Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

GMan 24-10-08 18:04

Re: Chat

E super drumul spre Campeni din punct de vedere al curbelor, al vitezei , destul de liber : 125 km , aproximativ 2 ore si 15 minute .

Bik3rBoy 24-10-08 19:01

grija doar la liniile ferate...eu am indoit o janta acolo.

Detman 24-10-08 22:36

sunt semnalizate din timp, si cred ca s-au reparat intre timp:).

RA_2fast4u 25-10-08 20:54

Mersi mult baieti :D Inseamna ca o sa fie delir. :D

-LEXION- 27-10-08 19:10

http://www.filebox.ro/video/play_vid...ec1f1fe25dcd48

ia priviti un video CU MULT TUPEU

di48lo 27-10-08 21:53

In america ar fi scos-o din masina cu forta si ar fi culcat-o cu fata-n jos pe asfaltu ala murdar!

alexufo 27-10-08 23:45

in state are autoritate politistul.la noie cel ce stie pe cineva sus pus .Romania -tara noastra draga

KoKozula 31-10-08 15:34

bai iar au amendat astia drifterii din cluj la sala sporturilor aseara :)) ... Cine is drifterii astia bai ca mai nou vad ca e plin cluju de ei... cel putin din stiri asa reiese ...

D.K. (Drift King) cine o fi ?

UnuFain 31-10-08 15:37

am auzit ca a fost dezastru joi la sala sporturilor 5 echipaje 2 radare si au controlat tot de la cauciucuri geamuri tot tot stitzi ceva ?

loverboy 31-10-08 15:41

Da... au fost acolo cei de la R.A.R. au vrut sa vada si ei "drifterii". Foarte bine face politia... ar trebui sa le interzica sa se intalneasca acolo... sa mearga in afara orasului;) E dezastru ce e acolo... pericol public sa treci pe la 9-10 p acolo:???:

Kent8 31-10-08 15:59

foarte bine, asa trebuie in fiecare saptamana.
pacat ca nu fac un loc special pentru asa ceva...sa amenajeze dracului cartodromul si in fiecare sambata sa mearga care vrea (cu taxa) sa`si rupa masina in cadru organizat.
parca fuge soarecele de pisica...joia trecuta drifterii profesionisti si`au etalat maiestria la ss`u, aseara amenzi si tanoane retinute, acu 3luni 5masini distruse, sofer beat, etc etc.

KoKozula 31-10-08 17:53

poi ar trebui oficialitatile sa ia in calcul faptul ca acest fenomen are o amploare mare si nu prea cred ca au cum sa il stopeze... deci ar trebui sa faca altceva... nu sa se lege aiurea de soferii de p-acolo si sa ii amendeze.

Paul_(NooB). 02-11-08 16:42

http://uk.youtube.com/watch?v=innEo3...eature=related

CJ-01-WOB 02-11-08 19:21

hahahahhahaha

chiar ma distram fabulos dupa fiecare 5 secunde din fiecare show in care e ''prezentata'' sandero.

trebuia cineva sa faca un colaj :lol:

getedoi 03-11-08 11:01

great news!!...:lol:

Piry 03-11-08 11:42

deisia :))

-LEXION- 03-11-08 14:53

chiar acuma am vazut primul episod din sezonul 12, cel difuzat aseara in Anglia, si au mai bagat o stire despre deisia sandero :)

oare cu cat ii plateste reno?

RA_2fast4u 03-11-08 19:32

ma indoiesc ca ii plateste. ei dau cam toate stirile care le vin la redactie, mai ales ca din cate am inteles sandero se va comercializa si in UK.

-LEXION- 05-11-08 17:51

Quote:

VIDEO Premiera absoluta: CNN a folosit un reporter-holograma in timpul alegerilor din SUA

Premiera absoluta in istoria transmisiilor TV: postul CNN a folosit o tehnica a la Star Wars in timpul programului special dedicat alegerilor din SUA. Astfel, prezentatorul Wolf Blitzer, aflat in studioul din New York, a dialogat pret de citeva zeci de secunde cu holograma reporterului Jessica Yellin, aflata in realitate pe teren, la Chicago.

De altfel, toate marile retele tv din SUA au apelat la tehnologii 3D, iar cine umbla noaptea prin Times Square din New York putea sa vada rezultatele live pe ecrane publicitare gigantice.

"Eu sint in Chicago, dar am fost filmata de 35 de camere care au putut recompune extrem de fidel imaginea mea", a declarat pentru agentiile internationale de stiri Jessica Yellin, primul reporter-holograma din istoria televiziunii.

La finalul discutiei cu neobisnuita sa interlocutoare, Wolf Blitzer a spus: "Esti o holograma incintatoare" :)
http://economie.hotnews.ro/stiri-med...-sua.htm?cfnl=

so cool :)

https://www.youtube.com/watch?v=irGBz5HUpWM

florinvg 05-11-08 18:03

ce este un catalizator???:D:D:D:D

NightRider 05-11-08 21:21

convertor catalitic defapt :P , un dispozitiv montat pe evacuarea autovehiculelor , care folosind reactii chimice, neutralizeaza anumiti compusi poluanti, reducand astfel poluarea autovehiculelor...cea mai ...erm..superficiala definitie :)) iarasi e toamna si se culeg useri vechi cu conturi noi care fac valva? :)) :P

-LEXION- 07-11-08 21:47

Ce ziceti de Modulatorele de masina? M-am saturat sa tot fac CD-uri la fiecare melodie noua, si mi-as lua un modulator sa citeasca de pe USB melodiile. Cum este calitatea sunetului, si cum merge, in loc de radio, sau cd-player?

BULLDOG 07-11-08 22:12

in loc de nimic. Modulatoru' emite semnal radio pe o anumita frecventa, pe care il prea H.U. din masina.

Kent8 07-11-08 22:16

cumpara cd`u reinscriptibil :P

KoKozula 10-11-08 15:58

Pai ia-ti un player de masina care are slot de usb. Eu am gps care optiunea de FM Transmiter si il poti prinde cu radio din masina, dar sunt o tona de interferente si se aud mai mult purici decat sunet. Parerea mea.

(expresia de a se auzi purici nu stiu daca exista... asa ca daca nu exista o inventez eu... prima data am ascultat puricii pe acest FM transmiter :))))

-LEXION- 10-11-08 19:27

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 1855255)
Pai ia-ti un player de masina care are slot de usb. Eu am gps care optiunea de FM Transmiter si il poti prinde cu radio din masina, dar sunt o tona de interferente si se aud mai mult purici decat sunet. Parerea mea.

(expresia de a se auzi purici nu stiu daca exista... asa ca daca nu exista o inventez eu... prima data am ascultat puricii pe acest FM transmiter :))))

Nu prea pot, am Navi-ul original care se potriveste perfect in bord, si nu vreau sa il inlocuiesc cu altceva, pentru ca il folosesc dincolo si pe un cd intra un numar limitat de melodii....daca is plecat 3-4 zile si fac cate 3500 de km ma plictisesc repede de melodiile alea. Mi-am luat un Stick de 64 GB si maine imi iau modulatorul :-)

RA_2fast4u 10-11-08 20:30

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 1855737)
Nu prea pot, am Navi-ul original care se potriveste perfect in bord, si nu vreau sa il inlocuiesc cu altceva, pentru ca il folosesc dincolo si pe un cd intra un numar limitat de melodii....daca is plecat 3-4 zile si fac cate 3500 de km ma plictisesc repede de melodiile alea. Mi-am luat un Stick de 64 GB si maine imi iau modulatorul :-)

Are un prieten. Se aude ok. Nu avea el super sistem, dar se aude ok. decat sa schimbi ala original si sa strici tot bordu mai bine asa ;)

KoKozula 11-11-08 08:45

noh.. wish you luck ... sa ne zici si noo cum se aude :D

CristianD 13-11-08 10:15

care stiti un cartodrom sau un loc unde sa mah duc cu prietena sa conduca putin. Are examen cu politia prin decembrie si doar putine ore de condus ramase cu instructorul. Ultima data cand am fost in Gheorgheni era destul de rau...

bzsa 13-11-08 10:55

pai invata sa ocoleasca gropile :-) e gropodrom acolo

Kent8 13-11-08 15:49

este singurul drum unde poate sa invete, restul sunt drumuri publice.
sau 50ron/sedinta si orice instructor face ciubucuri :P

CristianD 13-11-08 17:14

mie mila de CRX-u meu amarat sa il bag pe gropile alea :(

-LEXION- 13-11-08 18:47

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1861884)
mie mila de CRX-u meu amarat sa il bag pe gropile alea :(

Poti merge in parcare la Polus, Cora, Selgros, Metro sau prin faget, spre zona aceea militara de dupa restaurantul de pe dreapta :-P Nu prea circula nimic pe drumul ala....

MaxX_82 14-11-08 08:48

caut o firma sau persoana care sa stie sa faca o evacuare. ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o locatie? merci :)

Kent8 14-11-08 09:57

sturimex

DaNuTzU' 14-11-08 10:11

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 1863085)
caut o firma sau persoana care sa stie sa faca o evacuare. ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o locatie? merci :)

spider tuning, stelco, sturimex

Kent8 16-11-08 21:51

La multi Ani TEKNO.

DaNuTzU' 17-11-08 11:52

1000 deuro titzianooo!

tekno 19-11-08 11:24

SI O CUTIE NOUA... MULTUMESC

alexufo 19-11-08 22:51

ai primit de ziua ta cutie???:)) sa cresti mare si noroc si...bani

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning