![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Sunt mulţumit de cum a decurs proiectul şi îmi place mult cum a ieşit.
Golf-ul pleacă sâmbătă spre alt propietar şi rămâne să-mi iau acum o maşină personală şi să o ţin pt. mine.Mă voi potoli o perioadă cu proiectele astea destul de costisitoare. :D Probabil ultimele poze cu Golf-ul: Attachment 2493872Attachment 2493873 @Ruffy RUF: Ce-mi place culoarea de pe E36.Foarte foarte bine îi stă.Bravo. :D @KidForDrift: Ce culoare o faci? @Drift.Ivm: Nu prea sunt fan al acelui eleron.Eu zic că arată mai bine fără el. @radu_cainamisir: Aştept pozele cu Loganul şi noua suspensie. :D |
7 Attachment(s)
Quote:
Am mai facut si eu la bmw narile negre La golf 2 am montat 4 difuzoare Si cateva poze cu golf 3-ul sa nu zica lumea ca numai exista |
4 Attachment(s)
Eu si Darius....am mers cu masina la Tomas...el are cabina de vopsit si cuptor...fel de fel de cacaturi.:lol:.
Acum am facut si niste poze...din garajul lui Tom Tom...cu masina 70% demontata:-), diseara intra la vopsit...si cuptor! Multumesc din suflet baieti! |
3 Attachment(s)
si incepe cu insiratul din nou :lol:
Ruffy - ba frumos cortina ala :shock: ... de pisica eu zic sa ii schimbi culoarea...;) KidForDrift - daca zici tu :lol: ... tot o sa il consumi repede uleiul ala :lol: Drift - pune ceva si mai mare...pentru ca ala nu prea merge la drift:D Radu - buu stii ptr cine e culoarea mov nu?:lol: Darius - frumos mosule...foarte frumos...imi plac jantele...dar al meu o sa fie si mai low :twisted: Cristy - pisica arata bine dar mai baga niste camber pe fata.....de golf 2 numai zic nimic deja e frumos...la golf 3 e bleah albul ala :???: KidForDrift - cu cat terminam mai repede smirgheluitul cu atat intra mai repede la vopsit...app trebe sa iti arat niste vopsea pentru masina ta ;) Si Vine si randul meu am vopsit golful ... uitati ce a iesit...de maine ma apuc sa schimb suspensia..... la Trueno nu am mai facut nimic...a venit bodykitul dar nu stiu cand ma apuc de el..:???: |
2 Attachment(s)
R.Equinox - omul meu de baza :lol::lol:
La motor avem probleme cu: 1. nu ajungea benzina la motor dar Equi a reusit sa il faca 2.Probleme la parta electrica Si am mai schimbat niste garnituri , buji si altele lucruri , si am pus mocheta Restu: Bravo evoluati toti;);););) |
5 Attachment(s)
DariusAlexandru-pacat ca se duce, e asa frumos:(
cristy_dacia- bravo! chiar ti-au iesi misto amandoua, mai ales Golful. Mor dupa golfuri. Poate daca voi vinde candva loganul asta direct golf 3 imi iau. KidForDrift- poate nu am fost eu atent pe aici, dar ce culoare vrei sa ii dai? Tomas_SlrR- chiar stiu a carui culoare este movul, sau mai corect "a carei". In cauzul unui pick-up nu se aplica regula asta:P. Arata bine masinuta, sper sa o lasi si tu mai jos balint- misto, l-ai bagat pe dyno. Eu daca bag Loganul acolo...raman cu volanul in mana:-j Pozele mult asteptateeeee. De azi am masina cum vrea **** mea! Daca vreau sa fie la inaltime se ridica, daca vrea jos face tsssssssssss si gata:D Si cateva poze cu ala mai mare care imi place din ce in ce mai mult:X P.S.- Acela este din pacate maximul de coborare cu suspensia mea. Putea fi setata sa zic asa sa coboare si mai mult dar cu canioanele din strazile Bucurestiului nu se merita sa *** si suspensia si spoilerul intr-o groapa |
5 Attachment(s)
Tomas_SlrR:mie imi place culoarea
radu_cainamisir:frumos Pick-up Eu am pus pe GT500 un body kit si am iesit la un burnout Iar la BMW am schimbat finala |
3 Attachment(s)
Fresh News:Golful Mk II a plecat de la mine,s-a vandut pentru suma modică de 1600 euro cu tot cu motorul de 2.8 vr6.
Daar,am veşti bune: Am găsit prin intermediul cuiva,un Mercedes Benz,Clasa C,mai exact un C 320 Cdi Avangarde cu 23.500 euro. Caracteristici: An fabricaţie:martie 2008 Kilometrii:121.020 Cilindree:2987 cmł Putere:165 kW, 224 Cp Transmisie:Automata (Cu 7 viteze,tiptronic) Tip combustibil:Motorina Tip caroserie:Sedan Număr de locuri:5 Număr de uşi:4 Culoare autoturism:Alb Culoare interior:Negru Masă minimă:1700 kg Masă maximă:2185 kg Volum porbagaj:475 litri Opţiuni suplimentare: Maşina a venit cu tot kit-ul complet de 63 Amg care include: bară faţă,bară spate,capotă,eleron porbagaj,aripi laterale,etc. plus jantele pe 19 inch. Sper să am noroc la asta şi să nu plece aşa repede ca şi celelalte maşini! Ps: Sunt în căutare şi de un S 320 Cdi , modelul w220. Daca ştiţi ceva de vânzare la un preţ bun,anunţaţi-mă. |
Quote:
radu_cainamisir Daca vrei golf 3 til pot da eu pe-al meu la un pret convenabil zic eu la cati au fost bagati in el. |
3 Attachment(s)
Am pus capota si am schimbat jantele cu unele de tabla ruginite si tinand cont de faptul ca masina ar sa fie rat style asa o sa ramana:).Sa las capota asa?Tinand cont de stiulul dorit.Attachment 2494279
Attachment 2494280 Attachment 2494281 |
Quote:
|
Quote:
|
Va salut! :D. Am plecat la Bacau pana vinerea viitoare si nu voi mai posta, masina a ramas in Iasi!. Va urez bafta si spor la treaba cu masinutele!!!8)
|
2 Attachment(s)
@Darius-Eu m-am gandit la un bleu-marin!
@Radu-Cum ziceam...v-a fi Bleu-Marin @Quick-Lux ba baiatule! @Cretu-Ce-ai facut omule din Golf-ul ala:omfg::nosebleed @IVM-Drum bun! La pisi...am pun semnalizatoare noi...albe, si parasolar pentru luneta...in rest nimic...astept sa iasa Supra din cuptor;):rolleyes2 |
2 Attachment(s)
"Iar E36?" , "Tot E36 ?" , etc. :lol:
Da.Un nou E36.De data aceasta va fi maşină personală. Deci... ,BMW 316i din 1997,euro 2,benzină. L-am luat din Austria în stare aproape perfectă.Am dat pe el 1500 Euro. Caroseria a fost curăţată şi făcută ca la carte + vopsită. Partea tehnică e în stare aproape perfectă. Motorul trage destul de bine pt. un 1.6 . Interiorul e nou,luat recent de pe alt E36. Câteva probleme: -telescoapele spate sunt aproape "moarte" -bateria mă v-a lăsa şi ea curând -alarma aftermarket e praf,aşa că o voi da jos şi voi lăsa doar centralizarea originală -plăcuţele de frână trebuie schimbate Urmează să mă ocup mai întâi de problemele menţionate iar apoi urmează: -schimbat consumabile -suspensie sport -jante -kit M Attachment 2494626Attachment 2494627 @cristy_dacia: Mulţumesc la fel.Şi mie îmi plac maşinile tale.În special E36-le.Îmi place enorm cum se aşează. :D @Tomas_SlrR: Dacă scot flanşele o pot lăsa şi eu mai mult.Îmi place cum a ieşit culoarea.Baftă în continuare. @radu_cainamisir: Ăsta a fost scopul de la început.M-am gândit să o ţin dar,vreau din nou E36. Foarte tare Loganul. ;) @nyckmen: Mai bine o laşi pe cea originală.E prea JDM pt. maşina ta finala asta. @quick_silver2: Am rămas mască când am văzut-o. @cretu_bs: Treci înapoi pe clean,părerea mea.Nu iasă rat. :???: @KidForDrift: Interesantă alegere a culorii.Aştept să o văd. :D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A iesit masina din cuptor!!!:drunk::joy: Multumiri lui Darius si Tomas
Cam asa arata acum...urmeaza asamblarea totala....Sper ca pana diseara/maine sa termin:D |
Quote:
|
Quote:
|
Am montat pe nissan motorul si geamurile.Si ieri am gasit pe net 2 faruri aproape noi la un baiat din pitesti.Acum ma duca sa le vad si poate pana diseara nissanu va avea si faruri noi
|
3 Attachment(s)
Astăzi am schimbat uleiul,filtrul de ulei,apa la motor,filtrul de polen şi filtrul de aer.
Am înlocuit bateria şi urmează să ajungă mâine dimineaţă o suspensie sport reglabilă şi frâne ventilate Brembo împreună cu etrieri Brembo. Attachment 2494963Attachment 2494964Attachment 2494965 |
3 Attachment(s)
Deci sa va spun ce am mai facut la Subaru Impreza 99" :
-Am cumparat Faruri + Stopuri Fata/Spate 800 lei -Am cumparat Portbagaj Carbon Green 500 lei -am cumparat parbriz fata/spate 700 lei -Am primit cadou de la ionut.alex63 aripilr fata deoarece le tinea degeaba in garaj si a zis sa mi le dea mie . -Am fost ieri dimineata la dezmembrari si am luat asa: -Bara Fata/Spate -700 lei -Praguri 100 lei -Usi + Oglinzi + Geamuri 1000 lei -Capota 80 lei Tot ce am luat de la dezmembrari este plin de rugina....de dimineata m-am apucat sa inlatur rugina si sa dau cu kit . Cam atat pentru saptamana asta. Sper ca diseara sa va pun poze cu Barile + Usile + Pragurile + Capota kituite nu promit nimic deocamdata. Si acum sa vedem evolutiile voastre: @KidForDrift - Wow Frumoasa culoare Kid o sa iasa o bestie de masina :X @DariusAlexandru - Place la ochii mei BMW din Austria . @Ruffy RUF - Wow ce bine arata cu culoarea aia Verde Inchis Cortinaaa:X @radu_cainamisir - Frumos radule Dacia Pick-up ,culoarea duce spre un mov cristalizat :X @cristy_dacia - Imi place ce vad ,spor la lucru in continuare ...sunt curios cum va iesi la final Bmw:X @Tomas_SlrR - Dejaa incep sa se coace Rosiile ,Imi place "ROSIA TA IMENSA" @quick_silver2 - Frumos Mercedes , sa`l stapanesti sanatos si cat mai putine accidente cu el |
Quote:
|
Quote:
Am schimbat bara,deoarece nu am vrut sa pun chit pe ea. Nu am lovit masina,sau altceva! |
4 Attachment(s)
quick_silver2: frumos.ce planuri ai cu el?
DariusAlexandru: am comandat una stock din germania ca cealalta crapase asa ca am pus ce-am gasit prin garaj BMW-ul are incaltari noi Si cu GT500 am fost la un eveniment unde am primit o placuta personificata |
4 Attachment(s)
A venit si Supra de la vopsitorie.Si cu 1000 de euro am cumrapat un motor nou si scaune sport.Si am facut-o Stance.
|
Quote:
|
E30-ul a suferit aseara un accident, am rulat cu 250 km/h pe autostrada,cand dintr-o data mi-a explodat un cauciuc pe spate,am fost aruncat afara de pe autostrada,masina s-a rostogolit de vreo 5-6 ori,oprinduse cu rotile in sus , motorul inca a continuat sa mearga inca 5 minute apoi sa oprit (cred ca sa gripat)sunt multumit ca am scapat cu viata insa pentru 4 saptamani voi lua pauza, voi avea piciorul in ghips.....Pana atunci voi gasi o masina old school.....
|
1 Attachment(s)
salutare dragi colegi astazi mi-au venit si mie nr la e46 si sunt bucuros :D acuma pot rula cu el :lol: scuzati ca nu prea am mai postat dar sunt in cautare de bara pentru golf iar interiorul mai are putin maine imi va ajunge masina acasa si sa vad cum imi va iesi interiorul :D
|
3 Attachment(s)
In sfarsit acum 10 minute am terminat de kituit partile care fusese'ra pline de rugina.
|
3 Attachment(s)
@mini cooper-Dar tu primesti masina de la vopsit...o si asamblezi...ii si faci camberul la roti...mai pui piese in +...uita-te si tu in urma la mine...la Equinox....la Darius...la astia...si invatza!
@tabokubmw-Ma bucur ca esti bine...mare pacat de masina! @Ride*RaCe-Da masina ta leviteaza???:lol: Pune-o si tu pe elevator...8) Masina a fost asamblata complet...Tomas si cu Darius sunt varza, nimeni nu a dormit noaptea trecuta!...THX baieti! Acum sunt in cautare de jante...dar nu prea imi dau seama ce s-ar potrivi pentru ea.:rolleyes2 |
Quote:
:lol::lol::lol: ba tu ai fost la mine in garaj si nu te`ai dus sa te uiti in depozit deloc dupa jante?:lol::lol: |
4 Attachment(s)
Salut acum dimineata iam dat 2 maini de grund la masina si arata bine:X
Si cred ca nu voi mai duce masina la vopsit va ramane asa:X |
1 Attachment(s)
Deci , sper ca ati observat ca nu am mai dat nici un semn de viata .. Scumpa mea pisica a fost implicata intr-un accident de circulatie foarte grav .. Eu am iesit din spital acum ceva timp .. Masina a fost data la dezmembrari :) Am luat motorul pe care l-am reconditioanat repede .. In scurt timp mi-am luat tot un e36 sanatos fara pic de rugina.. initial a fost 1.6 benzina , i-am facut transplantul cu motorul m3 , evacuare m3 etc .. Va las pe voi sa va dati cu parerea .. Din pacate i-am facut doar o poza :p Enjoy :D
P.S. : Va trebui sa ma apuc de reglaje la roti , suspensie si multe altele ( suspensia este pe aer ) |
4 Attachment(s)
La ora 12 a ajuns suspensia sport reglabilă GReddy Type-S împreună cu discurile de frână şi etrieri Brembo.
Deja au fost montate,am avut şi puţin ajutor şi acum dau alarma aftermarket jos de pe maşină. Câteva poze: Attachment 2495634Attachment 2495635Attachment 2495636Attachment 2495637 @Rid3r*RaCe: Te descurci foarte bine.Felicitări. @nyckmen: Să învârţi sănătos jantele de pe E46. @dms28: Cred că i-ar sta mai bine cu nările negre. :D @KidForDrift: Ceva old school desigur.Stai liniştit,după ce am ajuns am dormit o oră şi mi-au venit frânele şi suspensia pt. pisică,şi m-am apucat să le montez.:-) @sYdanyel: Ce J-uri. :shock: Să ai parte de ea.Este frumoasă. |
6 Attachment(s)
Syndaniel-ai mare grija data viitoare...
Darius-arata bine jagla...sa o pastrezi cat mai originala Si c`am asa arata un golf 2 complet cu suspensii air..:-P ... si am gasit deja sa il dau golful ... maine il voi duce unui iubitor de masini stanced :D La Trueno Am schimbat suspensia pe spate...si va ramane in garaj ceva vreme....pana ma gandesc daca ma voi apuca sa o continui de construit |
Mersi Tomas,nici cazanu' tău nu arată rău.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning