![]() |
Re: Chat
E super drumul spre Campeni din punct de vedere al curbelor, al vitezei , destul de liber : 125 km , aproximativ 2 ore si 15 minute .
|
grija doar la liniile ferate...eu am indoit o janta acolo.
|
sunt semnalizate din timp, si cred ca s-au reparat intre timp:).
|
Mersi mult baieti :D Inseamna ca o sa fie delir. :D
|
|
In america ar fi scos-o din masina cu forta si ar fi culcat-o cu fata-n jos pe asfaltu ala murdar!
|
in state are autoritate politistul.la noie cel ce stie pe cineva sus pus .Romania -tara noastra draga
|
bai iar au amendat astia drifterii din cluj la sala sporturilor aseara :)) ... Cine is drifterii astia bai ca mai nou vad ca e plin cluju de ei... cel putin din stiri asa reiese ...
D.K. (Drift King) cine o fi ? |
am auzit ca a fost dezastru joi la sala sporturilor 5 echipaje 2 radare si au controlat tot de la cauciucuri geamuri tot tot stitzi ceva ?
|
Da... au fost acolo cei de la R.A.R. au vrut sa vada si ei "drifterii". Foarte bine face politia... ar trebui sa le interzica sa se intalneasca acolo... sa mearga in afara orasului;) E dezastru ce e acolo... pericol public sa treci pe la 9-10 p acolo:???:
|
foarte bine, asa trebuie in fiecare saptamana.
pacat ca nu fac un loc special pentru asa ceva...sa amenajeze dracului cartodromul si in fiecare sambata sa mearga care vrea (cu taxa) sa`si rupa masina in cadru organizat. parca fuge soarecele de pisica...joia trecuta drifterii profesionisti si`au etalat maiestria la ss`u, aseara amenzi si tanoane retinute, acu 3luni 5masini distruse, sofer beat, etc etc. |
poi ar trebui oficialitatile sa ia in calcul faptul ca acest fenomen are o amploare mare si nu prea cred ca au cum sa il stopeze... deci ar trebui sa faca altceva... nu sa se lege aiurea de soferii de p-acolo si sa ii amendeze.
|
|
hahahahhahaha
chiar ma distram fabulos dupa fiecare 5 secunde din fiecare show in care e ''prezentata'' sandero. trebuia cineva sa faca un colaj :lol: |
great news!!...:lol:
|
deisia :))
|
chiar acuma am vazut primul episod din sezonul 12, cel difuzat aseara in Anglia, si au mai bagat o stire despre deisia sandero :)
oare cu cat ii plateste reno? |
ma indoiesc ca ii plateste. ei dau cam toate stirile care le vin la redactie, mai ales ca din cate am inteles sandero se va comercializa si in UK.
|
Quote:
so cool :) https://www.youtube.com/watch?v=irGBz5HUpWM |
ce este un catalizator???:D:D:D:D
|
convertor catalitic defapt :P , un dispozitiv montat pe evacuarea autovehiculelor , care folosind reactii chimice, neutralizeaza anumiti compusi poluanti, reducand astfel poluarea autovehiculelor...cea mai ...erm..superficiala definitie :)) iarasi e toamna si se culeg useri vechi cu conturi noi care fac valva? :)) :P
|
Ce ziceti de Modulatorele de masina? M-am saturat sa tot fac CD-uri la fiecare melodie noua, si mi-as lua un modulator sa citeasca de pe USB melodiile. Cum este calitatea sunetului, si cum merge, in loc de radio, sau cd-player?
|
in loc de nimic. Modulatoru' emite semnal radio pe o anumita frecventa, pe care il prea H.U. din masina.
|
cumpara cd`u reinscriptibil :P
|
Pai ia-ti un player de masina care are slot de usb. Eu am gps care optiunea de FM Transmiter si il poti prinde cu radio din masina, dar sunt o tona de interferente si se aud mai mult purici decat sunet. Parerea mea.
(expresia de a se auzi purici nu stiu daca exista... asa ca daca nu exista o inventez eu... prima data am ascultat puricii pe acest FM transmiter :)))) |
Quote:
|
Quote:
|
noh.. wish you luck ... sa ne zici si noo cum se aude :D
|
care stiti un cartodrom sau un loc unde sa mah duc cu prietena sa conduca putin. Are examen cu politia prin decembrie si doar putine ore de condus ramase cu instructorul. Ultima data cand am fost in Gheorgheni era destul de rau...
|
pai invata sa ocoleasca gropile :-) e gropodrom acolo
|
este singurul drum unde poate sa invete, restul sunt drumuri publice.
sau 50ron/sedinta si orice instructor face ciubucuri :P |
mie mila de CRX-u meu amarat sa il bag pe gropile alea :(
|
Quote:
|
caut o firma sau persoana care sa stie sa faca o evacuare. ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o locatie? merci :)
|
sturimex
|
Quote:
|
La multi Ani TEKNO.
|
1000 deuro titzianooo!