![]() |
Re: Club Cielo
1 Attachment(s)
Petrica ptk ma intereseaza si pe mine cat cosata un set pt bord dar pe carbon! STIE CINEVA PE UNDE GASESC ASA CEVA poza jos
|
bun..alta intrebare cum vopsesc pleoapele sau cu ce ?pot sa le vopsesc eu acasa ?
|
Quote:
|
Nimic despre ce am zis mai sus
|
Quote:
|
vreti sa aduc membri pe aici?am zis sa va intreb dupa aia sa nu ziceti k am adus asa aiurea...k as putea da anumite anunturi pe net...celor kare au un cielo cu ceva modificari...sa intre aici.pt k suntr multi cu cielo modificate,care nu stiu de existentza acestui forum...astept pareri.
|
misto capota vopsita asa in negru..hmm stopurile destul de tari a doua poza
|
apropo am uitat sa iti urez bun venit alex...mi se pare mie sau suntem deja 3 "alex" pe forum?eu dacia si alexxx :D
|
dragi compatrioti ai forumului
se poate cineva sa ma ajute si pe mine cu ceva linkuri sau documentatie legat de omologari ??? adik ce implica schimbarea unui motor, in ce conditii se executa, ce modificari trebe sa mai fac... etc multumesc anticipat |
Singura institutie competenta din tara care face omologari auto este RAR.
Poti intra pe site-ul lor pt documentatie si mai multe informatii: www.rarom.ro |
Quote:
am fost pe pagina lor si informatiile oferite is de r***t, pe un forum de prin timisoara parca am gasit ceva mai competent dar nik concret ma interesa ce limite ai la Kw fata de ce ai acuma, cilindreea maxima posibila, cu sau fara modificarea franelor (aici se intervine obligatoriu, pt ca tre sa opresti si add-onul de ponei), ampatamentului, suspensiilor, tren rulare (planetare si ce mai ai pakolo), daca tre modificata si cutia de viteze sau daca se poate pastra cea existenta (in ce conditii) adik daca ma leg la cap sa stiu si eu ce antibiotice tre sa iau sa-mi treaca |
Mai, D O N N, parerea mea esta sa nu invitam pe toti aici, mai bine sa vina ei de buna voie, ce naiba, ai vazut doar cum ne-am strans noi, unu cate unu, nu a fost nevoie sa dam anunturi sau sa avem statusuri la mess despre asta, cat de cat anonimat, asta e parerea mea, acum......
|
de acord cu soryn :D
|
Pentru cel mai nou Alex din Club, vad ca si tu ai aceeasi problema cu antena :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning