![]() |
Re: Club ESPERO
vand jante de aliaj pe 14 cu tot cu gume 185/55/r14 ieftine.....detalii aici: https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...me-dunlop.html
|
pai fara grile vine :D doar bara simpla au zis ....dar in loc de grila pun plasa .asa am avut la bara veche . dar macar ti-e ti l-au montat ,eu cred ca ma duc sa le fac o vizita ca n-au nici un gang sa raspunda la telefon
|
Inger sa pui si tu o poza dupa ce iei masina din service ca sunt curios ce bara ai... Nu imi dau seama din ce ai zis...
Splash, si tu ai masina lovita in service??? wow se pare ca avem "esperisti" care defapt sunt pietoni, cu voie sau fara voie.... :D |
iauzi..cu barile astea...sa ma duc la service sa nu am si eu vreo surpriza
|
Mike, momentan condus o Solenza. Am stat vreo 4-5 zile fara masina si am zis ca innebunesc...I-am reparat masina unui prieten si i-am facut si asigurarea , numai sa am masina cu care sa ma deplasez, mai ales pe frigul asta. Bineinteles ca imi da banii inapoi (sa nu credeti ca fac pomeni din astea, pe criza asta :)) ) , insa am facut-o la timp.
Deci nu sunt pieton...din fericire. @Splash: Si eu tot plasa din aia vreau sa ii pun, deja am in cap cum o sa arate. Ma intreb pe langa proiectoare, inspre marginea spilerului, cum se pun, ca e spatiul ff mic? O sa fac poze dupa ce iau masina, cu bara fara grilele alea si alte poze dupa ce ii pun plasa :D. Devizul de abia azi l-am dus la asirom, deci mai dureaza min. o saptamana. :( |
aia de la asigurari ti-au zis ca te despagubesc?
|
@ mike . M-a acrosat unu cu troleul in bucuresti la gara de nord si-a mi-a spart spoilerul in partea stanga sub far.dar eu acum circul cu masina pentru ca am fost la service si au zis ca nu au de ce sa o tina acolo.comanda piesele si o duc atunci cand ajung piesele .dar tot sun la service de vreo 4-5 zile si nu mai raspunde nimeni.....
@ ing3r la mn a fost mai simplu :D ca nu mai am proiectoare .deci plasa ocupa tot spatiul . |
Quote:
|
Asa mi-a zis aia de la asirom constanta, cea care primeste actele...Ea le trimite mai departe, insa cel mai probabil ma vor despagubi, caci alta solutie nu exista in cazul meu. Daca nu, ii ia mama naibii!
|
Quote:
|
Am nevoie (contra-cost) de butonul de reglaj oglinzi electrice de pe usa.....ma poate ajuta cineva ??
|
care stiti cat costa un tablou de bord?(ala cu ceasurile)...si o fata de usa..
|
Sal st nou ;)) si am si eu o problema dc ma poate ajuta cineva ii Multumesc :) "am problema cu geamurile electrice mi le coboara greu si mi le ridica si mai greu sau de lok dc nu le ajut cu mana :)) raman cu ele jos - am incercat o varianta cu + si - direct de la baterie si mi a mersmi le si coboara si mi le si urca super bine Intrebarea mea este sa am fire pe undeva deslipite sau sa fie de la butoane???"
|
fratilor am si eu o problema mare , nu ce are masina mi se ineaca :( dupa 5-10 min de functionare imi uda bujiile :( a fost in servis 12 zile si nu a reusit nimeni sa i gaseasca buba , pe calculator totul e ok debitul in injectoare etc , am dat jos distributia am puso dinou la punct degeaba :( . oricum daca intreseaza pe cineva bag la vanzare jantele pe 17 + statie si subwoofer . ori le vand ori schimburi tel , laptop, etc daca va int fast2you1988 id sau 0722294808
|
Salutare baieti . :) Am si eu un espero din anu 1996 motor de 1.5 GLX 66kw, masina e primita cadou de 18 ani (prea devreme ca inca mai am ceva pana fac 18) de la bunicumeo , si nu prea e in stare buna dar o sa o fac eu in stare foarte buna . Am sa pun si poze in viitor deocamdata cer doar aprobarea de a ma inscrie in Club Espero , sau numai sunt locuri ??:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning