![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
hai sa vedem ce iese
|
am si eu o mica intrebare .... vei monta un rollcage?! :-S
|
Quote:
|
aici ai dreptate...inca nu ai suficienti de multi cai ca sa ai nevoie dar totusi .., pt modificarile aduse masini nu i`ar strica ba chiar ai inbunatatii manevrabilitatea masini dar u sti cel mai bine ce vei face in continuare...oricum spor la treaba :)
|
Quote:
|
adevarul unui Gordini e lung ...
|
Quote:
Nu te-ai tinut de cuvant...:( |
Asteptam poze....de ieri tot intru zilnic sa vad daca ai postat pozele si nimic...bafta
|
O-r aparea pozele pe marti :-? Sper.....tare sunt curios cu ce ne mai incanta , Mr. NIG:twisted:
|
Quote:
Oricum, ar fi fost ultimele poze pana in Expozitie, dupa cum am si scris aici pe Topic..asa ca, veti descoperii restul ori live la RomExpo ori din pozele pe care le vor pune altii pana ma intorc eu acasa..:-) Ca noutati, sa stiti ca ieri mi-au ajuns oglinzile( mii de multumiri lui Bontan) si ieri si azi am fost prin Bucuresti si la redactia 4Tuning unde am cunoscut cativa membrii ai echipei si pe Gratian:-)..toata lumea pe acolo e in mare forfota cu organizarea evenimentului de pe 138) |
te-am vazut azi in bucuresti,prin regie :D am vrut sa te claxonez dar am zis ca poate nu esti tu :P
|
Quote:
Bafta multa. |
Quote:
|
salutare! nici o noutate? Nimic? Bogdan ai abandonat topicul? sau ne pregatesti o surpriza? aaaaa gata stiu,ne pregatesti o surprizaa...
|
esti asa sigur???
|
Quote:
:D:D:D |
ca si mult mai e:lol: 13 zile:lol: avem rabdare cel putin cei care sunt din bucuresti si care vor vedea masina live:D
p.s. bogdan am si eu o curiozitate... aduci masina pe roti sau pe platforma? simpla curiozitate |
Quote:
|
Quote:
De azi pana pe 12 martie urmeaza 11 zile de lucru continuu la masina(cel putin dupa ora 19.30..)..zic 11 zile deoarece pe 12 dimineata plec spre Bucuresti;) |
pai spor la lucru atunci,si o asteptam cu drag la buc;)
si chiar de te-ar opri militia,ar trebui sa fie mandru de aceasta masinuta facuta in romania. cel putin un gabor din bucuresti m-a oprit, mi-a verificat actele.ma pus sa ridic capota,ma certat de roti,toba,folie etc,si la sfarsit a zis ca ma lasa in pace ca are si el tot dacie acasa:) oricum succes,si cred ca vei castiga titlul ''best autohton car'';)bafta |
Quote:
|
Eu nu mai am rabdare pana pe 14 sa vad masina...cu toate ca sper sa ajung...
|
ai rabdare si vei castiga iti spun eu ca vei fii surprins de ce vei vedea,crede-ma
|
bogdane bogdane... masina ta nu are ce cauta pe pagina 2 a forumului.... mai posteaza si tu cate ceva ... nu neaaparat poze, un update la ce mai lucrezi la masina:)
|
Da ce ma e o competitie ?? care are mai multe posturi, care thread e pe prima pagina tot timpul ? care are mai multe pagini :?:
|
Nu stiu de ce va agitati asa despre masina lui.Intr-adevar este frumoasa dar eu nu vad nimik original la masina asta,decat o copie care se incearca a fi cat mai fidela dar ii lipseste exact ceea ce este mai important. INIMA ! (motorul pentru cei care nu s-au prins) Inainte de aceasta schimbare masina era minunata,o bijuterie care contropea si stil FRANTUZESC si masina care s-a fabricat la noi.Acum vom zice uite o GORDINA romaneasca doar o copie....
Acum astept sa imi sariti toti in cap ;) |
sti cum se zice gusturile nu se discuta...daca el asta si-a dorit,asta a si facut,si in loc sa criticati mai bine ati aprecia munca si efortul care s-au depus in acest "vis"(cred ca e cel mai corect mod de a numi acest proiect)!;)
ceea ce s-a spus mai sus ca e copie dupa gordini,sa va ganditi si la bmw-urile alea de pe forum la care baliti si le ridicati in slavi cand proprietaru; le face "cadoo"cate un kit m:x bogdane eu iti urez bafta in continuare si sa ai bafta de ea cat mai multi ani(peste 100),mai aleas ca masina este printre singurele dacii din tara care mai razbeste in acest peisaj plin de straine...in loc sa umplem garajele cu autohtonele noastre am ajuns sa stam la cozi la remat sa scapam de ele ptr un biletel...pacat:sad: inca o data multa bafta si de abia astept sa o vad la 4tuning days:D |
Quote:
tu nici macar nu sti ce inseamna gordini. |
Quote:
|
Nu am nici masina de zeci de mii de euro,stiu ce inseamna "GORDINI" care pentru multi dintre voi va aminteste doar de DACIA si urmaresc topicul de cand avea Bogdan dungile RACING pe masina.
Eu il vad pe Bogdan ca pe un simplu om care a incercat sa mai faca ceva din DACIE. Nu il batjocoresc ci pur si simplu am criticat ceea ce vrea el sa faca acum...vorba lui roby wws mai sus : "sa va ganditi si la bmw-urile alea de pe forum la care baliti si le ridicati in slavi cand proprietaru; le face "cadoo"cate un kit m"....cam acelasi lucru face el..pune pe DACIE un kit "GORDINI" sa va "baliti" si voi mari entuziasti. Masina arata cu mult mai bine inainte sa se apuce de ultima modificare de aspect si zic asta din punctul meu de vedere. Bogdan isi face masina cum vrea sufletelul lui dar din moment ce a acceptat sa posteze modificarile pe acest forum a acceptat si criticile care vin sau laudele. |
fratilor de cand nu a mai intrat Bogdan pe aici este mare cearta intre colegi =))
|
Quote:
|
se vede ca uni nu fac diferenta intre o dacie si un gordini...nu vreau sa incep dar cred ca gasesc 50 de diferente intre o dacie si un gordini
|
Quote:
|
dacia,in esenta,e o copie dupa renault :lol:
macar omul nostru face o copie de calitate ;) intradevar..lipseste originalitatea...dar nu cred ca vreunul din noi nu isi doreste macar o tura cu masina asta :-) keep it up! |
Ei baieti , nu am mai intrat de mult sa mai scriu pe aici..vad ca au aparut unele discutii legate de comentariul sincer, dar putin cam revoltat al lui BlueAngel..:rolleyes2
Pe mine nu ma deranjeaza parerea lui, are dreptate in privinta faptului ca fiecare are dreptul la o opinie..totusi, BlueAngel, de unde stii tu asa sigur ca nu iti va placea masina in noua formula?..asteapta sa o vezi gata;) Nu am mai intrat pe forum pentru ca sunt f ocupat, lucrez zilnic pana tarziu la masina..maine va fi o zi plina:rolleyes2 Numai bine tuturor:-)...aaa, si ca noutate..Dacioara are o noua surioara,adica frate..un E30 Coupe8)..nu era pe masura ei Opelul cel cumintel:-) |
F frumos... Sper sa ajung in week-end la Buc...
|
Cu masina nu??!:twisted:
|
abia astept sa o vad la 4tuning days
|
Şi te mai plăngeai de bani domnu' Bogdan...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning