![]() |
AUDI A4,AR99DLD
7 Attachment(s)
...Salut!
..as vrea sa imi prezint si eu masina mea: AUDI A4,1.8,an 1995 |
Re: AUDI A4,AR99DLD
Clean look..exact cum ii sta bine unei masini :)
ce suspensie ai pe ea? |
..da,da...beton bolanda
sa ai noroc si cat mai multi km fara incidente:!::!::!: |
Foarte frumoasa masina
Succes in continuare si fara incidente :) |
frumoasa alb perlat :-) Jantele ce dimensiuni au?
|
frumoasa masina ,sa te bucuri de ea fara incidente neplacute
|
oo frumoasa tare masinutza! s`o conduci sanatos si fara incidente!ceva planuri de viitor?
|
:!::!:...Mersi fain la toti!!!...planuri deocamdata nu....la vara sper sa mai fac ceva la ea:!:
|
Superba, sa ai parte de ea!
|
Am si eu tot un B5 alb.M`ar interesa si pe mine ceva sfaturi.....ca vad ca a ta arata bine.As vreau sa`i moidific si eu spoilerele, jante, praguri eleron.Daca ai putea sa`mi spui unde gasesc, la preturi rezonabile:D. Peace&drive safe
|
Este super un sigur lucru ias mai face ias scoate sigla spate:D
|
frumoasa in topul meu este pe locul doi mai stiu un audi de 1.8t maodificat tot asa cu gust fara spoilare si alte magari de genul asta,sa o satapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente
|
....ce se mai aude domnu de bolanda asta:?::!:
|
waaaw:)jentiile alea si culoarea fac toata masina misto....avem aceeas masina si k si an si k si motor....
no comment,sa te folosesti sanatos d ea,grija mare o sugestie din artea mea ar fi sa schimbi stopuriie cu fumurii sau max cv led sa ai contrast k asa nu prea da bine si un badboy si poate poate plafon negru... in rest nu te baga sincer la bari exagerate si bla bla....arata frumos asa bafta |
super masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning