Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

dary762 08-01-13 19:45

Re: Street Legal Racing - Redline v2

3 Attachment(s)
Incepator:lol:

radu_cainamisir 08-01-13 19:57

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 5311279)

la prima vedere masina arata foarte bine dar dar daca te uiti atent ai "muscat din cascaval" cu gumele si ai uitat sa pui tobele

Cred 08-01-13 19:59

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 5311279)

Alta culoare la jante , ar fi mers cea pe care o am eu la jantele BMW -ului.:rolleyes2

bobi_racers 08-01-13 22:21

4 Attachment(s)
cred - frumos bmw u tau dar parca mergeau alte jante adica eo unu nu prea vad jantele alea pe bmw

lifelike - vezi ca se poate si singur sefu bvo chiar imi place masini fi mai atent la detalii la alti de pe aici si ai sa prinzi si tu sparla

juliank - si tu la fel masina arata ok grafica bunicica cred ca aici ar trebui sa vb cu equinox sa te ajute si fi mai atent si tu la detalii pe aici si prinzi sparla

acum mi-a venit si mie randu sa revin cu tomberu meu de drift

bobi_racers 08-01-13 23:52

5 Attachment(s)
daca tot v-ati bagat la somn postez eu in continuare si de data asta vin cu cva low

bora

radu_cainamisir 09-01-13 12:04

bobi- mai bobi...daca nu as lua in seama grafica si pozele, tigaia aia de drift chiar mi-ar placea! adica e drift si nu vad nimic gresit in ea. Jante cum trb, gume cum trb, camber facut unde trb...masinile tale nu sunt rele ele ca masini dar nu sti sa le pui in valoare. O grifica mai buna si niste poze ok ar fi super. In privinta acele Bora care nici macar nu e bora, e o corcitura prefer sa nu zic nimic :D Bafta!

balint 09-01-13 19:36

1 Attachment(s)
Test de grafica - Setarile facute de Equi :D:D
Nu va luati de camber!!!!:D
Attachment 2655389

LikeLife 09-01-13 21:35

4 Attachment(s)
frumoase masini aveti voi, eu nu prea am masini, dar va arat golf 3 variant:)
Attachment 2655500

Attachment 2655501

Attachment 2655502

Attachment 2655503

raducu_pradan 09-01-13 21:47

un audi a6 c5 va rogg

tabokubmw 09-01-13 21:52

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5311291)
Alta culoare la jante , ar fi mers cea pe care o am eu la jantele BMW -ului.:rolleyes2

Bai Cred n-am nimic cu tine-dar iti spun pe scurt TU ESTI CEL MAI SPECIAL USER AL ACESTUI TOPIC.

Cred 09-01-13 21:58

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 5312751)
Bai Cred n-am nimic cu tine-dar iti spun pe scurt TU ESTI CEL MAI SPECIAL USER AL ACESTUI TOPIC.

Bai Tabokubmw , de ce ma rog sunt asa special? Din cauza grafici de TV din anii 80?:rolleyes2

tabokubmw 09-01-13 22:01

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5312762)
Bai Tabokubmw , de ce ma rog sunt asa special? Din cauza grafici de TV din anii 80?:rolleyes2

NUNU,si pe topicul lui Cosmin(KYS) ai aratat cat esti tu de destept nu vreau sa strict topicul acesta da-mi add la [email protected] si vorbim sau pe pm.Multumesc.

Cred 09-01-13 22:04

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 5312771)
NUNU,si pe topicul lui Cosmin(KYS) ai aratat cat esti tu de destept nu vreau sa strict topicul acesta da-mi add la [email protected] si vorbim sau pe pm.Multumesc.

Nici eu nu vreu sa-l stric. Poti sa-mi trimit linistit un PM.;)
BMW E30 (URSU negru)8)
Nu , nu am lovit gardu , bara era lovita dinainte.

KidForDrift 10-01-13 08:50

3 Attachment(s)
Dary762-Bai, arata foarte bine, si filamentul, culorile, foarte reusita masina. < Cat despre tine, nu stiu ce sa zic:lol::lol::lol:
Bobi racers-Incearca sa nu mai postezi in prostie, nu mai fa atat dublu post fiindca din cauza ta acest topic se poate inchide si renunta la efectul ala al tau de NFS! Aici incercam sa punem in valoarea calitatile masinilor, nu sa vedem cat de botite sunt si cate piese lipsesc.:???:
LikeLIfe-Poate postezi si tu altceva decat Golf 3:D
Cred-Nu se intelege din poza, ce jante sunt? Daca ai BBS RS, si masina e facuta pentru drift, ai gresit tare:lol:

Boooring!

LikeLife 10-01-13 09:15

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5313138)
Dary762-Bai, arata foarte bine, si filamentul, culorile, foarte reusita masina. < Cat despre tine, nu stiu ce sa zic:lol::lol::lol:
Bobi racers-Incearca sa nu mai postezi in prostie, nu mai fa atat dublu post fiindca din cauza ta acest topic se poate inchide si renunta la efectul ala al tau de NFS! Aici incercam sa punem in valoarea calitatile masinilor, nu sa vedem cat de botite sunt si cate piese lipsesc.:???:
LikeLIfe-Poate postezi si tu altceva decat Golf 3:D
Cred-Nu se intelege din poza, ce jante sunt? Daca ai BBS RS, si masina e facuta pentru drift, ai gresit tare:lol:

Boooring!

numa alea masini am, dar o sa revin cu masini noi;)

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning