![]() |
Re: Comentarii lucrari!
da nimeni nu a vazut k eleronu nu are continuare prin parbriz si luneta ... si cauciucurle mai ales ala din fata e taiat stramb in departare ... si nu se uneste cu cel vechi la roata din fata ... uitati-va bine ...
|
mah yo nu inteleg despre c luneta vb tu acolo.....shi cum sa se mai vada shi eleronul cand parbrizul e aproape negru tot....?
|
1 Attachment(s)
mah dak nu stii c e aia luneta spune si iti explica cineva care stie ...
|
exista si PM ;)
|
2 Attachment(s)
Masina asta in afara de jante si vinil este integral brush. Pls spuneti-mi daca va place... Astept comentarii...
Nota va rog!!!:D |
1 Attachment(s)
eeeeiii shi tu acumm..lasa pm-ul.........uite retusul sper k acum sa fie buna.....dak ceva nu e potrivit chiar shi cea mai mica zgarietura sa imi ziceti...;)multzam pana cum....la cei care au comentat
|
exista si PM ;)
|
da atunci dc mai e comentarii lucrari k sa le trimit prin pm????
|
la masina totul e cam plat,iti lipsesc umbrele,dar oricum e bine ca te-ai apucat de brush
gura din spoiler nu e centrata ,gura aia mica ar trebuii sa se vada si in partea cealata nu toata dar o parte ,,prelungirile de carbon nu oes destul in afara,iar deschiderea geamului e si ea destul de ireala probabil pt ca e mai incarcata ecat geamul in schimb aripa spate arata destul de bine chiar daca nu se prea intelege ce ai vrut sa faci ce e cel mai naspa e chestia cu veilside...........mai bine puneai nike :) |
Quote:
*Panacota - jantele nu sunt potrivite...puteai sa o cobori si tu... |
pai frate ce ar trebui sa ii fac la cauciuc k sa fie corect....shi povestestemi shi mie plss ce e aia luneta;)
|
2 Attachment(s)
comentati !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Va rog spuneti-mi si mie (dak se poate )cat are kitul de la adobe photoshop cs 2,dak merge pe win 98 si de pe ce link il pot lua
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning