![]() |
E30 - .....HEL
am ajuns si la al 4-urs........se pare ca e o boala grea de care nu ma vindec....:lol:
poze nu am,dar masina e cunoscuta........ detalii: motor 2,5 24v vanos omologat blocant interior recaro masina a fost 4x4...acum e tractiune spate faruri clare cu angel eyes xenon bara rigidizare fata spate discuri perforate fata spate frane brembo si mai vad maine pe zi ce s-a mai investit in ea.........:)) o sa revin cu poze........ ca idee despre dansa e vorba.:P https://www.youtube.com/watch?v=MbO8GtvXckg |
Re: E 30.....HEL
hmm . e aia de a fost pe la hai-u ...
daca da .. e frumoasa , sa o stapanesti sanatos :D |
da a fost si a lui......chiar l-am sunat in seara asta inainte sa o iau si mi-a dat unda verde:))........
|
Quote:
|
Re: E30 - .....HEL
6000..............dar merita toti bani............
|
8)..noul urs lolo...bravo tigane..sa-l stapanesti sanatos si p asta..:twisted:
|
4 Attachment(s)
ceva de la interior..........de vanzare scaune noi si volan MOMO........
pret scaune 250 euro volan 100 euro........ |
salut.........................misto ursu........................!am o mica intrebare de care sunt nelamurit de f multa vreme!!Ursuleturile astea IX is cu tractiune integrala sau cum??su sunt IX-uri de-astea si cu tractiune normala?
|
X @ bmw = tractiune integrala permanenta.
|
merci mult!!
|
Quote:
Sa-l stapanesti sanatos jakal!!! si sa faci cat mai multe show-uri cu ursul!!! e superb stiu de mult timp ursul...! bafta la modificari! si la multi ani si la mai multi cai in anul ce vine! Numai bine! PS pt Quze:TOATA LUMEA STIE CA I vine de la injectie adica=benzina:P |
Quote:
|
Frumos ursu tau Jakale...sa-l stapanesti santatos.......gata ai renuntat. Nu mai cumperi "Taxiu"?????:D
|
6 Attachment(s)
masina a fost IX dar s-a renuntat la tractiunea fata.........ca de,sa dea si el cerce pe uscat........:))
poze slabute facute cu telefonul........... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning