![]() |
Re: Diverse discutii
cred ca are vreo 30 :rolleyes2:
la asta trebuie sa intre un membru mai vechi dupa coltz ;) |
asa mai vi de acasa mo shantzule.....oricum sa-ti traiasca!!! exact cum am zis...e papushica rau. ce nr de tel are????????? hahahahahahaha!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
ce-ai mah ! eu abia stiu sa tin tacul in mana , si tu vrei sa jucam.... mha nebunule :mrgreen:
|
blondule...negociem cu numaru` lu` sorsa lu` shantzu....:))...dak e ti`l dau je:)...shantzule...sorry`...te lucrez pe la spate:)
|
mai bine ii dai lu` shantzu 2-3 beri .. si apoi iti zice el tot .. nu mai trb sa-l intrebi :D ;)
|
iese mai ieftin la mine:) ....trust me:)
|
Quote:
oricum puteti sa sunati ca va face sa nu mai sunati a doua oara :mrhappy: |
asta ramane de vazut shantzule...:)...nu shtii cu cine se pune sorta:))
|
da da da! daca dai cuiva numarul lu' sormea nu mai ai vorba cu mine ,vb serios
|
chill fratzik...ma shtii pe mine k fac d`astea:)...ce`ai mha
|
1. Bun venit Blondule!!! :peace:
2. Facetzi topicul "Certuri" si injurati-va si certati-va pana inebuniti. 3. Daca n-ai ce discuta pe un forum auto, cauta-ti alt forum. 4. AML, discutiile in comunitate si mistourile nu vor inceta niciodata. Obisnuieste-te cu asta, sau renunta a mai invinovati pe unul si pe altul. Ori stii sa ii inkizi gura vreunuia cu vorbe, ori lasa-te pagubas. Nu se face treaba cu pumnul. Si cred ca oricum ti-ar sari in cap multa lume daca ai face prostia sa te iei de Shantzu, sau chiar si de altcineva dintre noi. 5. La capitolul gratare vreau sa organizam cumva combinatia si cei care au masini mai slabe sa ii luam in masini mai rapide ca sa nu ii pierdem pe drum sau sa pateasca altceva. 6. Incercati sa fiti on topic ca iar o dam in paranghelie. 7. Ataaaaat! |
hai ma don ca oleak de paranghelie iti mai dezcreteste fruntea dimineata! Zi tu fara paranghelie ce ar fi? ;) dar sa zicem nu d-aia crunta! Bafta la munci!
|
Asa e frate, nu zic acuma sa fim cei mai seriosi oameni de pe pamant, dar sa nu mai umplem topicurile cu putine cuvinte care nu-si au rostul si cu tot felul de discutii absurde.
|
Quote:
|
Nu prea are timp omu' sa puna folia :(
Oricum..., asta seara imi pun macar rotzile :peace: |
Ce faceti mah bagabontzilor.......??????boby.....? si tu esti platit sa stai pe net? lol............
|
Nu frate, sunt platit sa ma plimb cu masina si sa stau pe net.
Ieri am plecat la treaba si jumate din zi am dormit-o in masina asteptand sa vina cineva la o firma...; ofi bine? sa dormi si sa fii platit? |
Quote:
|
Quote:
|
o yes, of course.......
|
deci nu se poate..pe cate topicuri sa mai dau refresh?? eu zic sa facem o conferinta pe mess toti..sa vedem cum radem, de ce si de cine :P :P
propuneti o data si o ora! |
:woowoo: Oh boy oh boy :)
|
Quote:
|
digiei, tu iei parte?? sau te plimbi prin oras cu masina? :-P
|
Quote:
Poate intra iti intra sefu' p-aici! :lol: :lol: :lol: :lol:! |
Doar ma plimb :)
|
aha..eu macar ma laud cu mess pe telef...deci vi lua parte !! daca vrei, ne plimbam in paralel si iti mai povestesc cate ceva.
oriucm, sper ca ai remarcat cat de curata era masina mea... un vis !! |
Quote:
I-am zis ca doar d-aia am si venit tarziu seara la firma..., am asteptat sa vorbesc cu cineva care pana la urma nici n-a mai venit... |
mda... eu n-am mai spalat-o de vreo luna jumate :)
|
la draq...eu o spal saptamanal!!! doar weekedul trecut nu am avut timp. si ai vazut cum arata...
dar tu mergi mult cu ea? saptamanile astea am mers enorm. acum 2 weekenduri la CJ, 1000 km, weekendul trecut 2 x Buc , azi Bv, cu ce am mai facut prin oras deci inca 500-600. si in weekend care vin iar fac un BV si un Buc. deci tot la 1000 ajung. si uite asa..cu >2000 pe luna..masina mea e curata 2-3 zile. culmea e ca in timp sapt nu merg mult prin oras cu ea. dar daca sta se pune un praf urias pe ea... |
Ce sa-i faci mh daca ai diesel ... mergi mult :dance: sezonul toamna - iarna o spal f rar... ca se murdareshte f repede... si nici nu e cine stie ce masina sa o tin mereu curata.... si cu mersul... fac cam in jur de 1000 - 1200 Km pe luna... :no:
|
ia uite ce de vorbeshte lumea...ai naibii toti esteti la munk mha????
|
eu care este acasa!:bored:
|
pai unde kraven...de acas nu vb atat ca nu imi permit... :))) e netul scump :)))
|
eu am la oferta 20 000 de minute de net intre 12.00 PM si 12.01 PM :oops:
|
pai in minutul ala...da drumu la 20 000 de convorbiri...
|
aia da....si minutele e mocca vibe??:)
|
este este..... am ramas fara subiecte? :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning