cu un a8 4.0 tdi..nam cuvinte..cum arata si cum merge masina...nu ca bmw sau mercedesul nu sunt faine..dar dupa mine nu se compara le da clasa..cu mult.. :D
|
BMW Seria 7 .
Da pe site-ul asta nu se poate face pool-uri ca sa nu mai scriem fiecare ce ii place, ci doar sa votam? |
Eu am mers (in dreapta) cu cineva care are Mercedes S 55AMG... deci senzatia este de nedescris. Am facut si un filmulet cu telefonul dar nu am cablu sa il descarc.
By the way.. Audi A8 W12 6.0 : 0-100km/h 5,1 sec BMW seria 7 (760i) : 0-100km/h 5,5 sec Mercedes 55AMG sau S600 : 0-100km/h 4,8sec : :D |
Il uitasshi pe nenea A8 W12 6.0 450cp, suta in 5.1sec...l-a cam luat pe nenea BMW... :lol:
|
:)
A8 indeferent de motorizare !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu sariti acum toti pe mine ca nu am stiut .. acum am aflat :o o sa modific postul ca sa nu apara neintelegeri
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning