Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/105906-noul-mercedes-class-coupe-primele-fotografii-oficiale.html)

boy_wonder 24-01-09 14:18

Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale

4 Attachment(s)
Olandezii de la Autoblog.nl au facut publice primele fotografii oficiale cu noul Mercedes E Class Coupe. La o prima vedere, versiunea coupe a noului E Class pare a arata mult mai elegant decat actualul CLK, model pe care il va si inlocui.

In partea din fata avem patru faruri, o grila cu doua bare orizontale si logo-ul Mercedes, insertii de plasa la nivelul spoilerului dar si LED-uri. In partea din spate avem o evacuare dubla si un difuzor spate, in timp ce jantele sunt din aliaj si au un design in 6 spite. Cel mai probabil, modelul din fotografii este o versiune de top sau beneficiaza de pachetul AMG. La interior, din ce se poate vedea, avem de a face cu acelasi panou de bord ca al noului E Class. Mai mult de atat, Mercedes a dotat noul coupe cu patru scaune individuale.

Din punct de vedere al motorizarilor, se asteapta ca noul E Class Coupe sa beneficieze de aceleasi motoare ca si versiunea sedan. Noul Mercedes E Class Coupe va debuta oficial cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva.

molady11 24-01-09 14:27

Re: Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale

No dracie ce bine arata si arata mult mai bine de cat sedanul.

Mustang 24-01-09 14:45

Nu-mi plac farurile...

coman razvan 24-01-09 14:56

"Fundul" are ceva de la Bmw! :???:
Nici mie nu imi plac farurile..:sad:

dogy_10 24-01-09 14:59

concurenta de la merc pt seria 6 :P

Claw166 24-01-09 14:59

Nici mie nu`mi plac farurile de niciun fel :( in plus , nu stiu ce cauta acel diferential "sau cum i se spune) la geamurile din spate ... in fine , pot sa zic ca imi place mai mult ca sedanul si mie :)

Danutz Bratosin 24-01-09 15:00

Farurile sunt hidoase...iar spatele cum a spus si Coman, seamana a bmw (x6)...
Interioru in schimb imi place:-P

coman razvan 24-01-09 15:09

Interiorul este, ca la orice Mercedes, extraordinar! :)

sparly 24-01-09 15:10

este super criminala masina nota maxima

_anaconda_ 24-01-09 15:16

arata bine !

life=car 24-01-09 15:17

mdaa.....sunt multe elemente noi in noul design E-Klasse dar adevaru e ca deja la nivel de eleganta se apropie de cl ca de sportivitate nu prea poate sa fie vorba....cel putin pana apare vreo alta fiara AMG:shock:

UNLORD 24-01-09 15:18

Mult mai bine asa, decat in versiunea cu 4 usi...

bogg 24-01-09 15:20

Ce hidiosenie, ce de toata chestia, e urata, e cu spume, e cu cregni, stopurile de pe antena parabolica de la caruta lu' buna arata mult mai bine. Wtf? Oameni buni, stiu, gusturile nu se discuta, dar deja exagerati. Daca si asta este o masina urata...
Anywho... Imi place la nebunie! Cu liniile lui CL si CLS asa imi imagineam clasa E, acum ca are 2 usi in minus si ii mai faina e chiar mai bine, :dribble::dribble:

alin21 24-01-09 15:25

ca forma 10+ parerea mea!!!

steffan 24-01-09 15:30

oare ce s-a intamplat cu designerii de la mertz? sunt curios daca ei sunt multumiti de noul E Class. spatele seamana cu seria 3, fata are faruri nepotrivite...

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning