![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
Poate facem o intalnire gen Low Familia cand e mai frumos afara, cele mai low masini, te bagi sa ne tragi cateva cadre?:D Cat de tare o sa iasa:D Dogule, foarte misto masina:-P asa neterminata cum e ea, asta e farmecul masini... daca o sa o vopsesti o sa vezi ca nu o sa-ti placa:lol: iti garantez;) |
multumec pt poze domnu andrei;) esti un baiat de nota 10.
|
dogule inca te astept .... frate ;))) .... mai ai de gand sa aparii ? trebuie neaparat sa ne intalnim face to face ... sa ne rafuim umpic pe imaginea masini ;) .... te astept cand se face umpic mai cald ... sa-i corectam neajunsurile .
ar trebui respectat dog pentru felul in care sia facut masina si pentru cat a muncit la ea si de multe ori singur . eu il stiu de pe 27 febroarie 2009 cand am venit pentru prima oara cu masina ..... si nu a fost arogant ca ceilati . pentru pozele low familia chiar as vrea sa le vad . Cu respect ObeLix |
Quote:
iar dc aveti de gand sa tragem poze in grup astept un tel. |
Poate daca weekendul acesta trageti o sedintza foto poate anunti si tu locul de intalnire si poate venim mai multi:P
|
Ma bag si eu daca e loc :D si daca`s primit...
|
chiar as vrea sa vad cateva poze cu niste dacii speciale :lol:
|
baieti sa numai poluam topicu, uitati-va aici: https://forum.4tuning.ro/307-discutii...w-familia.html bafta!
|
dog99-eu zic ca e o bomboana de masina si nevopsita...ar fi mare pacat sa o dai;)
|
Sunt curios ce sunt acele aripioare pe spate :lol: sunt caterinca !
Asa o vei lasa?sau vi cu fibra ? Le ai pe proiectoare :)) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
veni caldura hop pe sub masina :-)
schimbat uleiu,filtru de ulei ,schimbat toate tobele cu unele noi sa nu mai baraie deloc ,schimbat niste bucse pe fata si cam atata momentan. |
Quote:
|
Quote:
|
si asa face senzatie :D mi-a parut bine de cunostinta dogule :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning