![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Quote:
si bucsi si si bielete care ar fi problema ca nu apar in lista dvs? multumesc mult pentru raspuns |
Quote:
si in special rulmentii pe spate,pentru tamburi,inclusiv producatori bmw 316,aj 38267 multumesc si sper sa nu fiu prea obositor" nu ai facut nici o referire la bilelete ai pretul la buscsele de bascule ti-am dat preturi pentru piesele de care ai intrebat daca spui si care bilelete te intereseaza o sa-ti dau preturi |
golf 5, 1.9 tdi, 105 cp, an fabricatie 2007 - varianata sport up(cred).
Serie sasiu: wvwzzz1kz7p012118 ma intereseaza bara fata si faruri mai multe modele Astept raspunsul tau pe pm sau la [email protected] O zi buna |
Quote:
far - 550 lei HELLA |
Masina: VW Golf MK3 din 1997, 1600cmc 74kW, motor AFT, sasiu: WVWZZZ1HZVB070016
M-ar interesa: - Kit distributie (rola, curea, piulita, saiba, prezon - mai tot ce intra la distributie si daca poti pe producator, daca ai mai multe optiuni afiseaza mai multe) - Releu de descarcare contact X si releul computerului (astea sunt mai urgente, de exemplu ieri :P, daca nu poti dupa datele masinii voi revenii cu codurile inscriptionate pe relee). - placute frana fata (am ABS si disc pe spate) - curele AC si alternator - filtru ulei (ceva mai bun daca poti recomanda) Si cam atat. Multumesc anticipat |
salut, am un bmw e30 in 2 usi ma intereseaza intaritura la bara din fata.
multumesc anticipat |
2 Attachment(s)
Doresc un pret la urmatoarele. Multumesc .
|
salut
niste preturi vreau la bucsi fata stanga+dreapta pivot stanga(fara brat) placute frana fata spate debitmetru niste preturi masina este un BMW 320D E46,fabricatie 1998 1951 cm3 100 kw(136cp) |
salut!eu vreau sa stiu cam cat costa o fulie vibrochen pentru o laguna 2 2.2 dci din 2002! astept raspunsul!multumesc!
serie caroserie-VF1KG0F0627060279 cod motor-G9T-D7-02 |
as dori sa stiu si eu cat costa la un golf 4 din 2002 TDI :
Intinzator + rola Curea transmisie antigel 4 l |
salut ma intereseaza si pe mine un motoras de relanti pentru un opel astra f cabrio din 95 motor 1800 cmc si 115 cai daca ai si la ce pret ? multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
nu exista pivot separat placute spate - 145 lei FERODO PREMIER sau 155 lei TEXTAR sau 135 lei ATE debitmetru am doar dup a11.200 si nu mai fi asa suparat ca nu ti-am raspuns poate am fost in concediu |
Quote:
|
nu a avut internet! nu mai sariti asa. folositi nr de telefon. va place doar sa postati pe aici si s asteptati. sunati !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning