Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

Gabi 18-11-10 11:10

Re: Club MATIZ

1 Attachment(s)
:lol:

Mustang 20-11-10 17:04

Alcoolistule. :lol::lol::lol::lol:
Numa' la bautura iti sta mintea. :lol::lol::lol::lol:

Gabi 20-11-10 17:35

Da mă, I ♥ Jagermeister, și recunosc ! Cam așa va arăta mașina mea la primăvară:
- telescoape întărite;
- arcuri sport (eventual tăiate cele originale, pentru experimentat);
- jante tablă dublate (eventual jante aliaj - dilemă mare) vopsite verde Kawasaki;
- bandouri spoilere eliminate;
- colantat gri mat.

:)

B-72-RZD 20-11-10 18:16

Big up cu projectu "verde" ca arata bestial in Vt!
Un threesome intre eurostyle, jdm si cult. :-)

Mustang 20-11-10 23:23

Si Jager pe laterale.

morpheusmaster 21-11-10 02:11

Gabi, u are one sick YagerBastard :))

P.S. Am si eu o rugaminte la tine, crezi ca sar putea? vb. putin pe pm?

Gabi 21-11-10 02:17

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 3829038)
Big up cu projectu "verde" ca arata bestial in Vt!
Un threesome intre eurostyle, jdm si cult. :smile:

Știu că e o struțocămilă, dar e ceea ce vreau și sunt sigur că rezultatul final nu va dezamăgi. :D
Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3829766)
Si Jager pe laterale.

Nu neapărat! Chestia cu Jageru' e... na, o pasiune, să zic așa. E foarte posibil ca pe mașină să apară scriși doar cei care vor contribui la transformarea mașinii (nu, cel mai probabil nu va fi nimic sponsorizat).
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3829964)
Gabi, u are one sick YagerBastard :)) [...]

Hai măăă! Nu-mi face reclamă negativă :lol:
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3829964)
[...] P.S. Am si eu o rugaminte la tine, crezi ca sar putea? vb. putin pe pm?

Dă-mi add pe mess (craiova_racing). :wink:

morpheusmaster 21-11-10 03:20

Nu exista reclama negativa sau reclama pozitiva. Exista doar RECLAMA. Asta e 1 regula a publicitatii :))

ma tiam dat add...da tea luat somnu' cred...

TheEnZo 21-11-10 15:14

Quote:

Originally Posted by srulz (Post 3810612)
Eu am Matiz, frate-miu are Tico. I-am dat sa probeze 2 jenti de tabla si pot sa iti spun ca nu s-au potrivit din cauza prezoanelor. Distanta la Tico e de 114 mm la Matiz de 114.3 mm. Daca gaurile de prezoane din jante sunt olarite e posibil sa reusesti sa infigi roata pe masina, dar, exista riscul de a rula cu ea descentrata si sa bata. Nu stiu cum sunt cele de aliaj... diferenta intre Matiz si Tico e distanta dintre prezoane.

Ambele masini au distanta intre prezoane 114.3 , si 100% jantele de matiz merg pe tico , eu am mers cu astfel de jante de tabla de matiz pe tico o iarna intreaga. Si un lucru e clar 0.3 mm nu pot influenta prinderea unei jante mai ales in situatia in care prezoanele de tico sunt mai subtiri ca alea de matiz ... , poate ati incercat invers.

Mustang 23-11-10 19:55

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 3831089)
Ambele masini au distanta intre prezoane 114.3 , si 100% jantele de matiz merg pe tico , eu am mers cu astfel de jante de tabla de matiz pe tico o iarna intreaga. Si un lucru e clar 0.3 mm nu pot influenta prinderea unei jante mai ales in situatia in care prezoanele de tico sunt mai subtiri ca alea de matiz ... , poate ati incercat invers.

Subscriu - altfel, nu vad cum de s-ar potrivi CMS-urile de pe Matizuri pe Tico-uri.

TM32CIP 23-11-10 20:53

Am eu jante pe 15" de vanzare, luate de pe spark si puse pe tico'ul meu, potrivesc de minune :-) superpretz pentru club matiz evident !

Adishu 23-11-10 21:39

Mai , imi plac jantele , putin frecate dar is misto tare, pacat ca nu am bani acuma , in rest is marfa rau. Ar arata fain pe matizu meu rosu ;)

TM32CIP 23-11-10 22:20

Quote:

Originally Posted by Adishu (Post 3838387)
putin frecate

... unde mai exact ? :paper:

gabi boldeanu 23-11-10 22:23

Eu am vazut Jante de pe Matiz pe Tico,puse fara probleme.

jupinul 25-11-10 13:50

salutare pot sa ma inscriu si io in clubul daewoo matiz amu am gasit pe 4tuning locatia voastra

All times are GMT +2. The time now is 00:19.

- Copyright 2026 4Tuning