Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Racer (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103462-daewoo-racer.html)

the_x_drifter 08-01-09 02:37

Daewoo Racer

sall....fiti blanzi...sunt nou pe aici....si sa trec direct la subiect vreau sa va spun ca am un daewoo racer...si ma dispera lumea frate...."flumos e vere kadetu' ala" mai e vreun propietar de racer aici...sa mai schimb si eu 2-3 vorbe...ms mult

VDAN 08-01-09 13:08

Re: daewoo racer

sal
pai pune si tu niste poze sa vedem si noi masina sau fa un topic
de vb ai cu cine vb ca sunt destui baieti care se pricep pe aici
numai bine

the_x_drifter 09-01-09 15:26

da boss o sa pun poze dar ti-am zis sunt nou...tre sa mai invat:)

RD-Woo 09-01-09 16:02

1 Attachment(s)
- - -
Quote:

Originally Posted by the_x_drifter (Post 1968146)
o sa pun poze dar ti-am zis sunt nou...tre sa mai invat

the_x_drifter 10-01-09 10:53

6 Attachment(s)
:twisted::D
Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 1968225)
- - -

astea sunt si pozele:D

the_x_drifter 10-01-09 10:54

si ms ca mi-ai aratat cum sa pun poze.........

Geo_ZGA 10-01-09 19:04

Ca sa fiu un pic critic... bara fata nu se potriveste cu linia masinii, poate ar merge una de Kadet GSI. La interior ai "colorat-o" prea mult...
Ce motor are?
p.s: mut topicul la sectunea "Masina mea Daewoo"

TheEnZo 10-01-09 23:36

Bine ai venit !
Dar din pacate trebuie sa te cam critic ...
1. Bara fata nu are nici o legatura cu masina, nu numai ca modelul nu se potriveste, dar nu e prinsa bine, coltu din dreapta atarna in jos, si ii lipseste bucata aceea de sub bara care se prinde cu cleme acolo unde tu ai gauri.
2. Interiorul e vopsit, dar e vopsit prost ... a crapat vopseau in multe locurii. + daca tu zici ca argintiu se potriveste cu rosu si albastru spalacit ...
3. Cum poti conduce noaptea cu neonul ala pus in pozitia aia ?

the_x_drifter 11-01-09 00:32

4 Attachment(s)
pai...sa va spun cate ceva....tot ce e facut la masina asta...e facut de mn....k multi altii nu prea ma pricep si am facut si eu cum am putut....inclusiv bara din fata....bara originala e de gsi daca observati dupa masca....si ce se vede e aplicat pe bara originala....dintr-un spoiler de evo gasit intr-o prapastie...cat despre interior....adevarul e ca am cam exagerat putin...dar sunt si eu la inceput...poate pe viitor o sa fiu si eu atent la mai multi cunoscatori pe forumul acesta si o sa ma comformez....ms la toti...chiar si pt critici

de motor am uitat...1,5 mpi dohc...si e in rodaj....tot setul noi....absolut tot..

asa am facut bara....

Geo_ZGA 11-01-09 08:51

Incearca ca la interior sa mergi doar pe 2-3 culori, dar in tonuri asemanatoare. Alb cu negru, argintiu cu negru, argintiu cu albastru... dar renunta la tot ce e rosu sau orice alta culoare stridenta.
Numarul de inmatriculare nu prea sta bine acolo, da impresia ca acopera ceva.

the_x_drifter 11-01-09 13:09

ms Geo pt sfaturi...la interior nu am avut de ales cu fetele alea de usi...cele originale erau vai mama lor...si cu nr din pacate ai dreptate...fara el s-ar vedea mai bine....de ascuns nu ascunde nimic...decat ca acolo era locul lui...dar cred ca ai mut putin mai sus....tu ce zici?

Geo_ZGA 11-01-09 14:07

Eu as zice sa refaci bara fata, sa fie cum era cea originala de gsi si poate sa o mai modifici putin. Dar nu atat de "extrem", cu adaugiri. Numarul da, ai putea sa-l mai ridici putin.
Fetele de usi le poti retapita, asta am si eu in gand acum, sa le schimb pe ale mele cu unele modelul vechi, cu comanda pt geamuri electrice si sa le retapitez singur. Materiale se gasesc: tapiterie, piele sintetica, piele naturala... desi pielea naturala e cam scumpa.

MirceaWkC 11-01-09 14:15

mie unu imi place bara insa incearca sa dai jos pleoapele alea si sa schimbi semnalizatoarele cu unele albe ;)

the_x_drifter 11-01-09 19:36

ppleopele deja le-am dat jos.......si de semnalizari daca stii ceva sa ma anunti si p mn....
....iar pt geo....cum da caldura spoilerele zboara de pe ea ca am vb si eu cu un prieten si mi-le face el cap coada din fibra

the_x_drifter 13-01-09 12:00

sall...geo....am si eu o problema...aseara m-am dat cu unu cu un ford puma...zicea ca a facut 5 bmw-uri.plm......in fine...a1-a blana a2-a la fel...si a3-a lafel....l-am facut intr-a patra....si dupa ce am oprit mi-a iesit un mare fum de la motor...knd am ridicat capota era tot compartimentu plin de ulei de motor......ai idee cam ce s-a intamplat?....te intreb pe tn chiar daca tata e mecanic...daca aude batranu cum s-a intamplat turbeaza...daca stiti ceva spunetimi si mie.....ms mult..

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning