Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

VL 77 SYD 23-03-09 07:51

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 2171439)
si syd`u in masina ;)

:dance::peace::tenisclap

Aaronnel^ 04-04-09 23:40

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=117527 ne mai puteti ajuta cu un vot?

thex 05-04-09 10:14

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2211854)

https://forum.4tuning.ro/535-concursuri/117538-votare-concurs-popularitate-fotografie-auto.html aici ca s-a inchis ala ca s-au omis cateva persoane

Multumim

CaDDy 06-04-09 22:20

merge careva la 4T days ? ... in ce zi ? aprox de la cat ? ... vreau sigur sa imi spuneti ...

eu vin cu niste prieteni... plecam de la cluj vineri noaptea... si sambata dimineata vrem sa fim in bucuresti - trecem prin vl ... asa ca eventual putem sa ne alaturam si noi daca sunt doritori sa mearga sambata ...

Provenzano 06-04-09 22:45

eu merg:P

GOGU_VL 07-04-09 00:04

S'a votat Aaronnele......I'm coming too

silvisu 07-04-09 00:35

SAlutari tuturor membrilor de pe acest forum.Am si eu o serie de intrebari daca ma puteti ajuta va voi fi recunoscator :) e vb de nr de toll cum le pot cumpara in regula?
Multumiri anticipate

silvisu 07-04-09 00:40

A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie

Aaronnel^ 07-04-09 09:50

Multumim pentru voturi si cine n-a votat il rugam sa voteze deoarece diseara la 23.59 se termina concursul si avem un avantaj de doar 4 voturi.

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=117538

Multumim

ice_wysss 07-04-09 10:25

[QUOTE=silvisu;2217432]A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie[/QUOTE

De ce nu o faci de Bulgaria ?
Cred ca iesi mai ieftin..daca iei din Germania numere de Toll pe 3 luni,te costa aproape 400eur..In Bulgaria te costa maxim 600...Ramane sa decizi tu unde si cum vrei sa o inmatriculezi.Toll`ul este provizoriu...Bulgaria este definitiva...

Provenzano 07-04-09 10:46

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2217392)
S'a votat Aaronnele......I'm coming too

cand pleci la buc???

:lol:

Provenzano 07-04-09 10:47

Quote:

Originally Posted by silvisu (Post 2217432)
A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie

mult mai bine pe bulgaria

GOGU_VL 07-04-09 13:47

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2217973)
cand pleci la buc???

:lol:

Nu stiu exact, sa vad ce cash detin.....ori plec sambata dim si ma'ntorc seara, ori plec duminik dim si ma'ntorc seara, ori plec sambata dim si vin duminik seara.
Deskide dreaq telefoanele sa vorbim :twisted:

Victor_WRC 07-04-09 17:10

http://www.monitoruldevalcea.ro/gura_targului/15128/ ????:lol::lol::lol::lol:

L4uR 07-04-09 18:14

aproape noapte de noapte, scena unor teribilisti cu bolizi, care confunda bulevardul cu o pista de Formula 1, n-ar fi rau daca s-ar monta una, doua camere si pe aceasta artera...

asta e nasol:|

Provenzano 07-04-09 18:36

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2218410)
Nu stiu exact, sa vad ce cash detin.....ori plec sambata dim si ma'ntorc seara, ori plec duminik dim si ma'ntorc seara, ori plec sambata dim si vin duminik seara.
Deskide dreaq telefoanele sa vorbim :twisted:

pai l-am pierdut pe ala.

hmmm.......

Provenzano 07-04-09 18:37

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2218914)

dusmanii astia:)))

Kaluvr6 07-04-09 20:18

cine zicea ca nu avem pista? :)) si mai e si de formula 1

Bagati si voi commenturi acolo sa inteleaga fraierii ca nu avem treaba cu teribilistii :)

Provenzano 07-04-09 20:19

ieste COKA:PPP

Provenzano 07-04-09 20:20

daca nu Noi atunci Cine?
:)))

IONUT-GBP 07-04-09 21:06

teribilisti cu bolidu de 100-150 cp

ce mor pe astia ...bolidu ..de parca ar avea 500 de cai :shock:

Provenzano 07-04-09 21:14

chiar ca.....ce oameni......dau vina pe altii

Provenzano 07-04-09 21:14

astia ne fac tara de ras:P

DannyKid 07-04-09 22:17

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2218914)

Sunt niste milogi aia cu reportaju ala...sau ce mama naibi e !
O sa vedeti ca nu dau ei accept la comenturi...DOar la ce e in favoarea lor !
HUOOO !!
Ce nemernici....
Da de gropi de ce nu zic nimic? Sunt unele gropi de dai in ele si iti rupi masina in 2 in adevaratul sens al cuvantului sau poti face accident ! ...dao`n mama ei de treaba !

Provenzano 07-04-09 22:21

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2219969)
HUOOO !!
Ce nemernici....
Da de gropi de ce nu zic nimic? Sunt unele gropi de dai in ele si iti rupi masina in 2 in adevaratul sens al cuvantului sau poti face accident ! ...dao`n mama ei de treaba !

milogi??? e putin spus......sunt distrusi sincer......daca si aia mai e stire...........

Victor_WRC 07-04-09 23:04

Quote:

HUOOO !!
Ce nemernici....

defapt si de drept faza am vazut-o in ziar si am cautat pe net sa vad daca o gasesc si am gasit-o :lol::lol: da nu e asta problema faza e ca ne baga pe toti la un loc cu aia care nu stiu ce inseamna sa te dai ACUM si te mai dai peste 1 ora 2 nu tata aia se dau din 30 in 20:lol::evil: de secunde.....si cu Mercedes S class :rolleyes2 si nici nu se gandesc macar la consecinte, aia sunt adevarati teribilisti care nu au nici macar 1 an de permis si fac ce fac ca domle eu stiu sa conduc......si de faza cu gropile las-o mai moale ca eu de 2 saptamani in fiecare zi ai injur de toate neamurile.....doar ai vazut ce e pe Stirbei Voda dupa unitatea militara:evil::evil::evil:

LE: "Viteza era destul de mare, drept dovada ca la incadrarea pe noul sens de mers, portbagajul a derapat spre dreapta." portbagajul a derapat ????:lol::lol::lol::lol::lol: eu stiam ca derapeaza masina dar nu portbagajul dar ma rog o fi vre-un BeMeveU "dala" mai nou:rolleyes2:lol:

GOGU_VL 08-04-09 00:13

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2219193)
pai l-am pierdut pe ala.

hmmm.......

Pai ma gandesc k deja ai altu'......asa k suna'ma neaparat :punch:

trafy-vr6 08-04-09 07:51

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2220146)
defapt si de drept faza am vazut-o in ziar si am cautat pe net sa vad daca o gasesc si am gasit-o :lol::lol: da nu e asta problema faza e ca ne baga pe toti la un loc cu aia care nu stiu ce inseamna sa te dai ACUM si te mai dai peste 1 ora 2 nu tata aia se dau din 30 in 20:lol::evil: de secunde.....si cu Mercedes S class :rolleyes2 si nici nu se gandesc macar la consecinte, aia sunt adevarati teribilisti care nu au nici macar 1 an de permis si fac ce fac ca domle eu stiu sa conduc......si de faza cu gropile las-o mai moale ca eu de 2 saptamani in fiecare zi ai injur de toate neamurile.....doar ai vazut ce e pe Stirbei Voda dupa unitatea militara:evil::evil::evil:

LE: "Viteza era destul de mare, drept dovada ca la incadrarea pe noul sens de mers, portbagajul a derapat spre dreapta." portbagajul a derapat ????:lol::lol::lol::lol::lol: eu stiam ca derapeaza masina dar nu portbagajul dar ma rog o fi vre-un BeMeveU "dala" mai nou:rolleyes2:lol:

sa va uitati bine la masini in orasi, care n`are portbagaj sau il are hait ( stramb ), inseamna ca aluia i`a derapat:))) iti dai seama daca ii derapa usa :(

Provenzano 08-04-09 09:10

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2220146)

Mercedes S class: asa sunt copii de bani gata nu ii intereseaza de nimic..........

Provenzano 08-04-09 09:11

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2220300)
Pai ma gandesc k deja ai altu'......asa k suna'ma neaparat :punch:

bine o sa imi cumpar...

ice_wysss 08-04-09 10:08

Da,eronata la maxim informatia..Inainte de a se publica un articol in ziar,cred ca ar fi mai bine sa va documentati de la fata locului.Invit la o discutie fata`n fata pe autorul articolului..Poate si noi avem ceva de zis si nu ne asculta nimeni..Astept un raspuns.Invitatia ramane valabila.

Sa vedem daca primesc raspuns pozitiv...O sa discutam pe larg despre tot..

Victor_WRC 08-04-09 11:36

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2220894)
Da,eronata la maxim informatia..Inainte de a se publica un articol in ziar,cred ca ar fi mai bine sa va documentati de la fata locului.Invit la o discutie fata`n fata pe autorul articolului..Poate si noi avem ceva de zis si nu ne asculta nimeni..Astept un raspuns.Invitatia ramane valabila.

:lol::lol::lol:tu erai ala ?:lol::lol:

cEaska 09-04-09 22:55

pai ce legatura au gropile cu reportaju lor ? :D

DannyKid 09-04-09 22:59

Quote:

Da de gropi de ce nu zic nimic?!

Asta e legatura ! ca nu zic nimic de gropi sau alte chestii mai interesante...repede dau vina pe "teribilisti" ...ce terminati !

nicu132003 12-04-09 02:12

ba nene. de COCALARI ati auzit?

Provenzano 12-04-09 21:55

ha :))))

aditza_ice 13-04-09 11:54

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2220894)

am lucrat eu 1 an la unu din ziarele din valcea (sunt 30 la nr) si in afar de faptul ca nu stiu pe ce lume traiesc mai sunt :
handicapati
redusi mintal
ei sunt cei mai tari cei mai mari
cand de fapt PUT
dezinformeaza mai mult decat informeaza
sunt neste milogi
isi dau atata importanta cand de fapt ei nu isi vad lungul nasului
habar nu au pe ce lume traiesc
niste TAPARI
niste CACANARI
mai sspun ca ei mai au si neste facultati in spate si habar nu au cum se srie CORECT in limba romana
sa continui ???

ice_wysss 13-04-09 15:56

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2221176)
:lol::lol::lol:tu erai ala ?:lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock:Nu,nu,nu eram eu...

ice_wysss 13-04-09 15:58

Quote:

Originally Posted by aditza_ice (Post 2233380)
am lucrat eu 1 an la unu din ziarele din valcea (sunt 30 la nr) si in afar de faptul ca nu stiu pe ce lume traiesc mai sunt :
handicapati
redusi mintal
ei sunt cei mai tari cei mai mari
cand de fapt PUT
dezinformeaza mai mult decat informeaza
sunt neste milogi
isi dau atata importanta cand de fapt ei nu isi vad lungul nasului
habar nu au pe ce lume traiesc
niste TAPARI
niste CACANARI
mai sspun ca ei mai au si neste facultati in spate si habar nu au cum se srie CORECT in limba romana
sa continui ???

Ups,Aditza,bine ca ai plecat de acolo...altfel...ajungeai unul dintre ei...=))Daca nu plecai de acolo,propuneam intr`o sedinta sa te evacuam de pe scara...

aditza_ice 13-04-09 15:59

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2234260)
Ups,Aditza,bine ca ai plecat de acolo...altfel...ajungeai unul dintre ei...=))Daca nu plecai de acolo,propuneam intr`o sedinta sa te evacuam de pe scara...

SA TRAIASCA SEFU DE SCARA

All times are GMT +2. The time now is 03:16.

- Copyright 2026 4Tuning