![]() |
Mazda 323 f ...
6 Attachment(s)
La tehnic nu are dacet un filtru o evacuare o bara stabilizatoare si suspensia sport....tunning original made by APV.
1.8 16 v 140 hp |
Re: Mazda 323 f ...
salut frumoasa masina sa o stapanesti sanatos parca mergea niste jenti mai mari ,mai faci ceva la motor????
|
nu prea mai am ce face la motor..doar sa pun unul mai mare dar sunt foarte multzumit de el..si in plus nu papa ulei ....poate pe viitor ceva in plus..si propo masinutza face parte din No Speed Limit:P
|
stiu masina de mult ....
sincer arata mult mai bine inainte nu merita sa o stricati in halul acesta .... in poze arata mai interesant dar pe strada e hidoasa asta e parerea mea .... sper sa nu te supere comentariul meu ... barile, pragurile nu au o linie comuna .... etc etc |
Quote:
si sincer nu ma intereseaza comentariile astea...sa nu te superi.. masina este unicat in felul ei si nimeni nu a incercat pana acum sa schimbe liniile unui astfel de model... |
Quote:
rolul acestui topic este ca lumea sa isi spuna parerea, indiferent ca este buna sau nu .... asta am facut si eu .. fiecare cu pasiunea lui pentru tunning... |
Quote:
|
se naste o polemica....
daca te-a deranjat atat de tare parerea mea, se poate rezolva ... toata discutia noastra o sa se stearga ... eu nu mi-am spus decat parerea .... |
Quote:
ai man da-o in p...masii....''hidoasa''..ma faci sa rad... |
ok poate m-am exprimat gresit ....
masina nu e hidoasa .... tuning-ul in schimb este .... pardon din punctul meu de vedere ..... probabil ca asa trebuia sa scriu de la inceput ca sa ne intelegem .... Later Edit: Poate pentru tine cuvantul "hidoasa" are o alta valoare... Pentru daciile tunate cu dungi negre iti dai seama ca folosesc un termen de 100 de ori mai penal :)))) |
frumoasa masinutza :D curand si a mea va suferi multe modificari ;) bafta in continoare
|
felicitari pt masinutza! sa o stapanesti fara incidente!
am avut si eu acum 4 ani un mazda 323 berlina din 1990 (parca F dar modelul clasic). avea motor de 1.8 4WD 104 cp (1840 ccm cu tractiune 4x4). o masina foarte reusita si robusta, ca un tanc :D |
Quote:
|
luciuuuuuuuuuuuu iara cu bara aia tatii! hai mai rpd cu ea ca vrem pozeeeee :lol::lol::lol::lol: (sau mai bine zis s-o vad mai rpd in fatza blocului frumushica la loc :rolleyes2 )
|
arde-i niste jante si o sa fie ok masina.
succes in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 19:30. |
- Copyright 2026 4Tuning