Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 02-04-10 22:22

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Da ce discutii aprinse pt un rahat de semafor care se afla intr-un oras de rahat.
Trebuia sa ramana totul cum era inainte..fara sensuri idioate si alte chestii inutile!

stefan_88 02-04-10 23:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3243267)
Da ce discutii aprinse pt un rahat de semafor care se afla intr-un oras de rahat.
Trebuia sa ramana totul cum era inainte..fara sensuri idioate si alte chestii inutile!

Man dar nu sunt deloc aprinse discutiile :) .

VaLeX 03-04-10 00:03

1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D

scturoag 03-04-10 07:42

Genial :D

Teo MTM 03-04-10 10:04

Quote:

Originally Posted by zale_206 (Post 3242300)
Semaforul acela de la spital e o problema mai ales pt cei care ies din giratoriu spre BCR-oricum-sa nu-mi spuna mie nimeni ca cei ce vin dinspre Darmanesti si fac stanga spre Maratei se vor opri inainte de sensul giratoriu (pt ca vad ca e rosu semaforul cu pricina) pt a nu bloca intersectia-nimeni nu va face lucrul asta;iar daca unul va incerca totusi asta va fi claxonat si injurat de toti cei din spatele lui.
In Piatra se sofeaza jalnic comparativ cu alte orase (Bucuresti,Brasov,Iasi) iar zecile de semafoare amestecate cu sensurile giratorii fac traficul si mai greu de suportat.
Inca un exemplu demn de luat in calcul-fostul giratoriu de pe varianta-iesire tribunal-care s-a desfiintat de o saptamana cred-dar in care si acum se circula cu reguli de sens giratoriu-ce e asta -inertie?.....

Iti dau dreptate ! Am condus vreo 3 ani in Bucuresti cu numere de NT si nu am primit nici un claxon ! Cei de acolo stiu cum sa se grabeasca si mai repede primesti prioritate de la un mos bucurestean decat de la un ghij din Piatra, nu ca in Piatra ca atunci cand vrei sa iesi dintr-o parcare si stai sa treaca toata coloana de masini de la semafor sa poti iesi si tu pt ca nici unu` nu te va lasa ... si cu semaforul e aiurea rau ... da` degeaba facem noi scandal ca deodata ce s-a sapat s-a montat si toate astea ramane acolo ! Mai bine facem scandal pt cei de la Publiserv care plombeaza gaurile cu bitum la sac :D ! ( Gropile din sensul girator din spate de la Ceahlau cred ca au fost plombate de 3 ori cu bitum la sac in o luna si deja s-au spart iar ) !

Dooku 03-04-10 11:30

Ieri de la pod la caprioara pana dupa piata mare am facut 15-20 min! Era jale:) Si de trecerea semaforizata de la spital, sunt curios cat va rezista semaforul ala micut acolo pe mijlocul drumului pana nu-l ia unu inainte:rolleyes2

Scarto 03-04-10 14:06

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3242337)

Eu tot nemultumit sunt de sensul giratoriu de la spital si cel de la muzeul de istorie pentru ca : in P.Neamt multi nu prea stiu sa acorde prioritate in sensul giratoriu ( ieri era sa fiu facut pachet de un "italian" ) si sunt prea inghesuite ( de ex. sensul giratoriu de la spital si casa de cultura ) .

Ok ... am inteles ideea. Nu mai facem giratorii ca nu stie lumea regulile de circulatie :)

bogdan_FVJ 03-04-10 14:31

dupa parerea mea nu e vorba ca nu sunt bune sensurile giratorii, sau sa nu mai facem ca nu stie lumea regulile....ideea e ca la noi sunt prost facute....va invit sa vadeti in Brasov cum s-au facut sensurile giratorii....de poti sa intorci tirul in ele...totul ca la carte..toate cu 3 benzi si facute cu borduri cu asfalt calumea...sunt imense si cu marcaje excelente...nu ca la noi facute 3 marcaje aiurea..un semn si niste plastice pe mijlocul drumului si gata sensul giratoriu....suntem inapoiati rau rau de tot :|

Scarto 03-04-10 14:46

La noi sunt provizorii, de aia s-au pus balize. Dupa ce se vor hotara sa le lase, fii sigur ca va face ceva acolo, vreo fantana ceva... Si sa va dau tema de gandire ... iesirea de la tribunal spre varianta ... voi ce ati pune acolo ? In locul giratoriului (care momentan e dezafectat din cauza lucrarilor)

Sa lase asa? iti dai seama ca stai o ora pana sa-ti dea careva prioritate sa iesi
Semafor? Gandeste-te ce cozi s-ar face si pe varianta, dar si pe straduta aia cand o sa fie rosu

Eu zic ca giratoriu acolo e chiar foarte OK... daca l-ar mari putin distrugand parcarea aia de pe stanga, ar fi foarte ok :)

Per asamblu eu sunt multumit de giratoriile din oras si circul zilnic prin oras si cu masina mica, dar si cu dubita.

Si cam atat am eu de zis, ca nu vreau sa se deschida iar o discutie lunga si neterminabila pe tema giratoriilor :)

Tryfy 03-04-10 21:41

Intalnire Pasionati Dacia

Postez la cafenea ca sa nu mai deschid alt topic.
Cine vrea sa mearga la Brasov la intalnirea baietilor cu Dacia?

pentru mai multe detalii accesati link-ul de mai jos:

https://forum.4tuning.ro/307-discutii...oc-2010-a.html

De asemenea astept PM de la cei interesati sa ne pregatim din timp8)
Sau vineri seara la stadion dupa ora 19:00 stabilim detaliile plecarii.

Daca tot am postat astazi tin sa va urez un Paste Fericit tuturor!

FLAME 04-04-10 12:41

PASTE FERICIT TUTUROR!;)

morpheusmaster 06-04-10 00:26

Bai a trecut pastele si voi tot de giratoare si semafoare dezbateti? ;)) Hristos a Inviat prieteni!!!

razvan1485 06-04-10 08:03

Hristos a Inviat!!!

LGandrew 06-04-10 09:42

Hristos a Inviat ! ... vreau se reamintesc de intalnirea de sambata la tg neamt pentru a fi cat mai multi :D Sarbatori fericite !

Risse 07-04-10 20:43

Cat costa rovinieta pe o zi ?help pls:?:

AnDrEiCa 07-04-10 20:45

Am primit un mesaj pe mess "Vineri si Sambata ora 19:00 in fatza la Casa De Cultura,,,spectacol freerunning,, motociclete ,trial,Freestyle football... MASTI veniti in nr cat mai mare ,dati mai departe ,,,pls scz de mass" stiiti careva ceva?

RapJustin 07-04-10 21:36

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3256512)
Am primit un mesaj pe mess "Vineri si Sambata ora 19:00 in fatza la Casa De Cultura,,,spectacol freerunning,, motociclete ,trial,Freestyle football... MASTI veniti in nr cat mai mare ,dati mai departe ,,,pls scz de mass" stiiti careva ceva?

L'am primit si io pe tel.. nush ce e cu el...

calibrafacebmw 08-04-10 01:22

Quote:

Originally Posted by Risse (Post 3256506)

pe zi nu stiu cat costa dar pe saptamana costa 13,50 lei

bogdan_FVJ 08-04-10 01:22

Quote:

Originally Posted by Risse (Post 3256506)

Din cate stiu eu nu mai exista pe o zi...e minim o saptamana si e in jur de 13 lei....8)

Risse 08-04-10 14:26

Am luat pe o saptamana si a fost 13 ron.Multumesc !

DarkNight_Racer 10-04-10 13:50

Quote:

Originally Posted by calibrafacebmw (Post 3257408)
pe zi nu stiu cat costa dar pe saptamana costa 13,50 lei

Ce faci haw?...mai traiesti?...unde e calibra k sa ne dam???:D

ady_lkw 11-04-10 21:40

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3264496)
Ce faci haw?...mai traiesti?...unde e calibra k sa ne dam???:D

Ce limbaj ai haw

zale_206 12-04-10 13:56

pt dl observator:da-mi un motiv pt asta sau daca te-am deranjat cu ceva-sterge contul.(sau macar accepta mesaje private-daca folosesti modul asta de a comunica).

stefan_88 12-04-10 14:03

Quote:

Originally Posted by zale_206 (Post 3270877)
pt dl observator:da-mi un motiv pt asta sau daca te-am deranjat cu ceva-sterge contul.(sau macar accepta mesaje private-daca folosesti modul asta de a comunica).

Ai inteles total aiurea PM-ul meu . Am crezut ca tu esti posesorul corrado-ului , se pare ca m-am inselat...si imi cer scuze pentru asta .
Ca sa poti trimite PM trebuie sa bifezi o optiune undeva mai jos ( vezi cand vrei sa trimiti un PM ai undeva jos optiunea " Send Message to Non-Contacts " .
Nu am nimic cu tine ...si nici nu m-ai deranjat cu nimic , deci stai chill ;) .

zale_206 12-04-10 15:47

My bad!

razvy_2002 13-04-10 12:56

de unde imi pot lua flanse adaptoare de prin imprejurimi, cat costa si ce variante ar fi pentru 5*100?

Ali_ump 15-04-10 14:18

Cadoul perfect pentru ungurii de la noi din tara:lol::lol::lol::lol:

http://www.tricourisms.ro/tee.php?id=75

50COP 17-04-10 23:00

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 3235314)
mai nou data treci strada prin loc nepermins primesti amenda 60 lei si 2 puncte la permis

:lol: ce oameni banuiesc ca nu esti sofer altfel meritai sa iti ia permisul pt. ca nu cunosti Codu` Rutier :)) .... si in aldoilea rand ... cum te-ai putut gandi la asta ca sa nu mai spun ca PV-ul e si f. lizibil si scrie acolo tot ... in fine

DarkNight_Racer 19-04-10 16:00

adik pentru tine!!!:D

razvan1485 21-04-10 08:21

Cam slaba activitatea pe aici:D

morpheusmaster 22-04-10 10:02

PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371

Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess

razvan1485 26-04-10 10:14

Cred k s-a terminat cafeaua de nu mai posteaza nimeni aici:lol:

buddy_lexx 26-04-10 19:18

Quote:

Originally Posted by razvan1485 (Post 3311290)
Cred k s-a terminat cafeaua de nu mai posteaza nimeni aici:lol:

dap,ne-am profilat pe apa plata cu lamaie :D

razvy_2002 28-04-10 16:04

Quote:

Originally Posted by razvy_2002 (Post 3274122)
de unde imi pot lua flanse adaptoare de prin imprejurimi, cat costa si ce variante ar fi pentru 5*100?

chiar nu stie nimeni???!!!

imbaplayer 28-04-10 17:51

la frontal, fata in fata cu kaufland, ultimul magazin.
intrebi de oli.

AnDrEiCa 30-04-10 21:50

Calibrafacebmw ,nu ai idee a reusit sa i-a Ciprian pompa de benzina sau ce avea stricat la calibra?Ca nu mai am loc in curte ,mai am inca 2 masini parcate aici:-)

askhy 06-05-10 19:53

Hai sa va zic una trista:
**Avand in vedere ca indeosebi in ultima perioada au devenit tot mai numeroase faptele prin care se aduce atingere autoritatii si infaptuirii justitiei, de natura sa afecteze imaginea publica a organelor judiciare si a unor reprezentanti ai autoritatilor publice cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, precum si increderea cetatenilor in actul de justitie, prin actiuni de natura a sfida organele judiciare sau reprezentantii unor autoritati publice, luand in considerare necesitatea asigurarii mijloacelor adecvate pentru protejarea impartialitatii si independentei judecatorilor procurorilor si organelor de cercetare penala, in vederea crearii cadrului optim pentru exercitarea activitatii acestora, tinand seama de imperativul crearii cadrului legislativ adecvat, de natura sa protejeze solemnitatea sedintelor de judecata si, in general, intreaga activitate desfasurata de organele judiciare si de reprezentantii autoritatilor publice, toate acestea creand premisele unei situatii extraordinare, a carei reglementare nu poate fi amanata, in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Articol unic. – Codul penal al Romaniei, republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 65 din 16 aprilie 1997, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. La articolul 239, dupa alineatul 4 se introduce un nou alineat, alineatul 5, cu urmatorul cuprins:
“Daca faptele prevazute in alin. 1-4 sunt savarsite impotriva unui judecator sau procuror, organ de cercetare penala, expert, executor judecatoresc, politist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majoreaza cu ju****te.”

2. Articolul 2391 se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Cazuri speciale de pedepsire
“Art. 2391. – In cazul infractiunilor prevazute de art. 180-183, art. 189 si art. 193, savarsite impotriva sotului sau a unei rude apropiate a uneia dintre persoanele prevazute in art. 239 alin. 5, in scop de intimidare sau de razbunare in legatura cu exercitarea de catre aceste persoane a atributiilor de serviciu, limitele pedepsei se majoreaza cu ju****te.”

3. Dupa articolul 272 se introduce un nou articol, articolul 2721, cu urmatorul cuprins:

Sfidarea organelor judiciare
“Art. 2721. – Intrebuintarea de cuvinte insultatoare ori gesturi obscene sau amenintatoare la adresa integritatii fizice a unui judecator, a unui procuror sau a unui organ de cercetare penala, de catre o persoana care participa sau asista la o procedura care se desfasoara in fata instantei sau a organului de urmarire penala, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda. Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza intrebuintarea de cuvinte insultatoare ori gesturi obscene sau amenintatoare in mod nemijlocit la adresa integritatii fizice a unui judecator, a unui procuror sau a unui organ de cercetare penala, politist sau jandarm, pentru fapte indeplinite in exercitiul functiei.”**

buddy_lexx 06-05-10 22:49

poi si care`i faza trista in asta?

askhy 07-05-10 05:41

Gandestete numai ce pot face ei de acum, in ce fel se pot comporta fata de oameni, aici vorbind de politie....

ghici_robert 07-05-10 10:08

Ia mai uitati de probleme :) http://eroticblackwhite.com/eroticart-girls-cars.html :)

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning