![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
plusuri si minusuri: + super background + kitul rieger da bine pe masina + jantele sunt superbe + lucrat curat - lambo doors - nu se deschide realist - bara fata se termina mai sus decat prag = o lucrare foarte buna! |
Mnason, f frumoasa masina, si f frumos kitu, se potriveste perfect... dar ce- c u bluur-ul ala? :) strica toata frumusetea.
Poti sa-mi dai si mie backgroundul? ca e superb. :D Merci! ;) |
20 Attachment(s)
uite-l Rares ... + inca cateva stranse de mine (daca e vreo problema, mutati-le la topicul "Donors - poze ajutatoare"):
|
faza cu blurry nuj ce are photoshopu meu ca atuncic and sterg sau dau su brush sau smudge se vede blurry...si ma ia toti dracii si nuj dc....
PS: va multumesc pt comentarii |
Dacia Logan Coupe concept
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
.....
|
tot n`ai vrut sa asculti cu liniile albe de ambele parti ale lufturilor...:)
in rest lucrarea e foarte frumoasa, eu personal i`as fi adaugat umpic de "cur" da e de foarte apreciat efortul depus :) |
2 Attachment(s)
prima lucrare pe 2010 si prima incercare de culoare perlata !
|
@ Pikone - e o asa dacie sa mai tot vezi... chiar misto ideea, si lucrarea destul de buna
@wlady - la tine no coment... se vede cand ceva e lucrat keep up the good work guys! |
@ Pikone: super ideea , dar: selectii colturoase, urme de smudge, culoare ireala pe plafon, capota jumate normala jumate badboy-look, cauciucurile nu se pupa la model. Dar exercitiul e mama perfectiunii (sau ceva de genul asta). Ca forma asa , imi aduce un pic cu X6-le ... :rolleyes2
@ Wlady ... you are a GOD ! ma rog, eu asa te vad. La (mult) mai multe ! :shock: @ Bobo: curatica e, frumusica de nu se poate ... fundulet bombat ... ia-o de nevasta, faceti un cuplu frumos! :lol: |
1 Attachment(s)
m-am mai jucat putin:)..mai astept pareri:???::???:
|
1 Attachment(s)
f10 - falcon 2010 ,sper sa va placa..
|
3 Attachment(s)
inca o lucrare inca mai astept comentarii la ambele lucrari
|