Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 30-05-06 18:33

Re: Comentarii lucrari!

da nimeni nu a vazut k eleronu nu are continuare prin parbriz si luneta ... si cauciucurle mai ales ala din fata e taiat stramb in departare ... si nu se uneste cu cel vechi la roata din fata ... uitati-va bine ...

frost_dani 30-05-06 19:02

mah yo nu inteleg despre c luneta vb tu acolo.....shi cum sa se mai vada shi eleronul cand parbrizul e aproape negru tot....?

patriotu90 30-05-06 19:17

1 Attachment(s)
mah dak nu stii c e aia luneta spune si iti explica cineva care stie ...

sandrin 30-05-06 20:02

exista si PM ;)

Panacota 30-05-06 20:04

2 Attachment(s)
Masina asta in afara de jante si vinil este integral brush. Pls spuneti-mi daca va place... Astept comentarii...
Nota va rog!!!:D

frost_dani 30-05-06 20:06

1 Attachment(s)
eeeeiii shi tu acumm..lasa pm-ul.........uite retusul sper k acum sa fie buna.....dak ceva nu e potrivit chiar shi cea mai mica zgarietura sa imi ziceti...;)multzam pana cum....la cei care au comentat

sandrin 30-05-06 20:09

exista si PM ;)

frost_dani 30-05-06 20:11

da atunci dc mai e comentarii lucrari k sa le trimit prin pm????

BMWfan 30-05-06 20:13

la masina totul e cam plat,iti lipsesc umbrele,dar oricum e bine ca te-ai apucat de brush
gura din spoiler nu e centrata ,gura aia mica ar trebuii sa se vada si in partea cealata nu toata dar o parte ,,prelungirile de carbon nu oes destul in afara,iar deschiderea geamului e si ea destul de ireala probabil pt ca e mai incarcata ecat geamul
in schimb aripa spate arata destul de bine chiar daca nu se prea intelege ce ai vrut sa faci
ce e cel mai naspa e chestia cu veilside...........mai bine puneai nike :)

patriotu90 30-05-06 20:22

Quote:

Originally Posted by frost_dani
eeeeiii shi tu acumm..lasa pm-ul.........uite retusul sper k acum sa fie buna.....dak ceva nu e potrivit chiar shi cea mai mica zgarietura sa imi ziceti...;)multzam pana cum....la cei care au comentat

cu partea de jos a cauciucului si cu eleronul tot nu ai rezolvat-o...nu innegri geamul doar k sa nu se vada prelungirea...
*Panacota - jantele nu sunt potrivite...puteai sa o cobori si tu...

frost_dani 30-05-06 20:37

pai frate ce ar trebui sa ii fac la cauciuc k sa fie corect....shi povestestemi shi mie plss ce e aia luneta;)

AdY9005 30-05-06 20:56

2 Attachment(s)
comentati !!!!

patriotu90 30-05-06 21:01

Quote:

Originally Posted by AdY9005
comentati !!!!

plasa aia ar trb sa aiba si ea nish umbre ... jantele sunt plate ... z3 style vents cam mari ... si ai vopsit si patrtile negre dp ele ...

sandrin 30-05-06 21:28

Quote:

Originally Posted by AdY9005
comentati !!!!

cam mare prinza de pe spoiler..., prizele alea de aer nu prea dau bine, iar jentile cred ca le-ai luat d p o poza cu rezolutie mai mica...oricum good luck ;)

19cmi 30-05-06 22:00

Va rog spuneti-mi si mie (dak se poate )cat are kitul de la adobe photoshop cs 2,dak merge pe win 98 si de pe ce link il pot lua

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning