Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Wlad 05-01-10 20:30

Re: Challenges

sa nu comparam experienta mea cu a ta...singura greseala pe care o depisteaza ochiul meu neformat ar fi ca roata spate pare ca vireaza...si nu am spus nimic despre discriminare:D!

Alex4u 05-01-10 21:21

eu zic ca de 1 sapt de cand umblu eu prin photoshop...nu a fost chiar asha rea masina facuta..

no limits design 05-01-10 21:43

Re: Comentarii lucrari!

chestia aia de pe hayon e off angle tare

keemo 05-01-10 22:23

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 2949759)
eu zic ca de 1 sapt de cand umblu eu prin photoshop...nu a fost chiar asha rea masina facuta..

tocmai asta e ideea , noi nu va mustram pentru ca nu stiti sau etc ,tocmai sa va ambitionati si sa faceti lucrari cat mai multe. App de ce zicea shantzu , numai eu stiu cate site'uri am cutreerat , cautand tutoriale ,pattern'uri ,donoare ,pe cate site'uri de vt am conturi, crede'ma in astia 2-3 ani de cand lucrez in photoshop cat de cat ,am mai multe ore petrecute in photoshop decat dormite,sau duse la scoala :lol: :lol: ,totul se rezuma la a vrea !!

@ raresh ,ai cateva greseli banale ,pe care le fac si baietii care abia au inceput cu vt'ul.. daca o sa te uiti putin mai atent la masina , o sa iti dai si tu seama:D rusineeeeeeee :lol: :lol:

frost_dani 06-01-10 01:19

exersati baieti :lol: o sa va prinda bine

Billy c25xe 07-01-10 21:13

2 Attachment(s)
Primul proiect pe 2010 !
Sper sa va placa !

Alex4u 07-01-10 21:32

bara fata e cam stramba ..si arata aiurea si roata spate pare un pic blurry in rest imi place :)

Manson 07-01-10 21:47

2 Attachment(s)
Opel Astra Rieger Tuning.....

PS:trebuia sa fac ceva ca cielo ala nu mi-a iesit deloc calumea :))

keemo 07-01-10 21:50

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 2955868)
Primul proiect pe 2010 !
Sper sa va placa !

foarte tare masina , imi place ideea ,2 tone ,bv , umbra de sub bara putin mai accentuata , in rest e ok ,pentru nivelul tau !
felicitari ,la mai multe !

Ca$$ 07-01-10 21:51

deci ce sa zic???
nu prea am ce...poate doar...say thanks!!!

Manson 07-01-10 21:53

backgroundul este donat de cass...multumesc cass

keemo 07-01-10 22:02

arata bine opel'u manson ,foarte aranjat , nu vad greseli ,oglinda aia ma cam deranjeaza p mine , mi se pare prea mare :D, in rest e ok !!
felicitari !!

CrazyMan 07-01-10 22:50

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 2956007)

Super jantele, super backgroundul .. in pricipiu super lucrarea dar mi se pare un pic off-angle interiorul (l-ai luat de la o masina pozata mai de sus decat astra) si e un pic blury la farulsi la bara in stanga, unde se imbina cu cealalta masina din fundal. Si inca o chestie: mergea o reflexie pe jos ca la masina din fundal. Poate ma insel eu , e doar o parere ... sper sa nu te superi.

Manson 07-01-10 23:33

orice comentariu e bine venit nu am dc sa ma supar...;)

OmB* 08-01-10 00:12

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 2956007)

F misto masina dar un mic sfat ... cand faci lambo doors usa se duce mai in sus pe aripa ... arata mai natural

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning