Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

aXXo 12-01-11 13:05

Re: Club TICO

Nu stiu ce s-a intamplat... ideea e ca incep literele sa cada :))
Bine am facut ca am cumparat doua... iar legat de pistol, il tinusem cate sa nu fie inghetat (ca era frig atunci), nu are legatura... Poate s-o fi infiltrat apa din atata ceata cata persista zilele astea.... Nu stiu.

Tank 12-01-11 13:22

eu mai astept pana se mai incalzeste vremea si atunci il pun... nu vreau sa risc :D

mar1an2005 12-01-11 13:52

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3977315)
Eu am facut comanda de stickere, doar ca unii au vrut mai multe si acuma ies pe minus (adica ar mai trebui facute stickere, nu am pt toti). O sa vad daca pot sa fac o comanda mai mica, sa mai ia si cine a ramas fara...

1. Recomand GM 10w40, sau Mobil 1 10w40
2. Am impresia ca e 50-60 lei tamponu ala, daca te referi la cel de la cutia de viteze... Eu l-am schimbat demult, nu mai stiu exact cat a fost piesa. Oricum, nu e foarte scump.

54 am dat eu pe el prin august

VDAN 12-01-11 14:13

[QUOTE=B-99-SAA;3977315]Eu am facut comanda de stickere, doar ca unii au vrut mai multe si acuma ies pe minus (adica ar mai trebui facute stickere, nu am pt toti). O sa vad daca pot sa fac o comanda mai mica, sa mai ia si cine a ramas fara...

ok daca mai faci ma treci si pe mine cu unu -doua:Dms

dany_pkt 12-01-11 14:38

deci ideea e sa ramana lipit de partea transparenta si aja nu am probleme? Cred ca joi o sa am si eu masina pe mana :)) dreapta

Tank 12-01-11 14:45

aia transparenta e folie de transfer...dupa ce ai lipit sigla...folia se da jos.. si daca ai lasa-o acolo... oricum nu o sa stea pt ca are lipici slab. oricum...autocolantul am vazut k e de calitate...deci daca il pui bine...sta lipit. degreseaza bine geamul, sterge-l bine ca sa nu fie ud si lipeste-l. si inainte sa dai folia de transfer jos iei un card sau buletinu sau ceva de genu si presezi si freci bine stickeru ( suna urat...stiu) si dupa dai folia jos si aia e. si inca ceva, logoul are varfuri ascutite...mare grija cand spalati geamu ulterior pt ca se ridica colturile alea... ideea e sa nu treceti cu carpa peste el.. doar tamponati :D.. spor la lipit

dany_pkt 12-01-11 14:55

Si marmota invelea tico in staniol:P

nsmoga 12-01-11 18:05

cred ca am singura masina la care trebuie doua chei de bujii:D le-am scos pe alea vechi cu cheie mica si le-am pus p-alea noi cu cheie mare! mai nasol e ca singura varianta de bujii din zona se numeste falke. acu sper sa tina pana ajung la oras sa caut niste champioane

ALIN.WsT 12-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3977501)
tamponu din spate de la cutia de viteze e 48 lei, l-am schimbat in septembrie cand am facut transferu de motor. o sa pun si poze cu piesa defecta...

mai e un suport la motor in spate...dar ala se schimba f rar pt ca nu prea se strica...

nu este ala tamponu de care vorbesc este pana in cutie sub carburator mai exact ....ala de care ai zis ca se strica foarte rar cred ca este!

STREET 12-01-11 18:22

baiiiii inginerie mare cu stikerul asta!!!
ceva nu-i inregula

nsmoga 12-01-11 18:33

inginerie mare am facut eu la sticker, dat cu carpa noroiul mai gros, sters cu alta carpa si lipit, presat bine pe partea alba si jupuita folia de transfer. e pus de pe 31 decembrie si in afara de faptul ca iar nu prea se vede de noroi nu are nici pe naiba

georulz 12-01-11 19:40

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3979106)
nu este ala tamponu de care vorbesc este pana in cutie sub carburator mai exact ....ala de care ai zis ca se strica foarte rar cred ca este!

Tamponul ala de la cutie l-am luat de la muncii cu 30 de lei prin septembrie. Iar cel pe care il vrei tu este tamponul motorului din spate care tot in jur de 30 lei sau 60 lei, pt ca sunt 2, unul mai scump si unul mai ieftin.

Tank 12-01-11 21:51

dar ala din spatele motorului de sub carburator... nu stiu daca poate sa-l schimbe cu motorul pus...

sebastyan2001 13-01-11 00:25

Se poate schimba cu motoru pus fara greata, trebuie un minim de scule si imaginatie, eu l-am schimbat lejer.

Zicea cineva ceva de Transfagarasan, as fi si eu amator darrrrr as vrea sa vin cu cealalta jucarie sa ma pot si distra putin :D .

ALIN.WsT 13-01-11 05:44

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3980329)
Se poate schimba cu motoru pus fara greata, trebuie un minim de scule si imaginatie, eu l-am schimbat lejer.

Zicea cineva ceva de Transfagarasan, as fi si eu amator darrrrr as vrea sa vin cu cealalta jucarie sa ma pot si distra putin :D .

am fost la un service si mi-a cerut 130 ron manopera ca se schimba foarte greu..

Tank 13-01-11 09:12

1 Attachment(s)
eu din cate imi amintesc de cand am schimbat motorul... nu prea aveai loc sa misti pe acolo.. pe sus e galeria de admisie, si pe jos e suportul ala mare si lat, e caseta de directie.. am pus o poza cu suportii. cel incercuit cu verde se schimba usor de tot...ala cu rosu...nu stiu cat de usor se poate schimba avand in vedere ca motorul sta pe el. si cand am scos motorul suportul ala m-a incurcat rau de tot. chiar nu-mi pot da seama cum sa-l schimbi cu motorul pus... sincer

STREET 13-01-11 10:20

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3980521)
am fost la un service si mi-a cerut 130 ron manopera ca se schimba foarte greu..

se suspenda motorul si se da jugu jos!
o ora maxim trebuie sa dureze
daca esti harnic faci tu acasa

ALIN.WsT 13-01-11 15:35

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3980735)
eu din cate imi amintesc de cand am schimbat motorul... nu prea aveai loc sa misti pe acolo.. pe sus e galeria de admisie, si pe jos e suportul ala mare si lat, e caseta de directie.. am pus o poza cu suportii. cel incercuit cu verde se schimba usor de tot...ala cu rosu...nu stiu cat de usor se poate schimba avand in vedere ca motorul sta pe el. si cand am scos motorul suportul ala m-a incurcat rau de tot. chiar nu-mi pot da seama cum sa-l schimbi cu motorul pus... sincer

ESTE exact ala incercuit cu rosu

ALIN.WsT 13-01-11 15:37

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3980906)
se suspenda motorul si se da jugu jos!
o ora maxim trebuie sa dureze
daca esti harnic faci tu acasa

As face cu cea mai mare placere mai ales daca aveam un garaj:D ca pe frigu asta mi-e cam jena sa ma apuc de demontat piulite:x

STREET 13-01-11 16:33

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3981794)
As face cu cea mai mare placere mai ales daca aveam un garaj:D ca pe frigu asta mi-e cam jena sa ma apuc de demontat piulite:x

dada
hai la mine la garaj il schimam acolo:lol:

ALIN.WsT 13-01-11 16:46

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3981946)
dada
hai la mine la garaj il schimam acolo:lol:

peste 2 saptamani s-ar putea sa mai vin in cluj :X
are ceva daca merg cu el asa?

STREET 13-01-11 17:44

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3981990)
peste 2 saptamani s-ar putea sa mai vin in cluj :X
are ceva daca merg cu el asa?

iti pica motoru pe autostrada!:lol:
habar nu am:lol:

ALIN.WsT 13-01-11 17:46

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3982165)

ma refeream daca are ceva daca mai merg asa cu el 1 saptamana,daca se strica ceva

STREET 13-01-11 17:53

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3982178)
ma refeream daca are ceva daca mai merg asa cu el 1 saptamana,daca se strica ceva

nu cred
daca stii sa mergi frumos fara sa fortezi tampoanele ii ok
eu nu am schimbat niciodata tampoanele de motor

mar1an2005 13-01-11 18:31

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3982165)

Nu ati pica motoru orice ai face dar se poate fisura galeria de evacuare ca sa poti circula cu ea asa pana o remediezi trebuie sa nu faci plecari cu scarturi sau plecari in forta de pe loc ,sa nu folosesti frana de motor,inainte de a opri la intersectie sau la semafor mai intai o scoti pe liber sau apesi ambreiajul si apoi apesi frana daca respecti cele mai de sus poti sa mergi cu ea asa o viata fara sa schimbi tamponul la motor

numai bine si spor la cat mai multi km chiar si cu tamponul rupt

TM32CIP 13-01-11 18:46

Multumesc pentru stickere !

yneedlove 13-01-11 21:26

Am si eu o intrebare...cine are euro 2? am si eu o dilema...sub motor...de unde vine galeria....eu aveam un "gat" / tub flexibil...si pt faptul ca avea o gaurica...am fost la tinichigiu cu masina...ok pana aici...
eu am cerut sa fie ala dat jos ca deh era gaurit...acum am scapat de zgomot...ce e drept..masina e ok...fuge...papa benzina putzina...insa...am o problema mai ciudata....acum la relanti imi tremura toba...iar cand plec cu masina de pe loc... trepideaza toba in bara/spoiler ...de imi tremura masina... iar cand pun frana la semafor de exemplu... iar tremura masina....de zici ca stau sa sara placutzele....
intrebare...de la ce e.... si....ce e de facut?:cry::?::!:

Ce de probleme cu stikerele...ms man....LIVIU.....am luat si eu...insa ma gandesc...sa il pun...sau inca nu... :rolleyes2:?:

B-99-SAA 14-01-11 09:04

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3982392)
Multumesc pentru stickere !

Cu placere :D Costa 7.5 lei, transport inclus :lol:

TM32CIP 14-01-11 09:11

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3984088)
Cu placere :D Costa 7.5 lei, transport inclus :lol:

n-ai primit banii ??? :shock:

B-99-SAA 14-01-11 10:31

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3984098)
n-ai primit banii ??? :shock:

De la cine? Sau cum i-ai trimis? N-am primit nimic momentan.... :rolleyes2

Tank 14-01-11 11:42

dak ai trimis prin posta...mai dureaza putin pana primesti banii

TM32CIP 14-01-11 11:47

exact. am primit instiintare, am mers, primit plic, platit, larevedere. ar trebui sa te anunte cand soseste fabuloasa suma in capitala :lol:

Tank 14-01-11 11:49

eu cand am mai trimis chestii prin posta... venea postarita la usa cu cioc cioc si-mi dadea banii :D

STREET 14-01-11 12:38

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3984519)
exact. am primit instiintare, am mers, primit plic, platit, larevedere. ar trebui sa te anunte cand soseste fabuloasa suma in capitala :lol:

nu mai ajunge
o impoziteaza si ii mai raman 50 de bani:lol:

dany_pkt 14-01-11 14:34

cine ma poate ajuta si pe mine din bucuresti sambata cu urmatoarele probleme:

nujtiu ce naiba au sabotii pe spate ca nu mai tine frana de mana, si cateodata mi se blocheaza rotile pe spate dar isi dau drumul: am nevoie de cineva sa ma ajute cu nijte chei , cred ca de 32 e aia de la tambur sa il scot.

iar pe fata dand iau viraje trozneste ceva si sigur nu e caseta de directie pt ca am reconditionato recent si i-am schimbat bucsele in ea , insa am schimbat si amortizoarele recent si tind sa cred ca de la flanse vine sunetul desi sunt noi , ca sa nu mai spun ca la denivelari mici troncane ceva , insa articulatia nu are nici cel mai mic joc . eu banuiesc ca nu or fi fost stranse bine amortizoarele si as avea nevoie de nijte cleme pt arcuri ca sa dau amortizoarele noi sa le strang.

lughy_gsm 14-01-11 14:41

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3984946)

nujtiu ce naiba au sabotii pe spate ca nu mai tine frana de mana, si cateodata mi se blocheaza rotile pe spate dar isi dau drumul: am nevoie de cineva sa ma ajute cu nijte chei , cred ca de 32 e aia de la tambur sa il scot.

iar pe fata dand iau viraje trozneste ceva si sigur nu e caseta de directie pt ca am reconditionato recent si i-am schimbat bucsele in ea , insa am schimbat si amortizoarele recent si tind sa cred ca de la flanse vine sunetul desi sunt noi , ca sa nu mai spun ca la denivelari mici troncane ceva , insa articulatia nu are nici cel mai mic joc . eu banuiesc ca nu or fi fost stranse bine amortizoarele si as avea nevoie de nijte cleme pt arcuri ca sa dau amortizoarele noi sa le strang.

de man...astea sunt din cauza distractiilor pe zapada ;)

dany_pkt 14-01-11 14:43

e fier dao dreaq se rezolva:)

B-99-SAA 14-01-11 15:11

Trozneste numa la gropi, sau si la viraje? La gropi poate sa fie pivotul, ala daca se rupe in mers ai cam belito! Si mai ia in calcul planetarele... Poate sa fie si de la amortizoare, desi nu prea ai ce sa strangi la ele... se cunostea daca era ceva...

Tank 14-01-11 16:40

la tamburi iti trebuie o cheie de 22 sau 24.. ceva de genu

VDAN 14-01-11 18:14

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3984946)

pe spate saboti trebuie reglati,si mie mi a ramas pe spate blocata o roata,sper sa ai rabdare sa scoti tamburii:D,ar fi bine sa iti iei un spray de frane,o sa le cureti mai repede:D

All times are GMT +2. The time now is 06:02.

- Copyright 2026 4Tuning