![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
Am gasit si un pdf ,il pun aici poate va e de folos si voua candva :-) http://www.volvoclubs.de/ford/n9getriebe.pdf |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ce incerci sa-l duci de nas pe cel cu Capriul MK III galben? |
cred ca tu nu stii ce vorbesti...de multeeee ori :wink:
n-are logica farama din istoria Ford ce ti-am expus-o? offf..offf:lol::lol: capra galbena e cam coapta, insasi remus a spus-o, dar memoria e scurta la unii :) totusi..te-ai uitat la aripile spate sa vezi cum apar pete, pasajele aripilor spate, buza haion, buza capota fata, pragul dreapta? Daca chiar el a zis ca e coapta si atatea se vad la suprafata, da-ti seama ca stie omu ce vorbeste despre masina lui mai bine ca noi si sunt mai multe probleme. |
tractiune fata :???::rolleyes2
http://www.au to.ro/stiri/ipoteza-auto-renaste-ford-capri- P.S. uniti linkul, altfel nu-l afiseaza complet :rolleyes2 |
hehe, arata chiar mai bine decat arata a mea initial..
|
pai a ta stim cam toti cum arata :-P
daca omu' zice ce e coapta, stie el ce spune, nu stim noi din 4-5 poze mai multe :wink: |
Quote:
ps.. daca ma insel.. sunt bun de cinste... scot eu dublu de la cel care mi -a recomandat jucaria..!!!.. dar daca ar fi cu adevarat un filtru... nu ar functiona motorul..!!! |
cate jucarii aduni mai cataline :-P
|
Quote:
ps: Ce ai mai facut cu 2.3-ul turbat cu mai putin de 1000 de euro sau ti-ai dat seama ca este echivalentul afirmatiilor de genul "vreau sa-mi dublez puterea motorului punand un filtru de aer foarte mare"? pps: N-am nimic cu tine, dar daca nu iti scoti si tu nasul din cele doua motoare Ford pe care le dezmembrezi de ~3 ani incoace si din cataloagele Ford pe care le verifici la fiecare post sperand sa pari un cunoscator in domeniu, nu o sa ajungi sa intelegi fenomenul. ;) |
|
Quote:
mi se pare cam scump io am luat o teapa buna cu capri meu, e cam 25% ruginita, in locuri nasoale, lonjeroane spate, pod pedalier fata si un pic contra aripi fata. in rest ...... doamne multam nu are mai nimic.(ruginit vreau sa zic) azi mam intalnit cu capri din gorj(galbenu). adevarul e ca e cam coapta, dar nu foarte mult, inca mai are sanse la viata, numa suflet trebe pus la ea, sta bine pe drum, nu-i cirna sau descentrata. mi-a placut de ea. apropo, toate caprele stau lasate de bot? i-am schimbat telescoapele, dar tot jos sta. |
io cam vreau jantele de pe cel dungat... mmmmm
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
oricum se asteapta oferte de schimb sau bani pe ele, deci sari cu oferta la om.. :wink: Quote:
ps: poate nu voi ajunge sa-l fac eu(proiectele astea mai dureaza si timp..nu totul se face aruncand cu miile de $ si lire pe experimentele altora :wink: ) ..dar acum se face un V6 cu compresor in sub 1000Eu si chiar sapt viitoare s-ar putea sa iasa pe strada, iti voi trimite poze sa vezi cum ne-am distrat :lol: pps: N-ai tu idee cate motoare am si am avut de Ford, iar cunostintele mele la fel, nu te intereseaza. Daca incerc sa dau cuiva o mana de ajutor nu cred ca e un lucru grav, sau este?:shock: Fenomenul meu nu tine doar de Ford..e mult mai larg, iar daca nu imi permit atatea cumparaturi ca tine, nu inseamna ca nu ma intereseaza. Pur si simplu e grav sa fii bun si saritor in ziua de azi..mai ales la noi in tara. sii.. Silencere..Capra galbena sa fie..sa nu fie..coapta.. :arrow: Quote:
|
Quote:
Iti dau cuvantul meu ca m-am gandit la V4 pus pe Capri, nu m-am gandit la nimic altceva, daca vrei sa ma crezi bine, daca nu, e 1-0 pentru tine. Nu am nimic impotriva faptului ca esti saritor, dar trebuie sa recunosc ca ai un mod unic de a fi "saritor": "iti vand eu ceva bun sh daca spui ca nu-ti mai merge..." Pe de alta parte afirmatiile tale referitoare la motoare tunate cu banii din pusculita sunt extrem de periculoase pentru cei care te cred. Nu o sa intru iarasi in detalii, dar abia astept sa vad si eu o lista cu modificarile aduse motorului pe care ai pus compresor si, evident, noua putere a motorului. Pentru ca, si eu pot sa pun pe un v6 biturbo si supercharger cu 500 de euro, just for fun with a bunch of boys, dar daca vreau sa merg mai mult de 10 km, costurile implicate cresc considerabil. |
Silencer... in dragoste ( de masini ) ca si in razboi e permis orice... vechituri... bani de pusculita.. etc.. asta inseamna ca cei care nu dispun de anumite sume de bani .....nu au voie sa se indragosteasca....??? imi pare rau ca nu mai am primele cuvinte pe care le-am gasit in mail de la florin_cars.. referitor la o tinikea.. asa cum imi place mie sa ii zic..!!! Te-ar fi impresionat !!! si spune-mi unul dintre noi care nu " sare " dupa bani...Felicitari pentru ca ...poate te afli intr-o pozitie favorabila.. Deh...unii sunt prea tineri ca sa dispuna de un venit consistent.. altii mai au si alte obligatii ..familiale etc... o sa-ti vina si tie randul...a.. si mai e ceva... au fost cazuri cand din vechituri au facut si altii.. am facut si eu lucruri mai fiabile decat din lucruri noi.. un mare inventator. ( imi scapa cuvintele lui ..probabil Edison ) spunea ca e nevoie de 1% inspiratie si 99% transpiratie.. un altul ( sau el ) spunea ca e nevoie si de o gramada de vechituri... sau cam asa ceva... Spor la toata lumea.. indiferent de posibilitati..!!! poate ne-om vedea cumva..!!!
|
Nu e permis orice, cu asta nu sunt de acord. In dragostea de masini vechi (ca despre ele vorbim) sunt permise doar simtul raspunderii (nu pui turbo sau superc doar pentru ca ai pe "stoc" suficiente seturi de pistoane ca sa le inlocuiesti pe cele care vor ceda) si rabdarea (nu dispui de o suma de bani, ii strangi in timp, nu ai toate piesele, astepti).
Cat despre bani, tin sa-ti spun ca m-a lasat Dacia 1310, nu mai bag niciun ban in ea, nu prea mai ies in oras, acum 1 an am schimbat o pereche de adidasi pe care i-am purtat ~2 ani, si toate astea numai ca sa-mi termin Capriul. Intr-adevar, nu pot sa spun ca nu dispun de bani, dar fac si eu eforturi uriase ca sa termin masina asa cum vreau. |
Quote:
|
cam asa am facut si eu ca si Silencer_power..pana mi-am dat seama de ce spune Cosmin, dar asta dupa ce mi-am dat seama ca am 8 masini si o motocicleta NEFUNCTIONALE si o platforma, toata averea mea...care nu ma ajuta nici sa ies in oras macar :(
N-am vrut sa iasa o disputa asa mare, doar ca unii si-au dat seama deja despre cat de dependenta poate fi aceasta pasiune, si viata e una, nu 9 ca la pisici, mai apare si familia, mai trebuie si o casa, pasiunea tinereasca ramane mai la coada si devine vis. Mult succes la capre si astept si eu un Capri tunat bheeeton :lol:, indiferent al cui va fi, vreau sa-l vad BRICI, la mine sigur nu va fi vre-un Ford curand. |
daca tinem cont de resursele de care dispunem(monetare cat si tehnologice) o sa vezi un capri bine tunat cand o sa importe cineva unul :P (acu sar pe mine si silencer power, si codrin, si dascalu) au, au au, nu dati, nu la fataaa, aaaaaaaau
TEMA DE CASA. cine ghiceste ce s-a intamplat cu masina asta de nu se mai potriveste interiorul are un biscuit virtual de la mine: https://i187.photobucket.com/albums/x...a/IMG00032.jpg |
top chop?
|
Quote:
|
felicitari ca ai stricat tot concursul, trisorule!!! (trisor pentru ca stie masina)
|
... sa continuam
Mi-a ajuns MT75-ul cu toate internele + carcasa din aluminiu noi-noute, imi mai trebui cablurile si prinderile lor (are cineva?). Iar astazi am platit suspensiile coilover + reglaj pe amortizor pentru spate. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
~500 ron cu tot cu transport, pret in care am inclus si un al doilea set de arcuri
|
pomana :)
|
Quote:
|
se potriveste chiuloasa (chiulasa este termenul corect) de 3000 pe 2300?
|
3.0L e Essex(si daca gasesti asa ceva ia-l cu totul :wink: ) iar chiulasa acestuia are 3 porturi de evacuare, 2.3 e Cologne si chiulasa are 2 porturi de evacuare, deci NU, nu se potrivesc, nu din pricina acestor porturi de evacuare cat a blocurilor care sunt diferite.
Ce au patit ale tale? :shock: |
Quote:
Quote:
Da, exista amortizoare cu reglaj electric. |
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa arata, azi lam vazut. |
Quote:
asa-i? |
Quote:
Exact masina din poza atasata este cea pe care ai vazut-o tu si de pe care vrei sa iei motorul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca vei face testele impuse de RAR (dupa cum vad eu ca arata masina, raportat la ce vrei sa pui pe ea) vei face mai multe drumuri pana cand vei aduce toata masina acasa. Cea din pozele postate de Silencer ti se va parea joaca de copii. :D Dar pentru 600 de euro merita toata distractia asta. ;) ps: In acest moment mi se pare geniala intrebarea ta cu chiulasele de pe cossie de 2.9 puse pe cologne 2.3... fantastic! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning