Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Victor_WRC 25-06-10 18:00

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

mmmmmdaaaa....misto la sibiu...misto la lupi....sa vedem poate venim iar in weekend....mai multi:))

Daniel_Toa 25-06-10 18:27

Ma ce tot gasiti voi la sibiu ? Ca vad ca toti numai acolo stati ... Lupule ...

lupalb 25-06-10 19:50

frate, cea mai mare diferenta intre Valcea si Sibiu este urmatoarea :
CARACTERUL OAMENILOR.
In valcea nu poti sa mananci un sandwich pe strada ca te arata lumea cu degetu`, aici nu intereseaza pe nimeni.
In Valcea toata lumea URLA pe strada, nu discuta, aici si cand se joaca copii nu ii auzi mai departe de 4 metri...
In Valcea auzi manele din 200 de masini pe strada, aici in cel mai rau caz auzi simfonica in blana....:twisted:
Per total, caracterul sibienilor e mai frumos si mai bine dezvoltat decat al valcenilor.
Cam atat...
Restu-i....fum
:ciggy:

radu_nb1 25-06-10 21:04

sunt mandru ca sunt Valcean,

L4uR 25-06-10 23:39

am scris de pe userul lui victor...lool:)))maine ne vedem la Zibiu

BogdaNel_kisss 30-06-10 16:50

ceva diseara pe la 22:00?

lupalb 30-06-10 18:34

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 3470353)
sunt mandru ca sunt Valcean,

se vede

DjRainManFast 30-06-10 19:03

La multi se vede, putini recunosc :)) unii chiar se intrec pe ei sa arate cat de valcenii sunt, altii incearca sa se ascunda....joc complicat rau de tot :)))

couzin 30-06-10 21:39

io zic k are dreptate,chiar asa e..si mai ales k e un oras super frumos,capitala culturala europeana, deh si oamenii sunt cultivati si educati :!: cu toate astea sunt mandru ca sunt valcean asta nu se schimba.. :twisted:

lupalb 01-07-10 00:36

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3483549)
La multi se vede, putini recunosc :)) unii chiar se intrec pe ei sa arate cat de valcenii sunt, altii incearca sa se ascunda....joc complicat rau de tot :)))

asta asa e , multi incearca sa ascunda, sau altii pur si simplu constata diferentele astea.

florynvl (X29 ZMT) 01-07-10 01:01

prea multe figuri in valcea si prea multa smecherie ...

Provenzano 01-07-10 11:05

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3484407)
prea multe figuri in valcea si prea multa smecherie ...

Nu asta ar Fi problema......problema e ca la unii e Degeaba:))))))adica Vor sa Para cumva dar nu au bani nici de un suc:)))))

trafy-vr6 01-07-10 11:16

ce bine ca am facut rost de 10 lei :))))

Provenzano 01-07-10 11:16

:))))))))))))))))))))))))trebuia tu sa dai una:))))

DjRainManFast 01-07-10 12:40

Banii sunt un subiect delicat pentru multi, degeaba ii ai si esti prost, nu vor face decat sa scoata in evidenta si mai mult prostia. Daca furi, da-i jepci, te prostituezi si faci bani...asta nu inseamna ca esti neaparat de apreciat. Fiecare cu metodele lui si cu stilu lui de viata...nu sunt eu judecatorul nimanui, dar ca fi om iti trebuie mult mai mult decat bani...asta e clar! In valcea putini oamenii...multi parveniti, fatarnicia e-n floare.

Banii completeaza un om si distrug un taran!!

couzin 01-07-10 14:10

Adevaru gol golutz,mersi frate k ai ziso pe asta,sincer din punctul meu de vedere si fara bani sa fim toti tre sa nu ne dusmanim si sa ne intelegem bine,sa fie omenie asta conteaza,nu sunt nici io milionar muncesc demi sar ochii sa fac un ban da nici figurant nu sunt omenia conteaza cel mai mult,altii au miliarde si dau cu ei pe lautari astea da figuri si bashini de 2 lei asa ceva nu o sa pot suporta niciodata,prefer omu cinstit omu de rand care e om nu ala cu figuri k el e smecher si face bani gramada,ma kk pe banii lui lol k io sunt couzin de la Shadows :))))))

Provenzano 01-07-10 19:09

Dupa parerea mea Adevarul sta cam asa: Degeaba esti Om Bun si Nu ai bani, nimeni nu o sa te bage in seama vreodata...sau daca te baga cineva in seama te baga cu un Scop(oricare ar fi el). In lumea asta Totul se invarte in jurul banului.Daca nu ii ai....traiesti undeva Acolo unde nu te vede nimeni...mai bine Spus traiesti in lumea ta. Prea putin in tara noastra se Apreciaza Bunatatea unui om sau Inteligenta lui, si asta se si vede, de asta atata lume cu Carte pleaca in alta tara sa munceasca...pt ca la noi nu Exista chestia asta: Daca ai carte ai parte. Nu ai. Atatia studenti se chinuiesc la facultate....unii se imprumuta sa plateasca ...altii muncesc ...si cu ce Folos? Nimic. Asta ne ofera Statul Nostru.
Ca o paranteza....eu unul la 18 ani am plecat din tara sa muncesc in Italia.Aveam nevoie de bani, abia se nascuse fetita mea.Am muncit ca un sclav din greu si in afara si in tara...si asta ca asa am vrut Eu.Nu am vrut sa depind de Familie. Taicameo a fost de la 14 ani in Armata, asa era pe timpul lui, la 14 ani s-a facut Copil de trupa(asa se numea),dupa care a urmat Scoala de Ofiteri, si in ultimul an avea Functia de Comandantul Comenduirii Garnizoanei Rm Valcea.5 ani a fost in Razboiul din Kosovo si purta vesta antiglont de 26 kg pe fiecare zi pe el, s-a chinuit sa faca o casa sa faca ceva.Asta am vrut si vreau si eu sa fac.Cu munca ,cu ce pot eu.Poate ca uneori am fost Rau cu Unii dar am fost asa ca Stiu cat de Grea e viata asta. Aveti mare dreptate ca Omenia nu Sta in bani, asa e, dar fara bani nu putem Trai.

super_deny 01-07-10 19:50

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3486152)
Dupa parerea mea Adevarul sta cam asa: Degeaba esti Om Bun si Nu ai bani, nimeni nu o sa te bage in seama vreodata...sau daca te baga cineva in seama te baga cu un Scop(oricare ar fi el). In lumea asta Totul se invarte in jurul banului.Daca nu ii ai....traiesti undeva Acolo unde nu te vede nimeni...mai bine Spus traiesti in lumea ta. Prea putin in tara noastra se Apreciaza Bunatatea unui om sau Inteligenta lui, si asta se si vede, de asta atata lume cu Carte pleaca in alta tara sa munceasca...pt ca la noi nu Exista chestia asta: Daca ai carte ai parte. Nu ai. Atatia studenti se chinuiesc la facultate....unii se imprumuta sa plateasca ...altii muncesc ...si cu ce Folos? Nimic. Asta ne ofera Statul Nostru.
Ca o paranteza....eu unul la 18 ani am plecat din tara sa muncesc in Italia.Aveam nevoie de bani, abia se nascuse fetita mea.Am muncit ca un sclav din greu si in afara si in tara...si asta ca asa am vrut Eu.Nu am vrut sa depind de Familie. Taicameo a fost de la 14 ani in Armata, asa era pe timpul lui, la 14 ani s-a facut Copil de trupa(asa se numea),dupa care a urmat Scoala de Ofiteri, si in ultimul an avea Functia de Comandantul Comenduirii Garnizoanei Rm Valcea.5 ani a fost in Razboiul din Kosovo si purta vesta antiglont de 26 kg pe fiecare zi pe el, s-a chinuit sa faca o casa sa faca ceva.Asta am vrut si vreau si eu sa fac.Cu munca ,cu ce pot eu.Poate ca uneori am fost Rau cu Unii dar am fost asa ca Stiu cat de Grea e viata asta. Aveti mare dreptate ca Omenia nu Sta in bani, asa e, dar fara bani nu putem Trai.

cam asa e..nu e bine nici cu bani multi ..pt ca spune ca banii sunt ochiul dracului,dar asa cum spui tu..fara bani nu putem trai.Trebuie sa ne mentinem undeva pe linia de plutire.Eu una abia astept sa plec la facultate,sa "ma pun" pe picioarele mele si sper sa reusesc in viatza ceea ce mi`am propus...daca as fi avut banii pe care altii ii dau la lautari..stateam intr`un apartament,nu o garsoniera,aveam masina personala..nu as fi stat cu miloaga la unchiul meu sau la mama :) in fine n`au niciun rost detaliile ..si ca sa inchei glorios..da!valcea e plina de figuranti picati de pe luna ..specimene ce se inmultesc rapid!

D o n n 01-07-10 21:25

Provenzano,dar sincer,ti se pare corect,ca cei car enu au bani,sau nu au as amulti,sa fie dati la o parte de cei care au?eu zic ca sufletul nu sta in bani,iar respectu nici atat,eu zic ca omenia nu se poate cumpara in bani...eu am avut coleg care intr-a 4a,adica in 96-97 avea mercedes decapotabil,si porche....la scara...si nu mai zic cata casa avea...insa niciodata nu a stat doar cu cei de teapa lui...ne baga pe toti in seama,se purta la fel cu toti..si uneori e bine sa te ai bine si cu cei mai bogati ,si cuc ei mai saraci,pt ca fiecare e util in felul lui...si ce am vazut eu pana acum...tot cei mai "saraci" te ajuta cand ai o belea,tot ei sar primi sa`ti dea o mana de ajutor...fiecare cu stilul lui de viata..bafta tuturor,si sanatate multa ca asta e cea mai de pret..!

couzin 01-07-10 23:24

exact,in fine toti avem si momente grele si momente de rahat,se intampla knd avem milioane in buzunar se intampla knd avem 100 de mi de lei aia e important e sa fi om si sa nu uiti de unde ai plekt si cine esti,daca am bani gata nu mai bag in seama p enici unu pai asa nu ajung nicaieri ca daca vreodata am nevoie de ceva sau de cineva nu ma baga nimeni in seama daca am prea multe figuri,din pacate sunt multi asa si nu numai in valcea,peste tot in lume nu neaparat numai in romania,dar romania e patria :)) in fine importanta e sanatatea si daca chiar vrei ceva il poti avea,chit ca muncesi de iti sar ochii,altii fac combinatii si alte smecherii bravo lor atata timp cat nu pica la pushkrie,fiecare face ce poate !!!

trafy-vr6 01-07-10 23:35

beyy..aberati aici pe topicu asta..exista discutii diverse

DjRainManFast 01-07-10 23:47

abereaza....dar se contureaza ideea ca daca esti o jigodie si dai de bani contezi, dar se uita faptul ca vei conta doar pt celelalte jigodii cu bani! Acum deh....fiecare cu lumea lui!

PS: Si pt ca la noi nu se practica respectarea unor principii asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam...din cauza asta traim....sa aspiram spre mai bine...nu sa ne afundam in mocirla si mai rau, ce urmeaza ....epoca de piatra? ...cu boc cred ca da :)

Provenzano 02-07-10 06:14

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 3486483)
Provenzano,dar sincer,ti se pare corect,ca cei car enu au bani,sau nu au as amulti,sa fie dati la o parte de cei care au?eu zic ca sufletul nu sta in bani,iar respectu nici atat,eu zic ca omenia nu se poate cumpara in bani...eu am avut coleg care intr-a 4a,adica in 96-97 avea mercedes decapotabil,si porche....la scara...si nu mai zic cata casa avea...insa niciodata nu a stat doar cu cei de teapa lui...ne baga pe toti in seama,se purta la fel cu toti..si uneori e bine sa te ai bine si cu cei mai bogati ,si cuc ei mai saraci,pt ca fiecare e util in felul lui...si ce am vazut eu pana acum...tot cei mai "saraci" te ajuta cand ai o belea,tot ei sar primi sa`ti dea o mana de ajutor...fiecare cu stilul lui de viata..bafta tuturor,si sanatate multa ca asta e cea mai de pret..!

Nu mi se pare corect si nu e bine.Eu unul nu am tinut cont de asa ceva, chiar daca am avut sau nu, am stat cu toata lumea, si asa cum am putut eu am ajutat la nevoie pe unul ,pe altul.E bine sa fi Om dar trebuie sa ai mare grija cu cine esti,in ziua de azi cand faci ceva Bun pt cineva, acel cineva mai devreme sau mai tarziu iti intoarce spatele.Prea putini oameni iti sunt recunoscatori.Asta e Viata,cu bune ,cu rele,trebuie sa o traim si sa incercam sa fim cat mai Oameni.

Numai Bine!

couzin 02-07-10 15:17

exact :) hai sa vb de altceva k ne biciuie trafy ceva intalniri diseara? :twisted:

luci4n_vl 04-07-10 01:40

baaaaa am bani sa dau la toata lumea baaaaaaa!!!!!!!!

am la amanet sa dau vre`o 50 de mil....mai am la chirie inca vre`o 12 mil...mai am la un vecin 200 de euro......baaaaa!!!!!!!

PS. provenzano are dreptate.....in jurul banilor sa invart toate.......cei fara bani si doresc....cei ce au....doresc sa aiva mai multi.....si cucule....crede`ma.....cunosc oameni care nu au bani si sunt tot javre!!!....asa ca.....toata lumea este rea......

DiabloXXX 06-07-10 09:11

Ba v-a luat paranoia?

TEO_VL 06-07-10 21:49

ia sa va ganditi voi bine de tot poate facem si noi o inalnire ceva daia mare de tot cu totiiiiiiii;) eventual si gratare etc etc...ce ziceti?

yg.alex 06-07-10 22:22

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 3498268)
ia sa va ganditi voi bine de tot poate facem si noi o inalnire ceva daia mare de tot cu totiiiiiiii;) eventual si gratare etc etc...ce ziceti?

de acord...cand sa fie? daca e la sfarsit de sapt (sambata de exemplu) o sa fie si mai multa lume.

GOGU_VL 06-07-10 22:25

Eu as zice duminica dupa pranz :-)

tibibody 07-07-10 00:07

si eu tot pt duminica sunt:>

L4uR 07-07-10 00:12

duminica?:D

Dr.Dre 07-07-10 02:46

duminica e perfect,sambata am sustinerea licentei :D

MiTzA- 07-07-10 09:27

hahaha nasule, ai chef de petreceri ?:lol:

TEO_VL 07-07-10 14:13

k duminik atunci e perfect poate ziceti si un lok.. incercand sa excludem in fata la militie sau pe bulevard strazi adiacente ale bulevardului etc..cum ziceti...;)

GOGU_VL 07-07-10 14:32

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 3499738)
k duminik atunci e perfect poate ziceti si un lok.. incercand sa excludem in fata la militie sau pe bulevard strazi adiacente ale bulevardului etc..cum ziceti...;)

Sa'nteleg ca duminica acum ?

GOGU_VL 11-07-10 19:28

Sa nu uitati sa puneti aici toate pozele pe care le aveti......si fiecare isi ia ce'i trebuie ;)

Aaronnel^ 11-07-10 23:33

2 Attachment(s)
O zi oarecare..

radu_nb1 11-07-10 23:38

1 Attachment(s)
pur si simplu o zi superba,pozele din partea lu domnu regizor

GOGU_VL 12-07-10 12:24

4 Attachment(s)
Si de la mine cateva poze.....

yg.alex 12-07-10 14:12

10 Attachment(s)
:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning