![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=117527 ne mai puteti ajuta cu un vot?
|
Quote:
Multumim |
merge careva la 4T days ? ... in ce zi ? aprox de la cat ? ... vreau sigur sa imi spuneti ...
eu vin cu niste prieteni... plecam de la cluj vineri noaptea... si sambata dimineata vrem sa fim in bucuresti - trecem prin vl ... asa ca eventual putem sa ne alaturam si noi daca sunt doritori sa mearga sambata ... |
eu merg:P
|
S'a votat Aaronnele......I'm coming too
|
SAlutari tuturor membrilor de pe acest forum.Am si eu o serie de intrebari daca ma puteti ajuta va voi fi recunoscator :) e vb de nr de toll cum le pot cumpara in regula?
Multumiri anticipate |
A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie
|
Multumim pentru voturi si cine n-a votat il rugam sa voteze deoarece diseara la 23.59 se termina concursul si avem un avantaj de doar 4 voturi.
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=117538 Multumim |
[QUOTE=silvisu;2217432]A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie[/QUOTE
De ce nu o faci de Bulgaria ? Cred ca iesi mai ieftin..daca iei din Germania numere de Toll pe 3 luni,te costa aproape 400eur..In Bulgaria te costa maxim 600...Ramane sa decizi tu unde si cum vrei sa o inmatriculezi.Toll`ul este provizoriu...Bulgaria este definitiva... |
Quote:
:lol: |
Quote:
|
Quote:
Deskide dreaq telefoanele sa vorbim :twisted: |
http://www.monitoruldevalcea.ro/gura_targului/15128/ ????:lol::lol::lol::lol:
|
aproape noapte de noapte, scena unor teribilisti cu bolizi, care confunda bulevardul cu o pista de Formula 1, n-ar fi rau daca s-ar monta una, doua camere si pe aceasta artera...
asta e nasol:| |
Quote:
hmmm....... |
Quote:
|
cine zicea ca nu avem pista? :)) si mai e si de formula 1
Bagati si voi commenturi acolo sa inteleaga fraierii ca nu avem treaba cu teribilistii :) |
ieste COKA:PPP
|
daca nu Noi atunci Cine?
:))) |
teribilisti cu bolidu de 100-150 cp
ce mor pe astia ...bolidu ..de parca ar avea 500 de cai :shock: |
chiar ca.....ce oameni......dau vina pe altii
|
astia ne fac tara de ras:P
|
Quote:
O sa vedeti ca nu dau ei accept la comenturi...DOar la ce e in favoarea lor ! HUOOO !! Ce nemernici.... Da de gropi de ce nu zic nimic? Sunt unele gropi de dai in ele si iti rupi masina in 2 in adevaratul sens al cuvantului sau poti face accident ! ...dao`n mama ei de treaba ! |
Quote:
|
Quote:
defapt si de drept faza am vazut-o in ziar si am cautat pe net sa vad daca o gasesc si am gasit-o :lol::lol: da nu e asta problema faza e ca ne baga pe toti la un loc cu aia care nu stiu ce inseamna sa te dai ACUM si te mai dai peste 1 ora 2 nu tata aia se dau din 30 in 20:lol::evil: de secunde.....si cu Mercedes S class :rolleyes2 si nici nu se gandesc macar la consecinte, aia sunt adevarati teribilisti care nu au nici macar 1 an de permis si fac ce fac ca domle eu stiu sa conduc......si de faza cu gropile las-o mai moale ca eu de 2 saptamani in fiecare zi ai injur de toate neamurile.....doar ai vazut ce e pe Stirbei Voda dupa unitatea militara:evil::evil::evil: LE: "Viteza era destul de mare, drept dovada ca la incadrarea pe noul sens de mers, portbagajul a derapat spre dreapta." portbagajul a derapat ????:lol::lol::lol::lol::lol: eu stiam ca derapeaza masina dar nu portbagajul dar ma rog o fi vre-un BeMeveU "dala" mai nou:rolleyes2:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mercedes S class: asa sunt copii de bani gata nu ii intereseaza de nimic.......... |
Quote:
|
Da,eronata la maxim informatia..Inainte de a se publica un articol in ziar,cred ca ar fi mai bine sa va documentati de la fata locului.Invit la o discutie fata`n fata pe autorul articolului..Poate si noi avem ceva de zis si nu ne asculta nimeni..Astept un raspuns.Invitatia ramane valabila.
Sa vedem daca primesc raspuns pozitiv...O sa discutam pe larg despre tot.. |
Quote:
|
pai ce legatura au gropile cu reportaju lor ? :D
|
Quote:
|
ba nene. de COCALARI ati auzit?
|
ha :))))
|
Quote:
handicapati redusi mintal ei sunt cei mai tari cei mai mari cand de fapt PUT dezinformeaza mai mult decat informeaza sunt neste milogi isi dau atata importanta cand de fapt ei nu isi vad lungul nasului habar nu au pe ce lume traiesc niste TAPARI niste CACANARI mai sspun ca ei mai au si neste facultati in spate si habar nu au cum se srie CORECT in limba romana sa continui ??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning