![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Da ce discutii aprinse pt un rahat de semafor care se afla intr-un oras de rahat.
Trebuia sa ramana totul cum era inainte..fara sensuri idioate si alte chestii inutile! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
Genial :D
|
Quote:
|
Ieri de la pod la caprioara pana dupa piata mare am facut 15-20 min! Era jale:) Si de trecerea semaforizata de la spital, sunt curios cat va rezista semaforul ala micut acolo pe mijlocul drumului pana nu-l ia unu inainte:rolleyes2
|
Quote:
|
dupa parerea mea nu e vorba ca nu sunt bune sensurile giratorii, sau sa nu mai facem ca nu stie lumea regulile....ideea e ca la noi sunt prost facute....va invit sa vadeti in Brasov cum s-au facut sensurile giratorii....de poti sa intorci tirul in ele...totul ca la carte..toate cu 3 benzi si facute cu borduri cu asfalt calumea...sunt imense si cu marcaje excelente...nu ca la noi facute 3 marcaje aiurea..un semn si niste plastice pe mijlocul drumului si gata sensul giratoriu....suntem inapoiati rau rau de tot :|
|
La noi sunt provizorii, de aia s-au pus balize. Dupa ce se vor hotara sa le lase, fii sigur ca va face ceva acolo, vreo fantana ceva... Si sa va dau tema de gandire ... iesirea de la tribunal spre varianta ... voi ce ati pune acolo ? In locul giratoriului (care momentan e dezafectat din cauza lucrarilor)
Sa lase asa? iti dai seama ca stai o ora pana sa-ti dea careva prioritate sa iesi Semafor? Gandeste-te ce cozi s-ar face si pe varianta, dar si pe straduta aia cand o sa fie rosu Eu zic ca giratoriu acolo e chiar foarte OK... daca l-ar mari putin distrugand parcarea aia de pe stanga, ar fi foarte ok :) Per asamblu eu sunt multumit de giratoriile din oras si circul zilnic prin oras si cu masina mica, dar si cu dubita. Si cam atat am eu de zis, ca nu vreau sa se deschida iar o discutie lunga si neterminabila pe tema giratoriilor :) |
Intalnire Pasionati Dacia
Postez la cafenea ca sa nu mai deschid alt topic.
Cine vrea sa mearga la Brasov la intalnirea baietilor cu Dacia? pentru mai multe detalii accesati link-ul de mai jos: https://forum.4tuning.ro/307-discutii...oc-2010-a.html De asemenea astept PM de la cei interesati sa ne pregatim din timp8) Sau vineri seara la stadion dupa ora 19:00 stabilim detaliile plecarii. Daca tot am postat astazi tin sa va urez un Paste Fericit tuturor! |
PASTE FERICIT TUTUROR!;)
|
Bai a trecut pastele si voi tot de giratoare si semafoare dezbateti? ;)) Hristos a Inviat prieteni!!!
|
Hristos a Inviat!!!
|
Hristos a Inviat ! ... vreau se reamintesc de intalnirea de sambata la tg neamt pentru a fi cat mai multi :D Sarbatori fericite !
|
Cat costa rovinieta pe o zi ?help pls:?:
|
Am primit un mesaj pe mess "Vineri si Sambata ora 19:00 in fatza la Casa De Cultura,,,spectacol freerunning,, motociclete ,trial,Freestyle football... MASTI veniti in nr cat mai mare ,dati mai departe ,,,pls scz de mass" stiiti careva ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din cate stiu eu nu mai exista pe o zi...e minim o saptamana si e in jur de 13 lei....8) |
Am luat pe o saptamana si a fost 13 ron.Multumesc !
|
Quote:
|
Quote:
|
pt dl observator:da-mi un motiv pt asta sau daca te-am deranjat cu ceva-sterge contul.(sau macar accepta mesaje private-daca folosesti modul asta de a comunica).
|
Quote:
Ca sa poti trimite PM trebuie sa bifezi o optiune undeva mai jos ( vezi cand vrei sa trimiti un PM ai undeva jos optiunea " Send Message to Non-Contacts " . Nu am nimic cu tine ...si nici nu m-ai deranjat cu nimic , deci stai chill ;) . |
My bad!
|
de unde imi pot lua flanse adaptoare de prin imprejurimi, cat costa si ce variante ar fi pentru 5*100?
|
Cadoul perfect pentru ungurii de la noi din tara:lol::lol::lol::lol:
http://www.tricourisms.ro/tee.php?id=75 |
Quote:
|
adik pentru tine!!!:D
|
Cam slaba activitatea pe aici:D
|
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371
Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess |
Cred k s-a terminat cafeaua de nu mai posteaza nimeni aici:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
la frontal, fata in fata cu kaufland, ultimul magazin.
intrebi de oli. |
Calibrafacebmw ,nu ai idee a reusit sa i-a Ciprian pompa de benzina sau ce avea stricat la calibra?Ca nu mai am loc in curte ,mai am inca 2 masini parcate aici:-)
|
Hai sa va zic una trista:
**Avand in vedere ca indeosebi in ultima perioada au devenit tot mai numeroase faptele prin care se aduce atingere autoritatii si infaptuirii justitiei, de natura sa afecteze imaginea publica a organelor judiciare si a unor reprezentanti ai autoritatilor publice cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, precum si increderea cetatenilor in actul de justitie, prin actiuni de natura a sfida organele judiciare sau reprezentantii unor autoritati publice, luand in considerare necesitatea asigurarii mijloacelor adecvate pentru protejarea impartialitatii si independentei judecatorilor procurorilor si organelor de cercetare penala, in vederea crearii cadrului optim pentru exercitarea activitatii acestora, tinand seama de imperativul crearii cadrului legislativ adecvat, de natura sa protejeze solemnitatea sedintelor de judecata si, in general, intreaga activitate desfasurata de organele judiciare si de reprezentantii autoritatilor publice, toate acestea creand premisele unei situatii extraordinare, a carei reglementare nu poate fi amanata, in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta. Articol unic. Codul penal al Romaniei, republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 65 din 16 aprilie 1997, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: 1. La articolul 239, dupa alineatul 4 se introduce un nou alineat, alineatul 5, cu urmatorul cuprins: Daca faptele prevazute in alin. 1-4 sunt savarsite impotriva unui judecator sau procuror, organ de cercetare penala, expert, executor judecatoresc, politist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majoreaza cu ju****te. 2. Articolul 2391 se modifica si va avea urmatorul cuprins: Cazuri speciale de pedepsire Art. 2391. In cazul infractiunilor prevazute de art. 180-183, art. 189 si art. 193, savarsite impotriva sotului sau a unei rude apropiate a uneia dintre persoanele prevazute in art. 239 alin. 5, in scop de intimidare sau de razbunare in legatura cu exercitarea de catre aceste persoane a atributiilor de serviciu, limitele pedepsei se majoreaza cu ju****te. 3. Dupa articolul 272 se introduce un nou articol, articolul 2721, cu urmatorul cuprins: Sfidarea organelor judiciare Art. 2721. Intrebuintarea de cuvinte insultatoare ori gesturi obscene sau amenintatoare la adresa integritatii fizice a unui judecator, a unui procuror sau a unui organ de cercetare penala, de catre o persoana care participa sau asista la o procedura care se desfasoara in fata instantei sau a organului de urmarire penala, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda. Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza intrebuintarea de cuvinte insultatoare ori gesturi obscene sau amenintatoare in mod nemijlocit la adresa integritatii fizice a unui judecator, a unui procuror sau a unui organ de cercetare penala, politist sau jandarm, pentru fapte indeplinite in exercitiul functiei.** |
poi si care`i faza trista in asta?
|
Gandestete numai ce pot face ei de acum, in ce fel se pot comporta fata de oameni, aici vorbind de politie....
|
Ia mai uitati de probleme :) http://eroticblackwhite.com/eroticart-girls-cars.html :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning