![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu noul model de Boxter ! ! ! :lol:
|
1 Attachment(s)
legat de nova aia.. cred k a vrut sa zis boxers :D
noutati ... |
@Ace - nu este chiar asa de kitch....daca nu ar avea capacele alea si eleronu de ***.... plm..si ar mai face cateva modificari...sunt unele si mai si
|
1 Attachment(s)
ultimul model :D mie unu mi se pare tzaranesc ce vad ... poate voi aveti alta parere
|
Asta tzaraneasca? Doamne ferste!! Pai patratelele alea o fac masina de raliu:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
da ai dreptate.. iar " GT " -ul de pe usa din spate e senzatie :)))
|
1 Attachment(s)
dacia limited edition ... ////////////AMG touch
|
Intr-adevar nu inteleg ce cauta Gt-ul ala acolo...dar nu ma mira sa-l vad pe o batrana dacie cand altul isi bate joc de un Pasat si il umple de flacari bashite din talcioc pe toate partile...credeti-ma ca arata bine batrana Dacie fata de saracul Pasat:shock: ...in curand o sa vad daka pot sa fac poze la o dacie berlina facuta apropae toata in fibra...sa vedem atunci ce ziceti...pana atunci incingeti gumele....peace
|
Nu cred ca are nimeni nimic cu o masina facuta calumea si cu cap, nu cu flacari si sigle de lamborghini pe dacie. De exemplu dacia rosie din ultimul numar 4tuning mi se pare super, cu mici exceptii. Dar mai rar atata pasiune, bani si gust bagate intr-o asa masina. Din pacate. si decat sa-i pui nshpe mii d abtibilduri si beculete, mai bine ai grija de ea, sa arate ca noua, sau cat mai aproape. Sunt si dacii, si oltcituri, si alte masini vachi si ieftine facute sa arate bine. Pacat ca nu-s mai multe.
|
1 Attachment(s)
Am vazut si eu loganul asta prafuit..:lol:
|
semnalizatoru pe aripa fata face minuni la schimbarea directiei ;)
sa nu zic de emblema LOGAN :D :D :D (ajuta la dezintegrarea masinii!!!) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si clasicul boss...:lol:
A dat si numarul jos numai sa stea aia acolo hah |
hai ca asta ... e pe primul loc =)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning