![]() |
Re: Club TICO
Nu stiu ce s-a intamplat... ideea e ca incep literele sa cada :))
Bine am facut ca am cumparat doua... iar legat de pistol, il tinusem cate sa nu fie inghetat (ca era frig atunci), nu are legatura... Poate s-o fi infiltrat apa din atata ceata cata persista zilele astea.... Nu stiu. |
eu mai astept pana se mai incalzeste vremea si atunci il pun... nu vreau sa risc :D
|
Quote:
|
[QUOTE=B-99-SAA;3977315]Eu am facut comanda de stickere, doar ca unii au vrut mai multe si acuma ies pe minus (adica ar mai trebui facute stickere, nu am pt toti). O sa vad daca pot sa fac o comanda mai mica, sa mai ia si cine a ramas fara...
ok daca mai faci ma treci si pe mine cu unu -doua:Dms |
deci ideea e sa ramana lipit de partea transparenta si aja nu am probleme? Cred ca joi o sa am si eu masina pe mana :)) dreapta
|
aia transparenta e folie de transfer...dupa ce ai lipit sigla...folia se da jos.. si daca ai lasa-o acolo... oricum nu o sa stea pt ca are lipici slab. oricum...autocolantul am vazut k e de calitate...deci daca il pui bine...sta lipit. degreseaza bine geamul, sterge-l bine ca sa nu fie ud si lipeste-l. si inainte sa dai folia de transfer jos iei un card sau buletinu sau ceva de genu si presezi si freci bine stickeru ( suna urat...stiu) si dupa dai folia jos si aia e. si inca ceva, logoul are varfuri ascutite...mare grija cand spalati geamu ulterior pt ca se ridica colturile alea... ideea e sa nu treceti cu carpa peste el.. doar tamponati :D.. spor la lipit
|
Si marmota invelea tico in staniol:P
|
cred ca am singura masina la care trebuie doua chei de bujii:D le-am scos pe alea vechi cu cheie mica si le-am pus p-alea noi cu cheie mare! mai nasol e ca singura varianta de bujii din zona se numeste falke. acu sper sa tina pana ajung la oras sa caut niste champioane
|
Quote:
|
baiiiii inginerie mare cu stikerul asta!!!
ceva nu-i inregula |
inginerie mare am facut eu la sticker, dat cu carpa noroiul mai gros, sters cu alta carpa si lipit, presat bine pe partea alba si jupuita folia de transfer. e pus de pe 31 decembrie si in afara de faptul ca iar nu prea se vede de noroi nu are nici pe naiba
|
Quote:
|
dar ala din spatele motorului de sub carburator... nu stiu daca poate sa-l schimbe cu motorul pus...
|
Se poate schimba cu motoru pus fara greata, trebuie un minim de scule si imaginatie, eu l-am schimbat lejer.
Zicea cineva ceva de Transfagarasan, as fi si eu amator darrrrr as vrea sa vin cu cealalta jucarie sa ma pot si distra putin :D . |
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu din cate imi amintesc de cand am schimbat motorul... nu prea aveai loc sa misti pe acolo.. pe sus e galeria de admisie, si pe jos e suportul ala mare si lat, e caseta de directie.. am pus o poza cu suportii. cel incercuit cu verde se schimba usor de tot...ala cu rosu...nu stiu cat de usor se poate schimba avand in vedere ca motorul sta pe el. si cand am scos motorul suportul ala m-a incurcat rau de tot. chiar nu-mi pot da seama cum sa-l schimbi cu motorul pus... sincer
|
Quote:
o ora maxim trebuie sa dureze daca esti harnic faci tu acasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hai la mine la garaj il schimam acolo:lol: |
Quote:
are ceva daca merg cu el asa? |
Quote:
habar nu am:lol: |
Quote:
ma refeream daca are ceva daca mai merg asa cu el 1 saptamana,daca se strica ceva |
Quote:
daca stii sa mergi frumos fara sa fortezi tampoanele ii ok eu nu am schimbat niciodata tampoanele de motor |
Quote:
numai bine si spor la cat mai multi km chiar si cu tamponul rupt |
Multumesc pentru stickere !
|
Am si eu o intrebare...cine are euro 2? am si eu o dilema...sub motor...de unde vine galeria....eu aveam un "gat" / tub flexibil...si pt faptul ca avea o gaurica...am fost la tinichigiu cu masina...ok pana aici...
eu am cerut sa fie ala dat jos ca deh era gaurit...acum am scapat de zgomot...ce e drept..masina e ok...fuge...papa benzina putzina...insa...am o problema mai ciudata....acum la relanti imi tremura toba...iar cand plec cu masina de pe loc... trepideaza toba in bara/spoiler ...de imi tremura masina... iar cand pun frana la semafor de exemplu... iar tremura masina....de zici ca stau sa sara placutzele.... intrebare...de la ce e.... si....ce e de facut?:cry::?::!: Ce de probleme cu stikerele...ms man....LIVIU.....am luat si eu...insa ma gandesc...sa il pun...sau inca nu... :rolleyes2:?: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dak ai trimis prin posta...mai dureaza putin pana primesti banii
|
exact. am primit instiintare, am mers, primit plic, platit, larevedere. ar trebui sa te anunte cand soseste fabuloasa suma in capitala :lol:
|
eu cand am mai trimis chestii prin posta... venea postarita la usa cu cioc cioc si-mi dadea banii :D
|
Quote:
o impoziteaza si ii mai raman 50 de bani:lol: |
cine ma poate ajuta si pe mine din bucuresti sambata cu urmatoarele probleme:
nujtiu ce naiba au sabotii pe spate ca nu mai tine frana de mana, si cateodata mi se blocheaza rotile pe spate dar isi dau drumul: am nevoie de cineva sa ma ajute cu nijte chei , cred ca de 32 e aia de la tambur sa il scot. iar pe fata dand iau viraje trozneste ceva si sigur nu e caseta de directie pt ca am reconditionato recent si i-am schimbat bucsele in ea , insa am schimbat si amortizoarele recent si tind sa cred ca de la flanse vine sunetul desi sunt noi , ca sa nu mai spun ca la denivelari mici troncane ceva , insa articulatia nu are nici cel mai mic joc . eu banuiesc ca nu or fi fost stranse bine amortizoarele si as avea nevoie de nijte cleme pt arcuri ca sa dau amortizoarele noi sa le strang. |
Quote:
de man...astea sunt din cauza distractiilor pe zapada ;) |
e fier dao dreaq se rezolva:)
|
Trozneste numa la gropi, sau si la viraje? La gropi poate sa fie pivotul, ala daca se rupe in mers ai cam belito! Si mai ia in calcul planetarele... Poate sa fie si de la amortizoare, desi nu prea ai ce sa strangi la ele... se cunostea daca era ceva...
|
la tamburi iti trebuie o cheie de 22 sau 24.. ceva de genu
|
Quote:
pe spate saboti trebuie reglati,si mie mi a ramas pe spate blocata o roata,sper sa ai rabdare sa scoti tamburii:D,ar fi bine sa iti iei un spray de frane,o sa le cureti mai repede:D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning