![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
3 Attachment(s)
de curand am cumparat un catalog auto francez si am gasit toate vanzarile de autoturisme din franta pe 2006.sa va faceti idee cam cate masini de lux cumpara francezii in comparatie cu noi.la unele modele sunt mult peste noi,la altele invers(ex.infinity fx35--2 bucati in 2006,si ma gandesc doar la constanta unde sunt cel putin 10),dar in general romania e MULT in spate fata de franta la acest capitol.
am scanat paginile sa va convigeti singuri. |
B 99 BKL maserati quattroporte negru cu niste jenti incredibile ....pacat ca nu iam facut poza ....masina arata intr-un mare fel ....
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
DA DESPRE SUPER BIJUTERIA ASTA CE ZICETI ....
,,,,,Am inteles k masina apartine unui regizor francez ...... ps:Scuze de calitatea pozelor .... |
stiam eu ca am mai vazut masina asta pe undeva :D
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...961#post997961 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am fost la raliul Sibiului weekendul acesta, iar seara am vazut in oras un superb F430 decapotabil si azi un S500 si un SLK in fata la o casa, cam slabut, stiu.....ma asteptam si eu la mai multe super-masini weekendul asta....
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
vara asta se poarta alb cu crom :)
|
x5 ul este penibil.....jantele strica tot farmecul de la 997 turbo....iar p f430..dvd si jante cromate....hahaha..
|
Quote:
|
inseamna k n`ai vazut X5 penibil :lol:
are cineva poze cu cel din CTA? cu flacari pe usi...capota...? cel cu ditamai eleronu pe plajon cu becelutze.... si cu spinnere =)) e cel mai mare kitch... NO OFFENCE! :) |
Quote:
|
ce leg are una cu alta!??!
eu m`am referit la X5....si b_gt tot la fel ;) ideea era k x5`ul ala... arata chiar bine.... fata de cel la care ma refer eu... |
tot jenibil e
|
F430 ala alb e facut bling bling..
un ferrari e facut pt performanta, deci daca a luat-o decapotabila din start zic ca e de "fitze".. si asta se vede mai departe, prin culoarea alba, jantele cromate, si dvd si poate si un sistem audio.. (mi-a zis cineva ca a vazut la wizards).. cred ca la aceasta masina cel mai frumos este sunetul motorului si nu muzica din difuzoare ;) |
dupa parerea mea,dintre toate masinile astea,croamele arata cel mai bine pe X5:lol:
|
Incredibil ce a putut sa faca cu masinile alea 2. Dupa gusturile mele si porschele si ferrariul aratau mult mai bine stock.
E greu sa tunezi un ferrari sau un porsche si sa arate mai bine decat originalul. Iti trebuie gust .... |
Dau bine croamele alea pe X5 , dar vorba aia gusturile nu se discuta ! Cu respect !
|
Imi cer scuze dar cred k ar trebuii sa ne laudam k au fost masini k ferari ,lamborghini , porsche la aceasta expozitie ...iar atat la x5 cat si la ferarii nu vad nimik aiurea ...la o expozitie din afara erau f apreciate dar inko data .....gusturile nu se discuta ...
|
Vara asta se poarta : 'Alb a la Patrascu'
|
Quote:
|
daca are cineva poze cu acel x5 fenomenal despre care se vorbeste..cu eleron spinere si toate cele...rog sa le puna sau macar un link...chiar sunt curios cum arata :D
|
parca a fost la kitch tuning acum ceva timp
|
jenante toate...
|
Quote:
|
Quote:
PS : sa uneasca un moderator cele 2 posturi pls |
Quote:
ii apartine lui patrascu :) |
nici daca i l platesti nu s urca maff in masina aia:))))
|
18 Attachment(s)
diverse de la mare .... majoritatea de la hotel rex
|
super masinile mai ales R8-ule si Mansory Continental GT.
Offtopic: mi se pare mie, sau in spate la Rolls si SLR sunt vreo 10 Volvo V50....:D ? |
Quote:
|
lol...irinel cu 2 masini...adamescu cu inca 2 :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
volvo c30 si un chevrolete cu o culoare super misto negru mat
|
Quote:
|
Quote:
|
asta knd s`a intamplat!?
|
aku un an cand veneam in romania ..nu cred k exista 2 Ferrari 512 BB in romania cu numar francez..deci e sigur acelasi
|
4 Attachment(s)
inca ceva de prin mamaia......
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning