![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Presenting "MaMi" :)
PS: stiu ca nu sunt cine stie ce modificari :-P |
curata ... nu am ce sa comentez ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Seat ;) io zik ca e mishto comentati:D
P.S mishto bmw tigru bv;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
:???: :rolleyes2
P.s- RAndrey...inseamna ra2 si andrey 2003...k incepand cu data de 19 noiembrie 2006...suntem parteneri...adica un fel de elv*skillz |
Quote:
|
*AdY9005 - arata f bene ... felicitari ...
*ra2 - asemenea ... frumusik ... fara greseli ... |
2 Attachment(s)
pun si eu masina de la challenge...:lol:
|
Nice`.....
|
ai selectii strambe sub masina (partea de jos a spoilerului) ... stalpul central al spoilerului are niste reflexii ciudate in laterale ... dungile dp capota sunt mai late decat cele de pe "plafon" ...
|
*ra2-knd ai vrut sa vopsesti dc ai vopsit si radiatoru ala roshu?
-knd ai selectat sa pui carbonu nu ai selectat atent.... -knd ai lasat masina...ai selectat rau de tot mai ales partea fatza.... *omb*-in principiu masina e buna ...eu nu am vazut greseli....destul frumos lucrat |
2 Attachment(s)
ce ziceti de cashcaraveta mea? comentarii! e de curse sa stiti!
|
*reme-bara se potriveste e misto dar....e aiurea k are unele portiuni blur....si la fel si aripa stanga
|
;) ms manson
|
1 Attachment(s)
uite am pus si poza si am incercuit zonele ....
|
desi imi place designul general al masinii sunt mai multe lucruri care nu le consider in regula: pleopele sunt selectate aiurea si plate, reflexiile de pe spoiler si de p asfalt ireale, carbonul de pe plafon (desi e bun k textura) nu are cum sa se vada asa, aerisirile laterale din spoler nu sunt la celasi nivel, spoilerul si pleopele par de alta culoare dekt masina.
|
Quote:
|
Quote:
2.nush la ce te referi cand zici ca nu am selectat antent 3.nici nu am lasat garda la sol...asa e masina...si eu cand las garda la sol las toata masina nu o ridic mai de cur sau cine stie ce... |
2 Attachment(s)
Here's my BMW :)
|
reme intercooler-u e dp digimods cumva?
|
2 Attachment(s)
nu`i cine stie ce....dar roata aia pe spate eu zik ca`i sta mai bine in "versiunea" mea, decat stock`ul (c modest sunt:oops: )
:arrow: |
gabi ... neonu trebuia si el sa se reflecte pe podea ... din colturile farurilor spre interior coboara cate o "unda" ... care nu se pupa cu noua parte a spoilerului ...
|
interesant design gabi ... n-am nk de completat la c a zis patriotu :P
|
*t1grul - carbonu fara reflexii ... janta si cauciucu spate in unele parti sunt blurry ... selectii ciudate la jante ...
|
Gabi* spoilerul nu are reflexii, culoarea e mata.......portiunea neagra din spoiler arata ciudat si c-am nasol la culoare .......c-am atat am avut de completat
t1grul* carbonul este prea mare si are culoarea ireala, jantele au selectii strambe si sunt bluury |
1 Attachment(s)
uite ra2....
|
3 Attachment(s)
fiti duri va rog...
|
bmw-->sincer imi place....dar e cam blur..la bara pe fatza in unele locuri cred k sti la ce ma refer.....
-farurile alea negre dau bine dar...tot asa e cam pixelat in anumite locuri ...trebuia sa dau cu smudge sau brush iar negru de pe bara este prea mat.....oricum e frumoasa ... traby-->cam disproportionate rotiile...aia pe fatza e cam mare -nu t mai grabi knd selectezi - bara pe fatza e putin in negregula shelby-->.....misto....atat...dar puteai sa scoti manerul...dar oricum asta nue e greseala..iar jantele dau bine...bv keep up the good work... |
2 Attachment(s)
un pontiac gto....aia de pe masina nu e reflexie ...paintjob ....
|
esapamentu spate dreapta putin blurry
cauciucul pe spate in zona superioara e cam ireal |
unde e cauciucu ireal?...toba da..dar cauciucu?
|
1 Attachment(s)
poate m-i se pare mie...nush
|
5 Attachment(s)
ce parere aveti de masinile astea facute de un incepator ? comment please!
dacia in afara de numar de inmatriculare si de nr dupa capota este cat de cat bine ? |
Quote:
opel : tot e ireal 1310 : jantele cam luminate si janta spate nu e bine pusa , stick-urile is prea opace |
Quote:
DJ-ul--->culorile cam ireale si te as ruga frumos sa pui si tu dacia originala dak vrei...ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
modestia asta Reme....merci mult pt jante
|