![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
3 Attachment(s)
Deci Kid cred ca ar trebui sa te dam afar daca te mai plagi de grafica, altii ar omora pt o placa video ca a ta si despre masini... mai are rost sa zic ceva... LVL BOSS 999:))
radu_cainamisir: Succes cu D(r)acia ;) sportivu': incearca sa nu mai faci pozele in garaj... ionut.alex63: frumos BMW'u, peste silvia bobi_racers: stikeru ala chiar strica masina si incearca sa faci pozele cu F9 Revin si eu cu o italianca |
4 Attachment(s)
Porsche 993 GT2
|
5 Attachment(s)
g2by- frumos porche
grc- frumoasa alfa si pozele le fac cu f 9 stai linistit kid - nush cat de low ti se pare tie ca este pe spate si cei cu ditai jantele alea pe mercedesu ala daca erau mai mici dadeau mai bine sportivu - incearca sa iesi cu ele pe un traseu sa apesi pe tab si dupa pe f9 si dupaia pe a si z ca sa setezi zoomu si grafica atat din joc cat si din placa video la maxim acum vin si eo cu un golf 5 gti |
2 Attachment(s)
Ne-a kid , ma inveti sa fac si eu o masina ? :oops:
Am mai gasit prin pc ceva . |
1 Attachment(s)
sportivu'-Bun, Bun! Imi place foarte mult acel Fairlady!:D, dar incearca sa nu mai pui cauciucuri de curse!
tabokubmw-Frate, deci cat am ras:lol::lol::lol: Multumesc! grc-Stii tu ce stii, golanule:lol: Incredibil acel Alfa Romeo. Am ramas MASCA! Totul, jante, culoare, cadre! PERFECT:shock: g2by- Nota 20 pentru grafica, si nota 30 pentru masina!:-P Ma uimesti omule!8) Cred-Colegu, ai auzit de M.O.B Style? ori poate iti suna mai cunoscut, D.U.B Style? Daca nu, google it! De ce ai schimbat jantele in ultima poza?:evil: e ridicol:lol: In rest, pare cat de cat ok!:lol: Dary762-Eu sa te invat?:shock: Poate tu sa ma inveti pe mine! Teach Me Master! Asta e pentru tine Dary762 |
3 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi. Revin cu ceva low :twisted:
Ce parere aveti despre ENB series? Folositi? Are cineva setari bune? |
Quote:
Equinoaxeeeee ia`l in primire ca are idei si e pacat sa se piarda :D Cat despre tine KidForDrift te umflii prea mult. Mai ai de mancat, faci niste greseli mai ceva ca ryd3r_race. dary762 iti place sa mananci din aripa cu roata din spate :))))). Totusi e de apreciat ca ai pus toba mosule, e ceva fenomenal, incredibil, mirobolant :))))) |
Quote:
Ok, inteleg. Imi cer scuze, nu mi-am dat seama. Dar poti sa-mi enumeri cateva greseli mai mari ca ale lui Rid3rRaCe te rog? Poate imi dau seama cum sa fac sa nu te mai deranjeze asa de tare:D Multumesc! EDIT: Invata-ma si pe mine sa pun un GIF la semnatura te rog! |
2 Attachment(s)
KidForDrift:ma bucur ca iti place bmw-ul.Si mertu tau e frumos foc.
grc:Frumos fiat un peugeot 206 |
4 Attachment(s)
Kid - Mertzanu' tau ii frumoasa foc:shock:
grc- frumoasa italianca, imi place, tine-o tot asa ionut - fain 206, da camberu din fata modifica-l putin si iese bine:) Toyota AWII, sper sa va fie pe plac masina meaAttachment 2660550Attachment 2660551 Attachment 2660552 Attachment 2660553 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ce ziceti de bestia asta made in U.S.A.? :twisted:
|
dary inchide topicul ca e pagina 999 :lol:
|
Quote: