![]() |
E63 - BMW M6
5 Attachment(s)
Alta jucarie:
BMW M6 - 507 CP8) "The ultimate driving machine" |
Re: BMW M6
ar fi dragut daca ai da ceva detaii despre masina ex: optionale, planuri cu masina etc etc, stim si noi ca un M6 are 507HP
P.S frumoasa jucaria ! |
4 Attachment(s)
pai:
piele Merino sau ceva de genu asta - rosie HUD display Navi Profesional Functie TV/Video Scaune incalzite Scaune cu memorie Oglinda interioara plus oglinzi exterioare heliomate Bixenon Faruri adaptive Senzori parcare PDC fata spate Cruise Control Cutie SMG3 Oglinzi rabatabile electric Sistem audio ProLogic 7 DVD si magazie 6 cd-uri nush... destule |
frumos frumos ... imi aduc aminte .. ca am fost la romexpo .. cu ursu' ... si cand sa plecam .. eu calm ... pe prima banda ... vine un m6 in drift .. pe banda a 2-a :D am ramas socat .. imi place sunetul scos de motoras :D
|
masina e de vis si stock, planuri de viitor cu ea ? sau preferi sa o lasi asa cum e ? personal m-as gandi la un alt set de jante ...e prea smechera masina ptr jantele astea (prea comune si nu o scot in evidenta)
|
oricum ... la astfel de masina ... black on black .. niste jante .. mari ... cu miezul negru .. si buza polishata ... ar da grav ... si lasata cu burta pe asfalt :D
|
6 Attachment(s)
mai, ma gandesc de cand am vazut M6 Hurricane la 2 turbine :twisted: jantele chiar imi plac, nu le schimb.
alte poze, plus una in limitare... tre' neaparat sa scap scot limitarea :cry: mi-am mai amintit ceva optiuni: bluetooth comenzi vocale ...foarte utile de altfel. |
cunosc pe cineva care si-a scos limitarea la reprezentanta contra unei sume cu destule 0-uri iar masina depaseste cu bine pragul de 300KM/h.
m6 hurricane - banuiesc ca ai vazut ce pret are nu ? :))) be serious treaba cu jantele e chestie de gustul fiecaruia, nu am zis ca-s urate doar ca masina merita ceva mai bun ! |
Quote:
|
Quote:
|
hehe...stii tu ceva mai nebunaticule 8)
LE: asta nu inseamna ca dau M6 le...nu, nu :P |
tocmai ca stiu ....nu vorbesc din carti ! oricum pastrand ideea topicului M6 ramane o masina ce impune un anume respect, personal as investi in el decat sa iau altceva nu sunt multe M6 modificate prea agresiv sub capota, asta ar faceo diferita !
|
3 Attachment(s)
apropos de "sub capota"
PS: alalalt e fostul 5-ar... |
frumoasa trecere de la seria 5 la M6, nici nu e distanta :)))
|
man, tu esti membru si pe bmwclub ?:?:
...fara legatura... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning