![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
cea rosie are eleron peste eleron???? (eclipse e? mitsubishi? ) E ca :blowme: .... e freeky! :blowme:
|
Camaro, domnu'!
|
1 Attachment(s)
Quote:
btw, nu v-ati saturat de toate figurile astea noi , eu cel putin m-am saturat de tot ce vad pe aici , hai sa punem ceva mai altfel .. sau sa nu mai punem deloc, ideea e sa lasam chestii care nu s-au mai prea pus pana acum .. uite, de ex, am pozat o frumusete de masina , in bucuresti ,uitati-va in ce hal e.. da.. e masina tare vazuta la noi , cel putin ptr mine, probabil ptr fast racer sonik nu ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
e cumva opel ??? |
ford mustang... santos da-mi informatii despre unde se afla, te rog
|
din pacate masina nu se mai afla...:x
|
mama auzi opel=)) hai farate las o moarta.... si de ce crredeti ca santos ne ar da detali masina aia e de luat :) nu de stat la vb
|
daca iti permiti sa o iei si sa o restaurezi. asta implica resurse financiare foarte mari dar si mult timp de pierdut, un garaj si cunostinte auto pe masura. daca nu... lasi pe altii. asa ca... de ce nu ne-ar spune?
|
Dar de ce trageti voi concluzii ?
Teddy are dreptate, de ce nu as spune ? Spun .. Masina am vazut-o intr-o dimineata de iarna cand am fost cu jkv`ul pana in metro sau ce mama naibii e acolo , la Baneasa , sa isi ia baterie , si i-am zis, STOP , am vazut ceva, am mers, am vazut-o i-am facut poze, masina era LA PROPRIU INTRATA IN PAMANT ! URATA IMAGINE , motorul nu mai este cel original ... dar.. cu bani .. si altele.. masina asta poate arata cum .. arata acum multi ani de zile , oricum , o bestie, partea proasta e ca a disparut .. era abandonata acolo , langa, era o casa, am intrebat , de cand sta acolo , cineva ne-a spus ca sta acolo de ani si ani de zile , s-o luam ca ocupa spatiul aiurea :) .. intre timp a disparut oricum ... : / racerii lu` peshte... auzi , eclipse, opel .. dear god have mercy , macar nu mai suferiti de voi ma baieti ma .. |
7 Attachment(s)
si alte poze ..
pozele au fost facute in noaptea de 2 februarie 2006 ... la vreo saptamana dupa ce intr-o dimineata am vazut masina .. |
pacat de ea .. mai rar vezi cate un `stang asa... :(
|
Quote:
|
WOW! :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning