![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
t omoara astia dc vii cu camera..........eu nu ma pot prezenta weekendul asta ....sunt la munte
|
bha sa nu uiti sa imi aduci un bulgare k dak nu o sa vezi ce patesti :D:D . distractie plac***a
|
bay....s-a imbatat ieri slim de a dormit p jos ....p strada cam 30 min...cand am vrut sa il dau jos din masina a cazut si cazut a ramas..... :)))) =)))) am poze filme tot tacamu......faza si mai tare s-a intors p stanga si a inceput sa borasca p mana :)) a borat cat lacul tei frate :)))) apoi s-a asejat cu fata in boratura:)))eu mi am bagat piticu l-am lsat asa cu calin....cine stie cat a mai stat..... :))))) =))))))))))) doamne ce face alcoolu asta din oamenis samor eu
|
bha mirceo ma dai in gat :)) am mai stat vreo juma de ora
nu mai auzeam nu mai vedeam dar sinteam ca sunt constient adik nu dormeam pana la urma ajuns cu greu in ksa:d bha ati si filmat x-( |
eu sunt in cta da vin si la bacau:) aleks numai sa nu ninga prea tare sau eu stiu drumuri blocate...
|
doamne abia astept ... care mere maine la FIA GT rpd am si 2 locuri la el.. sa vezi ce ma fak de semne de ferarri si de porsche :)) imi iau surubelnitza la mine .. vreau sa zgarii enzoul ala
|
bay fratilor....cand facem si noi niste stickere ? ca e aiurea cica noi suntem club (cel mai tare :P) si nici stickere nu avem
|
Mihai trb sa dai vineri de beut sau toti pe care ii cheama Gabi si mihai ;) ca vine e Mihail si Gavril..
|
stickere baietii de la sv spuneau ca sunt...
|
nu sunt moshule .....erau niste idei dar vad ca s au perdut. p mine nu ma deranjeaza ca nu sunt stickere,dar ca sa fim si noi recunoscuti prin trafic and all that Sh**
|
stikere...cere diana ;)))e nestikerita ;)))defapt are stikerele stock...da mai merg unele tunning =)))
|
Suntem cel mai läbar club de racing din Bucuresti si cred ca de peste tot ... vb lu Mircea ... merg pe strada si habar nare lumea ca io as avea ceav de`aface cu, cursele ... suntem praf ...:( asta e adevarul ...
|
bun bun ... dar de revelion ce facem??? dupa cate stiu de craciun si rev e ffa singur aksa :D
|
Quote:
|
Quote:
cam da...da tre sa ai sursa de apa ca altfel mori...apropo a 2 a zi,ati intampinat ceva probleme ? =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning