Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Jaguar XK Facelift vine la Detroit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/103920-jaguar-xk-facelift-vine-detroit.html)

boy_wonder 11-01-09 12:47

Jaguar XK Facelift vine la Detroit

26 Attachment(s)
Pe langa noul XF-R, Jaguar va mai aduce la Salonul Auto de la Detroit si versiunea cu facelift a gamei XK.

Noul Jaguar XK va fi disponibil in trei variante: XK, XK Portfolio si XK-R. De asemenea, acesta va fi oferit in doua versiuni de caroserie: coupe sau convertible. Sub capota vom gasi un motor V8 aspirat de 5.0 litri ce dezvolta 385 cai putere si 515 Nm, in timp ce versiunea de top - XK-R - va beneficia de un motor V8 supercharged de 5.0 litri ce dezvolta 510 cai putere si 625 Nm. Viteza maxima va fi limitata la 250 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in 5.5 secunde (XK) sau 4.8 secunde in cazul versiunii XK-R.

Din punct de vedere vizual, noul model a primit la exterior o parte frontala redesenata, prize de aer laterale asemanatoare unor branhii de rechin, stopuri cu LED-uri si noi jante. La interior gasim insertii de aluminiu intunecat, tapiterie din piele sau scaune ajustabile electric, cu memorie si incalzite.

C63 AMG 11-01-09 13:32

Re: Jaguar XK Facelift vine la Detroit

Spatele arata foarte bine...designul frontal in schimb mi se pare cam depasit. Puteau sa-i puna si ei alte faruri macar :???:

norbi_bidi 11-01-09 14:29

arata bine... arata foarte "agresiv" dar in acelasi timp foarte elegant...
si un motor V8 de 5.0 litri care are 510 cai putere si 625 Nm e ceva!

steffan 11-01-09 14:36

frumoasa rau... agresiva, eleganta, tot ce vrei are, chiar si putere. pacat ca nu face si cartofi prajiti ca ar fi fost ideala:D

allexutzzu 11-01-09 14:46

parca plange....din spate e ok, dar la fata lasa de dorit...

R0b3r71n0 11-01-09 17:03

Wow ..Jaguar Iar Da Clasa Celor De La BmW Si Mercedes ...XK Este Mult Mai Frumos CA Panamera ...

tiby120 11-01-09 17:13

Quote:

Originally Posted by R0b3r71n0 (Post 1973292)
Wow ..Jaguar Iar Da Clasa Celor De La BmW Si Mercedes ...XK Este Mult Mai Frumos CA Panamera ...

nu are rost comparatia. sau nu inteleg eu?

adrian78bmw 11-01-09 17:34

Quote:

alo bmw650 367 cp a castigat testu direct cu jaguar xk de 412 cp

al3x82 11-01-09 17:35

Quote:

Esti pe alta planeta sau ce ??? Cand a mai dat jaguar Clasa celor 2 marci sau altor marci??? dupa parerea mea seria 6 e mult peste modelul asta, iar modelul Cls de la mercedes e peste Jaguar, asa ca gandeste inainte sa scrii, nu zic ca nu e frumoasa dar sunt alte modele care chiar merita laudate

Brynk 11-01-09 20:35

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1973377)
Esti pe alta planeta sau ce ??? Cand a mai dat jaguar Clasa celor 2 marci sau altor marci??? dupa parerea mea seria 6 e mult peste modelul asta, iar modelul Cls de la mercedes e peste Jaguar, asa ca gandeste inainte sa scrii, nu zic ca nu e frumoasa dar sunt alte modele care chiar merita laudate

Mai prietene seria 6 sau CLS le vezi pe toate drumurile...in schimb un XK NU!!!...
Este mult mai elegant ,mai select,mai exclusiv decat altele si este chiar reusit.....parerea mea....
Cum ne-am obisnuit eleganta la Jaguar este pe primul loc....Super Car

norbi_bidi 11-01-09 20:38

Quote:

Originally Posted by Brynk (Post 1973871)
Mai prietene seria 6 sau CLS le vezi pe toate drumurile...in schimb un XK NU!!!...
Este mult mai elegant ,mai select,mai exclusiv decat altele si este chiar reusit.....parerea mea....
Cum ne-am obisnuit eleganta la Jaguar este pe primul loc....Super Car

vezi pe toate drumurile seria 6 si CLS... dar tot ele raman deasupra lui Jaguar! tot ca nu prea vezi Jaguar pe drum!

Evoluzione 11-01-09 22:39

Pe poze nu reusesc sa imi dau seama cum arata... Sper sa arete macar la fel de bine ca modelul fara facelift.

BRAVO 12-01-09 10:25

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 1973875)
vezi pe toate drumurile seria 6 si CLS... dar tot ele raman deasupra lui Jaguar! tot ca nu prea vezi Jaguar pe drum!

de ce vedem SERIA 6 SI CLS pe toate drumurile din Romania?????
raspunsul este foarte simplu:ROMANII SUNT LIPSITI DE IMAGINATIE,SI PUNCT !!!!(no offence)

ovydioo 12-01-09 12:18

facelift asta trebuia sa se cheme spoilerlift ca altceva n-au facut cu designul masinii dar sa revenim la performante :) ''V8 supercharged de 5.0 litri ce dezvolta 510 cai putere si 625 Nm'' no comment

boy_wonder 12-01-09 15:55

19 Attachment(s)
Fotografii live de la Detroit

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning