![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
ilegal era daca avea stampila ... zic eu :oops: asa e doar un desen ;) ... dar oricum daca ai considerat ca trebuie sters ... asta e :) nu ma supar :lol: ... pace!!! |
Ceres la X-Show pe Tv Neptun Azi
|
care are nr lui apv offtopic , dati-mi un pm cu nr lui am mare nevoie, si cine vine din clubul dacia logan la curse pe 3 mai si pe 4 mai ?dati-mi pm , ms anticipat
|
clubul dacia logan nu este un club de curse asa ca nu cred ca vom fi prezenti... decat poate cativa membri care vor veni ca si pasionati de masini , nu ca membri logan club
|
Exista un topic despre curse....vorbiti acolo mai multe.
|
In pedioada asta .. intre statiuni vor fii ~ 15 radare ... nu stiu daca vor patrula toate dar .. pe langa cele care le avem noi in constanta au mai primit niste intariri din tara ... asa ca aveti grija cum bagati laba in acceleratie si folositi detectoarele
Drive Safe |
care perioada ma SHM-ule???
Apropo... Paste Fericit tuturor 4tuning-aristilor :oops: |
Quote:
|
paste fericit si tie sonykel , si tuturor de pe aici :D, care vine pe la neptun ca se face bal?
|
multumim la fel ...
Paste fericit .. |
pasteti fericiti si spargei cat mai multe oo . .. .
|
Quote:
|
Quote:
|
unde ai reusit sa ii dai 200?
|
Quote:
dupa costinesti incolo |
Intre tuzla si 23 august po` sa ii dai cat vrei! eu personal am mers cu 250
|
dar el a zis intre statiuni , stiu ca unde zici poti sa ii dai lejer si 300 e o distanta mare intre 23 si tuzla + ca de la costinesti de la intersectia e vale si isi mai da si masina putin drumu.
|
Hai schimbati subiectul....nu prea e o stire unde i-a dat Adi 200 la masina :)
|
chiar sa trecem peste ..:) sal ery..
|
Salutare :)
|
care merge la legale pe 3 mai ?
|
5 Attachment(s)
eu merg da habar n-am la ce ora incep ... deci habar n-am la ce ora plec
care cum ati petrecut 1 mai muncitoresc??? |
fata de tine psycho eu am fost la munca :D , am distribuit bere ca sa o bea alti la gratar :D
din cate stiu pe 3 incep la 11 dimineata , te astept acolo ? apropo , care stie ceva de j.v.l ? tre sa dau neaparat de ea .... |
psycho pozele sunt de la neptun cumva? :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
aseara a fost concert parazitii .. bag si niste poze nu prea clare si un mic filmulet facut cu telefonul
|
Hmmm..unde a fost concertul ? Era vorba sa vina Parazitii pe 3 mai, in Tineretului . Am auzit eu cumva greist ?
|
Quote:
da cred ca pe 3 mai vin la tineretului .. daca ajung acolo in seara asta dau de veste ;) daca nu ne vedem la curse ;) plecarea din costinesti ;) pozele sunt facute la padurea aia dinspre cobadin |
vin si pe 3 la costinesti ... oricum aseara a fost spectacol tare ... mai ales ca era live pe MTV si nu puteau sa injure
concertu a fost pe plaja pe langa unde era enigma acum LITE ... |
1 Attachment(s)
se pare ca a inceput campania... cu ocazia asta am mai vazut si eu un elefant :))
|
Mi se pare ca de pe 2 mai a inceput campania oficial ...nu se pune pe 1 mai dat mici si bere la bosorogi ....aia era neoficial :)))) babele astea nu poa sa stea o statie de autobuz in picioare te ridica de pe scaun dar sa stea sa se imbulzeasca o ora la coada la mici la ora pranziului cand te bate soarele in cap pot , si sa manance tocatura si sa bea bere cand ei toata ziua se plang de colesterol si de tensiune ..... si ce sa vezi sa mai faca si niste hore si batute de`alea nebune! Inca decid comunistii ...ca ei sunt la 7 dimineata la cabina de votare.... bine ca pe mine ma doare undeva de cine iese sau cine nu iese nu ma duc la vot si nici nu am sa mai merg in viata mea .... adica yo ma duc si il votez pe ala ma mai deplasez si pana la sectia de votare k sa ii fac "aia" mare lu ala! :D
|
Dar care este faza cu campania ?
|
campania electorala man ,bataia pe ciolan!
|
Aaaa..asta era toata faza ? :) Am inteles acum..
|
4 Attachment(s)
Quote:
continuam seria petreceriilor de 1 mai cu .... 1 mic film cu ce s-a petrecut dupa multa bautura ... un mini ( TAR ) care aprinde caucucurile instant .. si Bogdan cu Una bucata BURN |
Quote:
|
mishto burn-urile .....da nu-l doare sufletu pe fug-u sa arda slick-urile alea?:)) ma gandesc ca costa ceva cash:)
|
ba il doare da ce sa faca il mai apuca si le el ;)
|
De pe 14 pana pe 18 mai , in Mamaia vizavi de Hotel REX pe partea cu lacul , va fi targul de masini POWER MARINE AUTO 2008 , cei care nu au ce face , sa dea o tura , au ce vedea!
|
6 Attachment(s)
Quote:
vezi ca restu de filme sunt din arhiva personala ;) ... cand vin la bucuresti o sa ti le aduc si tie :) la fel si cel cu trezirea ... ;) ... cu luci si perna :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning