Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

cidul_52 22-02-10 22:04

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

hai sa vedem ce iese

icstere 23-02-10 10:44

am si eu o mica intrebare .... vei monta un rollcage?! :-S

Nastase Bogdan 23-02-10 15:03

Quote:

Originally Posted by icstere (Post 3115382)
am si eu o mica intrebare .... vei monta un rollcage?! :-S

Nu ii vad rostul deocamdata...:rolleyes2

icstere 23-02-10 18:59

aici ai dreptate...inca nu ai suficienti de multi cai ca sa ai nevoie dar totusi .., pt modificarile aduse masini nu i`ar strica ba chiar ai inbunatatii manevrabilitatea masini dar u sti cel mai bine ce vei face in continuare...oricum spor la treaba :)

NightDevil 23-02-10 20:52

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3116117)
Nu ii vad rostul deocamdata...:rolleyes2

dar erai mai aproape de adevar ..

icstere 23-02-10 23:35

adevarul unui Gordini e lung ...

andi_cimpean 24-02-10 20:32

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3109924)
[...]masina a primit si vopseaua azi,a iesit super,dar poze voi pune marti cand o iau de acolo;)

Nu te-ai tinut de cuvant...:(

aysmen 25-02-10 15:18

Asteptam poze....de ieri tot intru zilnic sa vad daca ai postat pozele si nimic...bafta

crazyfornova 25-02-10 15:59

O-r aparea pozele pe marti :-? Sper.....tare sunt curios cu ce ne mai incanta , Mr. NIG:twisted:

Nastase Bogdan 26-02-10 20:06

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3120473)
Nu te-ai tinut de cuvant...:(

Ideea e ca nu am putut sa fac poze marti in atelier de unde am luat masina deoarece mai era una bagata in spatele ei si nu am avut loc sa ma desfasor..:rolleyes2

Oricum, ar fi fost ultimele poze pana in Expozitie, dupa cum am si scris aici pe Topic..asa ca, veti descoperii restul ori live la RomExpo ori din pozele pe care le vor pune altii pana ma intorc eu acasa..:-)

Ca noutati, sa stiti ca ieri mi-au ajuns oglinzile( mii de multumiri lui Bontan) si ieri si azi am fost prin Bucuresti si la redactia 4Tuning unde am cunoscut cativa membrii ai echipei si pe Gratian:-)..toata lumea pe acolo e in mare forfota cu organizarea evenimentului de pe 138)

1310 26-02-10 22:45

te-am vazut azi in bucuresti,prin regie :D am vrut sa te claxonez dar am zis ca poate nu esti tu :P

bontan 26-02-10 22:53

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3126571)
Ca noutati, sa stiti ca ieri mi-au ajuns oglinzile( mii de multumiri lui Bontan)

Sa cresti mare si sa te bucuri de ele pentru-ca meriti, ai depus destul efort si cred ca nu o sa te opresti aici cu proiectul tau, inca o data bafta multa ... eu nu o sa ajung la Bucuresti dar o sa astept fotografii de la baieti.

Bafta multa.

bolidu' 26-02-10 22:54

Quote:

Originally Posted by 1310 (Post 3127114)
te-am vazut azi in bucuresti,prin regie :D am vrut sa te claxonez dar am zis ca poate nu esti tu :P

El era ca m-am intalnit si eu cu el!:D

Cosmin-SNR 27-02-10 18:48

salutare! nici o noutate? Nimic? Bogdan ai abandonat topicul? sau ne pregatesti o surpriza? aaaaa gata stiu,ne pregatesti o surprizaa...

bolidu' 27-02-10 19:09

esti asa sigur???

Sirius 28-02-10 22:20

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3129499)
esti asa sigur???

Nu vedeti nici unu nimic pana la 4tun days!
:D:D:D

b08ygs 28-02-10 22:33

ca si mult mai e:lol: 13 zile:lol: avem rabdare cel putin cei care sunt din bucuresti si care vor vedea masina live:D

p.s. bogdan am si eu o curiozitate... aduci masina pe roti sau pe platforma? simpla curiozitate

1310 01-03-10 01:10

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3133674)
p.s. bogdan am si eu o curiozitate... aduci masina pe roti sau pe platforma? simpla curiozitate

cat da pe platforma....baga benzina si face rodajul la ce a mesterit pe la motor :rolleyes2 :lol: ....cred... :-P

Nastase Bogdan 01-03-10 08:50

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3133674)
ca si mult mai e:lol: 13 zile:lol: avem rabdare cel putin cei care sunt din bucuresti si care vor vedea masina live:D

O sa vin cu ea pe roti..sper sa nu ma opreasca de foarte multe ori Politia..:rolleyes2

De azi pana pe 12 martie urmeaza 11 zile de lucru continuu la masina(cel putin dupa ora 19.30..)..zic 11 zile deoarece pe 12 dimineata plec spre Bucuresti;)

dog99 01-03-10 09:43

pai spor la lucru atunci,si o asteptam cu drag la buc;)
si chiar de te-ar opri militia,ar trebui sa fie mandru de aceasta masinuta facuta in romania.
cel putin un gabor din bucuresti m-a oprit, mi-a verificat actele.ma pus sa ridic capota,ma certat de roti,toba,folie etc,si la sfarsit a zis ca ma lasa in pace ca are si el tot dacie acasa:)
oricum succes,si cred ca vei castiga titlul ''best autohton car'';)bafta

dmo.mihai 01-03-10 17:54

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3134770)
oricum succes,si cred ca vei castiga titlul ''best autohton car'';)bafta

fix la asta ma gandeam si eu acum ceva timp cand am vazut ca vine cu ea la bucuresti

aysmen 01-03-10 18:31

Eu nu mai am rabdare pana pe 14 sa vad masina...cu toate ca sper sa ajung...

Cosmin-SNR 02-03-10 16:54

ai rabdare si vei castiga iti spun eu ca vei fii surprins de ce vei vedea,crede-ma

b08ygs 04-03-10 10:17

bogdane bogdane... masina ta nu are ce cauta pe pagina 2 a forumului.... mai posteaza si tu cate ceva ... nu neaaparat poze, un update la ce mai lucrezi la masina:)

1300 04-03-10 16:14

Da ce ma e o competitie ?? care are mai multe posturi, care thread e pe prima pagina tot timpul ? care are mai multe pagini :?:

BlueAngel 04-03-10 18:18

Nu stiu de ce va agitati asa despre masina lui.Intr-adevar este frumoasa dar eu nu vad nimik original la masina asta,decat o copie care se incearca a fi cat mai fidela dar ii lipseste exact ceea ce este mai important. INIMA ! (motorul pentru cei care nu s-au prins) Inainte de aceasta schimbare masina era minunata,o bijuterie care contropea si stil FRANTUZESC si masina care s-a fabricat la noi.Acum vom zice uite o GORDINA romaneasca doar o copie....
Acum astept sa imi sariti toti in cap ;)

roby wws 04-03-10 20:12

sti cum se zice gusturile nu se discuta...daca el asta si-a dorit,asta a si facut,si in loc sa criticati mai bine ati aprecia munca si efortul care s-au depus in acest "vis"(cred ca e cel mai corect mod de a numi acest proiect)!;)
ceea ce s-a spus mai sus ca e copie dupa gordini,sa va ganditi si la bmw-urile alea de pe forum la care baliti si le ridicati in slavi cand proprietaru; le face "cadoo"cate un kit m:x

bogdane eu iti urez bafta in continuare si sa ai bafta de ea cat mai multi ani(peste 100),mai aleas ca masina este printre singurele dacii din tara care mai razbeste in acest peisaj plin de straine...in loc sa umplem garajele cu autohtonele noastre am ajuns sa stam la cozi la remat sa scapam de ele ptr un biletel...pacat:sad:

inca o data multa bafta si de abia astept sa o vad la 4tuning days:D

sir_sanjei 04-03-10 21:51

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3146977)
Nu stiu de ce va agitati asa despre masina lui.Intr-adevar este frumoasa dar eu nu vad nimik original la masina asta,decat o copie care se incearca a fi cat mai fidela dar ii lipseste exact ceea ce este mai important. INIMA ! (motorul pentru cei care nu s-au prins) Inainte de aceasta schimbare masina era minunata,o bijuterie care contropea si stil FRANTUZESC si masina care s-a fabricat la noi.Acum vom zice uite o GORDINA romaneasca doar o copie....

cate pagini ai citit inainte sa afirmi asta? sau te-ai uitat numai la poze? frumos ar fi ca restul lumii sa te ignore.
tu nici macar nu sti ce inseamna gordini.

eugen_pustiu 04-03-10 22:07

Quote:

E clar ca nai nici o treaba cu tot topicul asta fara suparare.....Sau poate u ai o masina de zeci de mii de euro ,,gata tunata" de la mama ei.Bogdan stie mai bn ce are in garaj si asa cum a putut ne-a bucurat pe multi si mai ales pe el insusi de asa o realizare superba.Bafta cu Gordina am auzit ca ajungi cu ea la Romexpo...

BlueAngel 05-03-10 04:32

Nu am nici masina de zeci de mii de euro,stiu ce inseamna "GORDINI" care pentru multi dintre voi va aminteste doar de DACIA si urmaresc topicul de cand avea Bogdan dungile RACING pe masina.
Eu il vad pe Bogdan ca pe un simplu om care a incercat sa mai faca ceva din DACIE.
Nu il batjocoresc ci pur si simplu am criticat ceea ce vrea el sa faca acum...vorba lui roby wws mai sus : "sa va ganditi si la bmw-urile alea de pe forum la care baliti si le ridicati in slavi cand proprietaru; le face "cadoo"cate un kit m"....cam acelasi lucru face el..pune pe DACIE un kit "GORDINI" sa va "baliti" si voi mari entuziasti.
Masina arata cu mult mai bine inainte sa se apuce de ultima modificare de aspect si zic asta din punctul meu de vedere.
Bogdan isi face masina cum vrea sufletelul lui dar din moment ce a acceptat sa posteze modificarile pe acest forum a acceptat si criticile care vin sau laudele.

Cosmin-SNR 05-03-10 11:18

fratilor de cand nu a mai intrat Bogdan pe aici este mare cearta intre colegi =))

eugen_pustiu 05-03-10 15:17

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3149263)
fratilor de cand nu a mai intrat Bogdan pe aici este mare cearta intre colegi =))

Chiar nu ma cert cu nimeni dar masina asta a fost de nota 10 de cand s-au inceput lucrarile la ea si pana pana in prezent si baiatu asta a lucrat la ea cu drag,majoritatea ideeilor sunt ale lui este bine documentat si nu in ultimul rand pasionat.Cei care critica asa dur probabil ca nu au alte treburi cred eu la care se pricep ;)

roby wws 05-03-10 17:59

se vede ca uni nu fac diferenta intre o dacie si un gordini...nu vreau sa incep dar cred ca gasesc 50 de diferente intre o dacie si un gordini

andreigame 05-03-10 18:37

Quote:

nici eu nici baietii nu intelegem de ce te agiti tu?...ca e sau ca nu e originala...dupa cum a spus si bogdan ...e o copie..deci nu are cum sa fie original....si in plus e o dacie...cea ce o face mai speciala decat un gordini...

skyZZo 05-03-10 18:50

dacia,in esenta,e o copie dupa renault :lol:
macar omul nostru face o copie de calitate ;)
intradevar..lipseste originalitatea...dar nu cred ca vreunul din noi nu isi doreste macar o tura cu masina asta :-)
keep it up!

Nastase Bogdan 06-03-10 22:02

Ei baieti , nu am mai intrat de mult sa mai scriu pe aici..vad ca au aparut unele discutii legate de comentariul sincer, dar putin cam revoltat al lui BlueAngel..:rolleyes2

Pe mine nu ma deranjeaza parerea lui, are dreptate in privinta faptului ca fiecare are dreptul la o opinie..totusi, BlueAngel, de unde stii tu asa sigur ca nu iti va placea masina in noua formula?..asteapta sa o vezi gata;)

Nu am mai intrat pe forum pentru ca sunt f ocupat, lucrez zilnic pana tarziu la masina..maine va fi o zi plina:rolleyes2

Numai bine tuturor:-)...aaa, si ca noutate..Dacioara are o noua surioara,adica frate..un E30 Coupe8)..nu era pe masura ei Opelul cel cumintel:-)

Bogyciu 06-03-10 22:11

F frumos... Sper sa ajung in week-end la Buc...

crazyfornova 06-03-10 22:20

Cu masina nu??!:twisted:

catalin266 06-03-10 22:52

abia astept sa o vad la 4tuning days

andi_cimpean 06-03-10 22:55

Şi te mai plăngeai de bani domnu' Bogdan...:D

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning