![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
BY BmW
|
Da Reme, ai dreptate, dar ideea e ca, a modifica geamurile si de oglinda nu s-a atins. :) Oricum, nu e nimic de comentat, bv marsika inca odata! Foarte reusita lucrarea.
|
2 Attachment(s)
Quote:
trebuia sa folosesti optiunea skew de la free transform..ca sa il potrivesti..in rest nu seun prea multe de zis oglinda am omis-o..probabil din cauza ca ma grabeam sa termin chopul.. multumesc pentru comentarii baieti..toate cele bune pun si ultima mea lucrare pe 2009 vw scirocco..full brush exceptand jantele,farurile..o particica din geamuri si bg.. capota stiu ca are alta nuanta..incepusem sa ma plictisesc inspre final.. sper sa va placa |
1 Attachment(s)
By OlTcIt
|
2 Attachment(s)
VW Beetle
|
superb ca de obicei
|
4 Attachment(s)
Ultima mea lucrare... Credeam ca nu o mai termin :lol: Comentarii? :-P
|
2 Attachment(s)
bmw tunint fatal
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
s14silviaABflugbykeemodesigns2010
Sper sa va placa , mie imi place mult , am muncit destul la ea , fac abstractie de greseli si vad masina pertotal... bafta !! |
Keemo, ca aspect arată bine, dar ai cāteva greșeli cam măricele:
Se vede la īmbinări culoare roșie, roata față e intrată īn aripă, eleronul are altă culoare, oglinda stă puțin cam aiurea, e lipită de stālp... Ai lucrări mult peste asta!;) |
stiu boss ca sunt greseli , sunt constient de asta ,pentru ca am grabit-o acum pe ultima suta de metri , m-am trezit cu gandul de a terminao cat mai repede , nu prea am mai fost atent la detalii..
O sa urmeze proiecte mult mai ample de cat ce am avut pana acum. Am inceput iar sa lucrez si imi place :D kmo !! |
2 Attachment(s)
Volvo S40 |
frumusica lucrarea ..
- buza fata e ciupita pe mijloc - numarul nu pare de acolo - rotile cam blurry si cateva selectii colturoase in rest frumoasa:-) stiu ca puteai sa o faci mult mai bine..:rolleyes2 |
de oltcitul al meu si de bmw nu zice nimeni nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning