Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

eMH 22-03-11 22:34

Re: Live for Speed

Pai la 200-250 RON nu te astepta sa iti iei cine-stie-ce scula. In orice caz, eu zic sa te indrepti spre Logitech, eventual si cu Force Feedback.
Daca era 200-250E, gaseai un G25 SH la banii astia.

s0r1n 23-03-11 10:19

Neata:D

Stiti concursul King Of Europe Drift ... Acum ca avem si traseul ar fi frumos sa organizam si noi King Of Europe LFS Drift . Eu am vorbit cu niste englezi , rusi , germani, papuasi(glumesc) .... per total cu niste straini dupa server'ul Lislon si ei au fost de acord majoritatea . Acum sa vedem daca se ofera si vreun roman sa ajute cu organizarea si cu prezenta lui la concurs.

DeNyS41 SS 23-03-11 12:32

1 Attachment(s)
Poate o sa ne ajute EvLSant0s
PM: Am facut si io mai demult cand nu aveam ce face un lyt cu KOE Cluj 2009. L-am facut asa mai pe rapid. Sper sa va placa

catalanu 23-03-11 13:36

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4193356)

Stiti concursul King Of Europe Drift ... Acum ca avem si traseul ar fi frumos sa organizam si noi King Of Europe LFS Drift . Eu am vorbit cu niste englezi , rusi , germani, papuasi(glumesc) .... per total cu niste straini dupa server'ul Lislon si ei au fost de acord majoritatea . Acum sa vedem daca se ofera si vreun roman sa ajute cu organizarea si cu prezenta lui la concurs.

Detalii daca se poate , evental da-mi un pm cu id-ul tau sa vb mai multe.As vreasa particip

..::AnDy007::.. 23-03-11 13:51

si eu vin!

69RUP 23-03-11 14:13

Voi chiar credeti ca astia inchid serveru pentru a va face voua campionatul ? pe un lay care nu e chiar asa perfect (presupun ca nu are start si finish) si ganditiva un pic daca chiar l-ai prostit sa inchida sau sa faca altu o sa vina 16416412741241 oameni si ai sa vezi ce o sa fie 4-6 ore si neavand experienta o sa fie fff tare :lol::lol:

IulianE36 23-03-11 15:23

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4193356)

Frate eu zic sa ramai la niste twin-uri . Parerea mea !
Un circuit in care sa ai UNGHIURILE corect realizate crede-ma ca iti ia cam 1 zi pana il faci si inca o zi probabil sa il testeze mai multi ""Piloti"" care se dau de ceva timp si care au experienta .

Quote:

Originally Posted by DeNyS41 SS (Post 4193705)
Poate o sa ne ajute EvLSant0s
PM: Am facut si io mai demult cand nu aveam ce face un lyt cu KOE Cluj 2009. L-am facut asa mai pe rapid. Sper sa va placa

Vezi ca ai scris ""PM:"" se scrie P.S: Pm= private msj. ;)
Nu are nici o treaba circuitu ala cu ce a fost la Cluj !
Prima curba te pierzi in plm pe traseu intri . Initierea la cluj se facea cu o viteza maxima de 110-130Max km/h , Apoi se reducea viteza consistent .
Dupa prima curba celelalte curbe deja nu mai sunt trasate pe circuit .
intr-un cuvant circuitu ala e mult prea mare pentru un XRT de 200cp :) .
Probabil pe circuitele alea se dau copii gen "booster" care am avut proasta ocazie sa ma dau cu el si sa-mi spuna ca el foloseste si treapta 4-5 . Probabil d`asta isi incalzeste cauciucurile la enshpe mii de grade;) ...la drift tr sa le ai cat mai GRIP....

Eu zic sa se tina un campionat pe circuitul pus de mine cel de la Iasi . Este in proportie de 90% facut aproape ca in realitate. Viteza de initiere si de drift este aproape egala cu cea reala cu cea de week trecut de la eveniment .

Multa bafta !

DeNyS41 SS 23-03-11 15:53

Io lam postat asa k n' veam ce face......akm nu tre sa vi tu si sa faci mare bairam si sa critici

..::AnDy007::.. 23-03-11 16:04

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4194077)
Un circuit in care sa ai UNGHIURILE corect realizate crede-ma ca iti ia cam 1 zi pana il faci si inca o zi probabil sa il testeze mai multi ""Piloti"" care se dau de ceva timp si care au experienta .

Prima curba te pierzi in plm pe traseu intri . Initierea la cluj se facea cu o viteza maxima de 110-130Max km/h , Apoi se reducea viteza consistent .
Probabil pe circuitele alea se dau copii gen "booster" care am avut proasta ocazie sa ma dau cu el si sa-mi spuna ca el foloseste si treapta 4-5 . Probabil d`asta isi incalzeste cauciucurile la enshpe mii de grade;) ...la drift tr sa le ai cat mai GRIP....

Eu zic sa se tina un campionat pe circuitul pus de mine cel de la Iasi . Este in proportie de 90% facut aproape ca in realitate. Viteza de initiere si de drift este aproape egala cu cea reala cu cea de week trecut de la eveniment .

Multa bafta !

bravo man mi-a placut

s0r1n 23-03-11 16:36

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4194077)

Multa bafta !

Deci eu zic sa nu iti mai dai cu parerea despre mine atata timp cat nu ma cunosti. Te crezi mare drifter ca faci niste gogosi in jurul unor jaloane . Si apropo fiecare se da in stilul lui si cum stie .... Care e problema ta ca ma dau cu "enshpe" mii de grade si in treptele 4-5 .

Dk chiar nu ma asteptam la un raspuns pozitiv de la tine . Hai ca eu numai zic nimic pe acest forum la sectiunea Live For Speed . Per total nu se mai face si gata.Bafta tuturor

IulianE36 23-03-11 16:43

1 Attachment(s)
@DeNyS41 SS: Poate am criticat cam mult dar totusi.....nu ti se pare banal ce ai facut ? Mi se pare mult mai normal sa faci un circuit complet macar!

Chiar nu am kef sa ma cert cu cei ca tine :) Daca tu te-ai simntit atat de ofensat Este strict treaba TA !

Scuzati off-topicul !

Eu impreuna cu 69Rup am reusit sa retusham circuitul de la Iasi !
Mai detaliat :
-Prin sfaturi/idei/etc am reusit sa punem cat mai bine Crippling-urile!
-Am deletat anumite jaloane

Bafta !

s0r1n 23-03-11 17:34

Vezi ca deja incepi sa fi nesimtit bai asta.Vi acum "5 min" pe sectiune si esti tare in cioc.

P.S.: Dk astept postul tau cu apropo la postul meu cu nerabdare.

IulianE36 23-03-11 18:05

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4194388)
Vezi ca deja incepi sa fi nesimtit bai asta.Vi acum "5 min" pe sectiune si esti tare in cioc.

Eu zic ca nu mai are rost sa vorbim =)) . Nu de alta dar nu avem ce !
Faci prea mult off topic deja !

Si nu ma intereseaza cine esti sau ce imi scri tu pe Privat ! stiu ca esti un Scolar Chipes !

69RUP 23-03-11 18:11

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4194388)

Daca a inceput sa posteze acum 5 min nu inseamna ca de 5 min joaca lfs , am invatat si eu cateva chestii pe care nu puneam accent , ceea ce ar trebuii sa faci si tu !

Mi-am spus punctul de vedere nu am de ce sa iti dau reply la fiecare fraza ;)

Bafta !

catalanu 23-03-11 18:14

Doamne ce ma distrati jur , mai ales cei care va credeti mai drifteri . Drifturi in a4a a5a , pei lfs e joc cat mai realist , cum poteti face asa cv ma? Stiti sa va faceti macar un set singur? Tot la faza de hamachi ati ramas? Putin respect pt jocu asta , la care chiar s-a muncit cv pt a fi creat atat de bine.

Iuliane , nu iti bate capu ca nu ai cu cine.....stiu ei care in viata lor nu au condus o masina cu tractiune spate despre cum te dai tu la jaloane ,,,,lasa dupa cum zic ei , ca ei is aia tari care stiu tot , ei is drifteri innascuti .

s0r1n 23-03-11 18:21

tu intai invata sa vorbesti corect . :shock:

catalanu 23-03-11 18:26

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4194527)
tu intai invata sa vorbesti corect . :shock:

Bai pamflet mic ce esti , pana sa imi spui tu mie cum sa vorbesc , intai invata tu sa te dai , ca pun pariu ca esti ca marea masa . Cand eu jucam LFS si ma dadeam cu cei care au pus bazele lfs-ului in Romania probabil nu aveai nici buletin .Vezi-ti de ale tale ca esti bata

eMH 23-03-11 18:46

Iar ati inceput cu scandalul. Potoliti-va in punga mea, ca e vorba de un joc pe PC, nu de altceva. Stati calmi...

IulianE36 23-03-11 19:27

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4194606)
Iar ati inceput cu scandalul. Potoliti-va in punga mea, ca e vorba de un joc pe PC, nu de altceva. Stati calmi...

+1

Hai sa revenim !

Deci asta seara m-am dat cu un baiat poate il stiti este vb de Alecs'xx.

PE CUVANTUL MEU , NE-AM DAT AATAT DE BINE AMUN 2 INCAT NE DEPASEAM NUMAI DACA FACEAM SPIN .
A fost GRAVA RAU SEARA DE AZI !

Propun Circuitul de la IASI pentru Campionat :> Astept pareri !
Si mai ales neclaritati cu circuitu (ex: curba x ar trebui mai altfel) !

cca_golf 23-03-11 19:41

Cum joc in hamachi ? :D

alex.jdm 23-03-11 19:46

Face cineva mai tarziu un servar ?Sa-mi incerc si eu "talentul" :))?

Alecs'xx 23-03-11 20:04

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4194763)
+1

Hai sa revenim !

Deci asta seara m-am dat cu un baiat poate il stiti este vb de Alecs'xx.

PE CUVANTUL MEU , NE-AM DAT AATAT DE BINE AMUN 2 INCAT NE DEPASEAM NUMAI DACA FACEAM SPIN .
A fost GRAVA RAU SEARA DE AZI !

Propun Circuitul de la IASI pentru Campionat :> Astept pareri !
Si mai ales neclaritati cu circuitu (ex: curba x ar trebui mai altfel) !

Ms frumos Iulian.. intradevar o seara extraordinara..
deci asteptam pareri, daca cineva poate sa aduca imbunatatiri circuitului de la Iasi postat de Iulian.. sa fie cat mai real.. nu SF-uri..
asteptam sa posteze aici..
Il sutin pe Iulian cu ideea de a desfasura campionatul pe layoutul cu circuitul de la Iasi..

catalanu 23-03-11 20:51

Faceti ceva in seara asta?

DeNyS41 SS 24-03-11 14:12

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4194279)
@DeNyS41 SS: Poate am criticat cam mult dar totusi.....nu ti se pare banal ce ai facut ? Mi se pare mult mai normal sa faci un circuit complet macar!

Chiar nu am kef sa ma cert cu cei ca tine :) Daca tu te-ai simntit atat de ofensat Este strict treaba TA !

Scuzati off-topicul !

Eu impreuna cu 69Rup am reusit sa retusham circuitul de la Iasi !
Mai detaliat :
-Prin sfaturi/idei/etc am reusit sa punem cat mai bine Crippling-urile!
-Am deletat anumite jaloane

Bafta !

Eu am specificat clar k nu e facut cum trebuie..........si ca l-am facut asa k n-aveam ce face.................si vreau sa ramanem prieteni k mie nu-mi place sa ma cert cu nimeni

IulianE36 24-03-11 18:38

Buna seara !

Va asteptam pe toti ! aici : 79.112.171.70.
Folosim Circuitul de la Iasi .

CEI CARE V-oR FI HAOTICI PE CIRCUIT SI FAC AGITATIE AU KICK !
Incercam sa facem ceva ORGANIZAT !

alex.jdm 24-03-11 18:46

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4197354)
Buna seara !

Va asteptam pe toti ! aici : 79.112.171.70.
Folosim Circuitul de la Iasi .

CEI CARE V-oR FI HAOTICI PE CIRCUIT SI FAC AGITATIE AU KICK !
Incercam sa facem ceva ORGANIZAT !

De la ce ora?

catalanu 24-03-11 19:32

Dati si voi detalii la ce ora .

Cum fac si eu sa ma conectez? Imi trebe cv program special sau pot asa normal?

IulianE36 24-03-11 21:14

mda .. scuze am uitat sa specific ora...

Din momentul in care am postat serverul era activ..
Oricum maine va fi campionat iara !
Ce a fost in seara asta... a fost asa ca o chestie sa ne mai cunoastem ca sa spun asa.

Clasamentul !

1.JumyE36 (eu)
2.Alecss
3.BoosTer
4.DK/Sidesmoke

Eu cred ca alex castiga dar s-a prostit cu un spin pe ultima 100 de metrii.
Joaca extrem de tactic !GG

Arbitrii : Eu/Dk/Alecs
-Am reusit sa arbitrez conform regulamentului de pe siteul Koe.
-In timp ce eu ma dadeam a arbitrat alecs si dk sau alex singur .

Rezultatele din calificari :
1.Alex - 85 de puncte
2.JumyE36 si Dk 70 puncte
3.Booster 60
4.Capa si George 50
5.Doryn 20
+ altii care nu au reusit totusi calificarea.

Consider ca arbitrajul a fost corect , de multe ori am intrebat si pe baieti deoarece nu am fost absolut sigur mereu si am cazut toti d`acord !

Va multumesc pentru Disciplina si Participare !

Jumy !

P.S ; MAINE ORA 20:00 CAMPIONAT . CALIFICARI >Battle.
AM VORBIT CU SANTOS SPER SA FIE OK ORA FIXATA PENTRU TOATA LUMEA .
REVIN MAINE CU UN POST IN CARE SPECIFIC CLAR IP-uL .

Cei care nu stiu : va trebuie ip-patch . Apoi pasii sunt usori Multipalyer>join specific host>local network> treceti ipul> GO !

catalanu 24-03-11 21:26

Multumesc de detalii .Daca este loc vin si eu maine sa ma dau cu voi

PS: circuitul e ultimul uploadat aici?

Alecs'xx 24-03-11 21:27

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4197818)

Ce a fost in seara asta... a fost asa ca o chestie sa ne mai cunoastem ca sa spun asa.

Clasamentul !

1.JumyE36 (eu)
2.Alecss
3.BoosTer
4.DK/Sidesmoke

1.Alex - 85 de puncte
3.Booster 60
4.Capa si George 50
5.Doryn 20

Consider ca arbitrajul a fost corect , de multe ori am intrebat si pe baieti deoarece nu am fost absolut sigur mereu si am cazut toti d`acord !

Jumy !

Mersi Iulian.. greseala se plateste.. ai castigat pe buna dreptate..felicitari
Si cum spunea si Razvan LKN(sper sa nu gresesc) la iasi.. cei mai multi pierd pe greselile lor..
Maine este din nou etapa cine doreste sa participe.. Serverul va fii postat de Iulian sau de mine si puteti intra din momentul in care vedeti postat..
Dorim ceva organziat nu haos.. cine nu se poate abtine si nu se supune regulilor primeste kick..
Regulile cum spunea si Iulian mai sus sunt cele din campionatul KingOfEurope!
Felicitari tuturor celor prezenti astazi chiar si celor care nu au reusit calificarea
Va asteptam si maine!!

DeNyS41 SS 24-03-11 21:48

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4197818)

Clasamentul !

1.JumyE36 (eu)
2.Alecss
3.BoosTer
4.DK/Sidesmoke

1.Alex - 85 de puncte
3.Booster 60
4.Capa si George 50
5.Doryn 20

Jumy !

P.S ; MAINE ORA 20:00 CAMPIONAT . CALIFICARI >Battle.
AM VORBIT CU SANTOS SPER SA FIE OK ORA FIXATA PENTRU TOATA LUMEA .
REVIN MAINE CU UN POST IN CARE SPECIFIC CLAR IP-uL .

Cei care nu stiu : va trebuie ip-patch . Apoi pasii sunt usori Multipalyer>join specific host>local network> treceti ipul> GO !

Tot pe circuitul de la iasi se da maine seara?

alex.jdm 24-03-11 21:59

Baieti, ma puteti ajuta cu un setup de drift ?Din ce am vazut azi, al lui Iulian si Alex, sunt cele mai reusite...

s0r1n 25-03-11 10:13

La campionatul urmator as vrea sa arbitreze 2 sau 3 oameni si sa facem o medie din notele acordate de ei . Parerea mea !

Cat despre campionat .... a fost frumos .
Pacat ca eu "m-am inecat ca tiganu la mal" cum s-ar spune.

Felicitari lui Jumy si tuturor !

Alecs'xx 25-03-11 12:29

in legatura cu setupul.. gasesti o gramada pe net.. eu nu as putea sa iti trimit un setup.. fiecare seteaza dupa stilul lui
eu am modificat doar final drive sa am treptele mai scurte
si suspensia toate alea la maxim..
Asteptam seara!! :evil::evil:

IulianE36 25-03-11 12:39

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4198841)
La campionatul urmator as vrea sa arbitreze 2 sau 3 oameni si sa facem o medie din notele acordate de ei .

Asa am vrut si eu initial ! Dar nu era santos Online...

Serverul o sa fie tinut de BoosTer !
In caz ca intervin probleme ne mutam pe alt server ! mai precis pe sv lui DK !

O sa anunt ambele ip-uri mai incolo !

catalanu 25-03-11 16:41

Dati-mi si mie unu pm cu un id de mess care puteti sa imi dati ip patch

IulianE36 25-03-11 17:19

Ai Pm !

Am nevoie de cineva care poate tine un server ! Si care are timp macar in seara asta !
P.m me cu id de mess sa vorbim !

69RUP 25-03-11 18:36

HAI nu se ofera nimenea cu serveru nu pot de fiecare data sa il tin eu . Toti vreti sa va dati da nici 1 nu se baga sa tina serveru :lol:

IulianE36 25-03-11 18:55

79.114.16.231

GOGOGOGOGOGO !
CALIFICARI>battle !
Sper sa intre si santos !

Haideti este ora 20:00 aproape !

DeNyS41 SS 25-03-11 19:02

1 Attachment(s)
Niste backgroundu-ri cu cateva masini de la mine din Campulung Muscel 8)
.........de data asta sper ca o sa va placa............daca nu.....nu, asta e :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:29.

- Copyright 2026 4Tuning