![]() |
B-14-TRG
11 Attachment(s)
Dacia 1410 Break...spre sa va placa masina:D
Am decis sa postez si yo cateva poze cu bestia mea :D Ce parere aveti de Bolidul meu ?:D |
Re: B-14-TRG
poi vad ca e masina de munca,are carlig de remorca ,portbagaj! ce ai de gand cu ea?
|
Quote:
|
Quote:
Ce vrei sa faca cu ea la 16 ani? |
poi poate sa o aranjeze pentru la 18 ani !
|
Quote:
|
ai mult de lucru la ea...succes in ce ti.ai propus sa tio aranjezi pana la 18 ani, ai putea sam dai chestiile acelea de pe masina jos, stickerul cu dacia de pe bara nu isi are locu acolo...bft in continuare;)
|
gata maa te-ai si laudat cu Aprindereaa taa !!!!
|
parerea mea proprie si personala este ca nu are rost sa te apuci sa lucrezi la masina asta atata timp cat nu te poti bucura de ea,pt ca nu are niciun rost:???:
banuiesc k masina e a tatalui tau...nu e a ta,in fine,nu ma priveste:rolleyes2 asa ca de fiecare data cand o sa sa incerci sa faci ceva la masina,tactu' o sa'ti dea peste nas...:-) |
hmm.. ai perfecta dreptate la partea cu "tactu o sa iti dea peste nas" pana acum mi-a facut observatie la tot ce am vrut sa pun pe ea:D,da pana la urma tot am pus8) da yo ma bucur de ea fie ca sta nemiscata in garaj si ma uit la ce am realizat fie ca stau pe scaunul din dreapta si ma uit la tata cum merge cu masina :D
|
pai da...stiu ca asa am patit si eu cu tata si tot ca mine iesea:-).oricum bafta la ce vrei sa'i faci,asta numai daca te lasa:twisted:
ps: faci scandal cand e de ceva si te va asculta la urma..sau nu...:rolleyes2:lol: |
arata f. bine bestia ta razvane...deabea ajtept sa vad chestia cu aprinderea electronica..:D
|
Poze Noi cu Dacia mea :D
6 Attachment(s)
Dak tot am fost pe la tara am mai facut cateva poza la bestia mea :D8)
|
este exact modelul pe care il detin si eu si aceeasi culoare...din pacate eu sunt nevoit sa o vand :(
|
Si cam ce planuri ai tu cu bestia ta ? cam ce ai vrea tu sa ii faci ? fara sa te certe , ala' batran ' ca i ai stricat dacia .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning