Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 05-04-11 13:01

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by Danny94 (Post 4219052)
Colantarea trebuie omologata? pe talon am culoarea verde si vreau sa o colantez negru lucios toata masina.

Da, bineinteles.

colantari 05-04-11 13:01

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by opel_vectra (Post 4229057)
Bună ziua! Aș dorii și să știu cat mar costa colantarea plafonului la o vectra c GTS īn negru lucios sau mat (aici poate īmi puteți spune ce ar da mai bine).

Pret: 150 lei.
Cred ca mai bine arata cu negru lucios.

punky 06-04-11 18:57

salutare , pentr un opel vectra b hatchback , colantare full cu gri mat , cat ma costa ? multumesc .

colantari 06-04-11 20:03

Quote:

Originally Posted by punky (Post 4232896)
salutare , pentr un opel vectra b hatchback , colantare full cu gri mat , cat ma costa ? multumesc .

250 euro

shm3ny 06-04-11 21:37

salut un hyundai coupe rd1 din 1999 ,colantare totala cat costa (cu diferite materiale) ; aveti mai facut vreunul pana acum? daca da aveti poze?

Herbalist 07-04-11 01:47

salut, cat costa pt un BMW e36 o colantare totala albastru mat?

colantari 07-04-11 07:48

Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4233454)
salut un hyundai coupe rd1 din 1999 ,colantare totala cat costa (cu diferite materiale) ; aveti mai facut vreunul pana acum? daca da aveti poze?

Pret 200 euro + tva.
T.Ex. 8 ore.
Poze poti gasi la noi pe site: http://dcmdesign.ro/colantari.php

colantari 07-04-11 07:50

Quote:

Originally Posted by Herbalist (Post 4234106)
salut, cat costa pt un BMW e36 o colantare totala albastru mat?

Pret: 250 euro + tva.
T. Ex.: 8 ore.

shm3ny 07-04-11 07:50

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4234253)
Pret 200 euro + tva.
T.Ex. 8 ore.
Poze poti gasi la noi pe site: http://dcmdesign.ro/colantari.php

mam uitat pe site dar nu gasesc vreun hyundai coupe pe acolo

colantari 07-04-11 08:52

Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4234258)
mam uitat pe site dar nu gasesc vreun hyundai coupe pe acolo

Atunci inseamna ca nu s-a facut modelul tau / nu am avut timp sa ii facem poze la final.

florindragutzu69 09-04-11 17:05

cat ma costa o colantare a unei capote de golf 3 cu folie carbon 3d?
sau materialul separat necesar pt folierea capotei.
Astept PM.
Stima!

flebusca 11-04-11 14:12

Salutare,

O intrebare am si eu, as fi interesat de folia cromata dar intrebarea este nenea politistu ce zice ? ca banuiesc ca intr-o si insorita ... te cam rupe la ochii...
Astept cu interes raspunsul!
Bafta!

colantari 11-04-11 14:43

Quote:

Originally Posted by florindragutzu69 (Post 4240658)
cat ma costa o colantare a unei capote de golf 3 cu folie carbon 3d?
sau materialul separat necesar pt folierea capotei.
Astept PM.
Stima!

Preturile sunt:
- carbon 3M: 100 euro + tva (garantie 6 luni)
- carbon Oracal: 150 euro + tva (garantie 12 luni)
- carbon economic: 50 euro + tva (fara garantie)

colantari 11-04-11 14:48

Quote:

Originally Posted by flebusca (Post 4245817)
Salutare,

O intrebare am si eu, as fi interesat de folia cromata dar intrebarea este nenea politistu ce zice ? ca banuiesc ca intr-o si insorita ... te cam rupe la ochii...
Astept cu interes raspunsul!
Bafta!

Nu facem asa ceva. Imi pare rau. NU am gasit inca materialul sa se muleze cum trebuie pe formele masinii si sa aibe un cost decent.

dmitheone 19-04-11 17:10

pt o fiesta mk6 folie de carbon pe capota ,plafon si haion cat m-ar costa?

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning