![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Da, am vazut si eu ceva mai demult la Ceres....insa nu am gasit nimic care sa modifice distanta intre prezoane, erau simple distantiere tip "B", cu 8 gauri, nu avea nimic pe distanta 4x114,3 (pentru ca mi-au trebuit si mie la un moment dat, in ideea de distantare - cand am montat jantele pe 15 pentru prima data). Poate e vorba de vreun catalog mai recent...o sa dau o fuga pe-acolo, poate am noroc si merg la sigur :D (sa nu mai stau cu emotii ca poate tremura, poate nu....) - cu toate ca m-ar costa o mica avere :lol:
@Snappy & ceilalti: maine pun poze cu jantele, daca le mai apuc...iar daca nu s-au vandut, o sa las si avans, le vreau indiferent pe ce masina le voi pune. |
2 Attachment(s)
Poze cu jantele, asa, de la prima ora :lol: :
|
.....Vechiturile astea ? ...ma asteptam la ceva mai bun din partea ta...sincer.
|
Alex..ce`i cu alea ? :|
dupa ce ca`s model vechi..nici nu arata prea stralucit..si ai de muncit la ele ..si vezi ca nu`s cromate , sunt slefuite.. |
2 Attachment(s)
Nu am de lucrat decat la buza (~5-6 mm, exact de langa cauciuc)...si poate un mic polish la restul. Oricum, daca le voi pune pe Tico, le voi face albe acolo unde sunt acum argintii, iar unde e negru....ramane negru.
Nu stiam modelul, am aflat acum ca s-ar putea sa fie ATS-uri...mai caut informatii. Ma mir ca nu va plac (ca model), eu sunt convins ca ar da foarte bine pe Tico (imi poate face cineva un photoshop?)...sa fiu sincer, cand am vazut buza aia lata, nici nu m-a mai interesat restul...cat despre starea in care sunt, in primul rand pozele sunt cu blitz, iar blitzul a amplificat orice mica zgarietura de pe ele...in realitate nu sunt chiar distruse, veti vedea in pozele atasate acestui post. Oricum, cred ca vor arata altfel dupa reconditionare. Ar mai fi de spus ca sunt din aluminiu si ca sunt foarte usoare. Am vorbit cu cei de unde le-am luat sa-mi caute inca un set cu buza, pe 15 inci, cu distanta 4x114,3, intr-o luna aflu raspunsul si optiunile. In cel mai rau caz, le las pe astea pe cealalta masina si gata...insa e clar, vreau ceva cu buza pt. Tico. Info: le-am achizitionat acum ~o ora, pretul a fost 900 RON, cu garantie 30 zile :rolleyes2 @Topser: pai nici n-am zis eu ca sunt cromate, ci polishate... @ERY: eu cred ca de fapt tu vrei sa ma convingi sa ti le vand tie :lol: (glumesc!) Pe bune acum, ma asteptam sa va placa...e model destul de simplu, se potrivesc la ORICE masina (dupa parerea mea)... Iata alte 2 poze: |
1 Attachment(s)
Acest model il are un prieten pe o Corsa(vezi poza) dar numai ca nu are interiorul negru.
Parerea mea este sa nu le pui pe Tico. Nu o sa dea deloc bine. Pentru Tico pune-i ceva in 5 spite. Ii da un aer sport jantele in 5 spite. |
In primul rand este un model de acum douaj de ani...2...nu ai capacele centrale...se vad ca dracu...3..la cum ai facut masina....te impotmolesti acum...
|
Stii care e ideea ,daca tie iti place nu are rost sa asculti de altii ....daca tu ai o viziune si crezi ca o sa arate bine iale pana la urma e masina ta:D
Daca ma uit asa cred ca o sa arate super daca le reconditionezi si le vopsesti in alb. Ce marime sunt??? Sa pui niste cauciucuri super si o sa arate bine ....:D |
2 Attachment(s)
@Aronnel^: nu sunt la fel! Ale mele au 13 spite si e mai lata buza, cele de pe corsa au 12 spite. La modele cu 5 spite ma gandeam de ceva timp, cum ar fi Wolfrace Katana sau Dezent F, insa nu am gasit pe distanta care-mi trebuie mie...
@Spark: da, ai dreptate, dar stii cum e vorba aia: "cand iti spun mai multi ca esti beat, te duci la culcare"...pana acum sunt 3 - chiar 4 - contra, nici unul pro (in afara de mine)...si eu nu intotdeauna am dreptate :D Cauciucul din pozele de mai sus e 195/50/R15 (de proba), insa pe Tico nu pot pune decat 195/45/r15. Cred ca e prima data cand o dau in bara fara sa ma aprobe nimeni :lol: :lol: :lol: Oricum, nu-mi pare rau ca le-am luat, eventual le las pe Hyundai, in felul asta as scapa si de adaptari... dar inainte de toate, le fac o proba cu janta lipita de fuzeta (ca prezoanele nu vor intra) la Tico, dupa care voi analiza pozele bine de tot...sa vedem daca merita sau nu. Cred ca maine se va intampla asta. Cam asa ar arata pe Tico (facute de un prieten in photoshop), dar trebuie mentionat ca jantele ar fi mult mai iesite decat in poze, iar gumele ar sta altfel: (scuzati unghiul, nu aveam poze adecvate) |
Ideea de jante cu buza e buna...dar nu cu modelul asta care a aparut pe vremea cand mergeam la scoala cu bicla. :)
|
Sincer mie imi place ,dar modelul asta l-am vazut mai mult pe golfuri:-P
E ok,vezi cum o sa arate cand pui cauciucurile :D |
Pai nu le pun deocamdata (cauciucurile), ca nu le am...daca pun jantele pe Hyundai, trebuie 195/50/R15 sau mai mare, daca le pun pe Tico, trebuie 195/45/R15...pana nu ma hotarasc, nu cumpar gume.
Imi poate face cineva un photoshop la poza cu Getzul, astfel incat janta sa apara culoarea masinii? (in afara de negru) Multumesc! |
1 Attachment(s)
Salut!uite am incercat eu ceva...
|
2 Attachment(s)
Multumesc mult, WGF! E suficient cat sa-mi fac o idee despre cum ar arata in culoarea Getz-ului....
Mai astept vreo 2-3 pareri de la anumite persoane, dupa care voi lua o decizie. Pana una-alta, desi nu trebuia sa o spun de-acum (era mai bine sa fie o mica surpriza), am intrat in posesia unui Atomizer Kit FOLIATEC, mai exact o instalatie de aer-apa care scoate "fum" :D Sistemul foloseste 2 componente existente deja pe (aproape) orice masina: aer din roata de rezerva si lichid de la stergatoare, impins de motorasul care stropeste parbrizul (sau impins de un motoras separat, dintr-un vas separat); instalatia are un traseu, un furtun de la roata de rezerva, cu un comutator (ca sa dai drumul la aer), iar celalalt furtun "trage" apa din recipient; cele 2 trasee se unesc intr-un punct, dand nastere la un fel de "abur" care iese cu presiune din 2 mufe, strict pentru show... Iata cam cum arata un astfel de "jet de abur": https://www.youtube.com/watch?v=PzlyjXn4SrY (edit: am atins pragul de 100 de pagini! :-) ) |
cat te-a ajuns mey toata dracia aia ca e interesanta? Si app de jenti, cel mai bine e sa le pui pe masina si atunci o sa se contureze totul. Baga si cateva poze aici ca sa isi dea omu' cu parerea si gata...ca doar in final, u o sa ai ultimul cuvant. succes...
PS: La cat mai multe pagini ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning