Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Turbo electric (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/102384-turbo-electric.html)

dark_angel 28-12-08 08:14

Turbo electric

rog bagatori de seama sa se abtina

vreau si eu nishte sfaturi de la cei care aumontat asea ceva pe masina
performante:
demaraj=
consum=
zgomot=
intrun cuvant merita bani?

mihai.ghetto 28-12-08 11:27

Re: burbo electric

cred ca pentru inceput tre sa ne spui ce este acela un burbo

alxbmw 28-12-08 11:30

cred ca a vrut sa spuna Turbo...

dubmaniacks 29-12-08 18:26

Quote:

Originally Posted by dark_angel (Post 1945353)
rog bagatori de seama sa se abtina

lol ma.in primul rand stii ce vrei?Daca mai si specifici pe ce masina vrei , ce motorizare , poate poate ca primesti ajutor...

dark_angel 30-12-08 07:10

Re: turbo electric

imi cer scuze pentru greseala facuta am vrut sa spun turbo electri de montat pe un golf cu motor de 1800cc 90cp
tot ce vrau sfaturi de la cei care au montat asea ceva pe masina daca merita bani sau nu atat vreau sa aflu!?
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ic-243181.html

scorpio GL 05-01-09 00:25

din ce am citit referitor la chestia aia , am dedus ca e un mare fas...mai citeste si tu in alte parti...daca da macar 5 cai, nu cat zic ei acolo e foarte tare pt 120E.

dark_angel 05-01-09 13:13

deci intrun cuvant fara rol

M Y U 05-01-09 21:05

Dai banii absolut degeaba pe el.

morpheusmaster 05-01-09 23:34

Hai ca iti explic eu omule...turbochargerul ala electric e bun la masinile de cilindree mica...sub 1.4...la al tau 1.8 nu o sa faca nimic bun...sincer. La viteze mari iti restrictioneaza cursul aerului si iti inneaca motorul...la viteze mici nu ai sa simti nici o diferenta dar cum ziceam nu ai sa stii de ce nu mai treci de 100 la ora :)...nu am incercat asa ceva dar cei care lau pus pe motoare mici au zis ca simt diferenta si ii cred. Acum nu stiu ce sa zic despre fiabilitatea uscatorului de par...nu stiu cat tine...vreau si eu sa imi iau sa il incerc si nu imi e ca dau banii degeaba sau....mie sa nu se arda dupa vreo 200km parcursi :D...tu fa cum vrei dar nu cred ca are rost sa te complici asa...mai degraba iti pui un filtru de aer conic intro carcasa carbon in care sa bagi unn cold air intake ;)...asa o sa ai si performante umpic mai bune....adica motorul mai elastic la comenzi...si sunetul placut...dar in nici un caz mai multi caluti :) (cum iti da un turbo adevarat)

Succes cu burboul (mam amuzat putin)...numai bine

dark_angel 07-01-09 17:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1959866)
Hai ca iti explic eu omule...turbochargerul ala electric e bun la masinile de cilindree mica...sub 1.4...la al tau 1.8 nu o sa faca nimic bun...sincer. La viteze mari iti restrictioneaza cursul aerului si iti inneaca motorul...la viteze mici nu ai sa simti nici o diferenta dar cum ziceam nu ai sa stii de ce nu mai treci de 100 la ora :)...nu am incercat asa ceva dar cei care lau pus pe motoare mici au zis ca simt diferenta si ii cred. Acum nu stiu ce sa zic despre fiabilitatea uscatorului de par...nu stiu cat tine...vreau si eu sa imi iau sa il incerc si nu imi e ca dau banii degeaba sau....mie sa nu se arda dupa vreo 200km parcursi :D...tu fa cum vrei dar nu cred ca are rost sa te complici asa...mai degraba iti pui un filtru de aer conic intro carcasa carbon in care sa bagi unn cold air intake ;)...asa o sa ai si performante umpic mai bune....adica motorul mai elastic la comenzi...si sunetul placut...dar in nici un caz mai multi caluti :) (cum iti da un turbo adevarat)

multumesc pt sfat ai perfecta dreptate mai bine conectez feonul si vad daca face ceva pt ca tot 0.2bari impinge

morpheusmaster 07-01-09 23:13

Re: Turbo electric

Npc man...anytime

Bogdan0118 17-02-09 11:37

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1959866)

Am si eu o mica intrebare. "Cold air intake" = Priza de aer la asta te refereai?
Sau la altceva? Daca inseamna altceva te rog explica-mi si mie.

Multumesc

morpheusmaster 17-02-09 13:36

Cold air intake ar presupune un traseu din aluminiu (indicat) care sa dea in filtru si din filtru sa ai alt traseu cu o palnie sau ceva montata in spoiler. Altfel spus masina sa iti traga aer CAT MAI RECE si neaparat din exteriorul compartimentului motor. Rezultate: elasticitate mult mai mare a motorului..raspuns mai bun...consum mai mic (cel putin in cazul meu).

crywolf 17-02-09 13:47

si sa nu traga apa cand ploua ;)

morpheusmaster 17-02-09 13:53

Daca sunt doritori de muste...musculite...gandacei zburatori pe aici sa imi spuneti :)) ca sa vii tin cand curat filtrul de aer...cu alte cuvinte...un CAI de asta iti baga in filtru cate 1 pumn de musculite pe luna (vara cel putin)...oricum e caterinca mare cand il desfac :)) Altfel spus nu va faceti CAI si filtru din vitan ca e posibil sa faca musca baie prin motorul vostru si asta nu e bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning