Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

marku5 20-03-10 19:06

Re: Hunedoara - Accidente

Am auzit ca a fost un accident "puternic" dar nu stiu care,cum si ce o facut.

adrian78bmw 20-03-10 19:20

ieri a mai fost un accident in jurul de ora 15 la Macon un Audi A6 s-a lovit de un podet din beton..

de accidentul asta stiti ceva?

Evenimentul rutier a avut loc azi-noapte, īn jurul orei 0:30 pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, īn zona Spitalului Judeţean, pe o arteră pe care, după cum reclamă locatarii blocurilor din zonă, tinerii fac curse de raliu nocturne.

accident īn lanţ Dacia Accidentul a fost produs, potrivit martorilor oculari, de şoferul unui Opel Calibra care circula cu viteză şi nu a mai putut evita autoturismele parcate. Maşina pe care o conducea a izbit o Dacia Solenza, pe care a proiectat-o īntr-un pom, apoi īntr-o Dacia 1310.

Cealaltă Dacia a intrat īntr-o Dacia Logan, iar o altă maşină parcată, Skoda Octavia, a fost şi ea avariată.

Īn urma accidentului īn lanţ nu au fost īnregistrate victime, dar tānărul care a provocat avarierea maşinilor ar putea fi cercetat pentru distrugere.

ondin 20-03-10 20:18

Quote:

Originally Posted by paraulu (Post 3203662)
din pacate nu a fost asa, din chevroletul aveo soferul a murit pe loc, o alta pasagera (sora soferului) la cateva zile de la accident, iar celelalte 2 pasagere fracturi destul de urate :sad:.

pai daca are saracul numai o stea si jumatate..mai bine i-ar spune si ei pe nume "caveo"..humor negru, stiu, dar mai bine sa ai informatia, sa razi inainte si sa razi si dupa, decat sa nu razi deloc si sa afli pe pielea ta prea tarziu.

SpYk3 20-03-10 23:23

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 3203810)
ieri a mai fost un accident in jurul de ora 15 la Macon un Audi A6 s-a lovit de un podet din beton..

de accidentul asta stiti ceva?

Evenimentul rutier a avut loc azi-noapte, īn jurul orei 0:30 pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, īn zona Spitalului Judeţean, pe o arteră pe care, după cum reclamă locatarii blocurilor din zonă, tinerii fac curse de raliu nocturne.

accident īn lanţ Dacia Accidentul a fost produs, potrivit martorilor oculari, de şoferul unui Opel Calibra care circula cu viteză şi nu a mai putut evita autoturismele parcate. Maşina pe care o conducea a izbit o Dacia Solenza, pe care a proiectat-o īntr-un pom, apoi īntr-o Dacia 1310.

Cealaltă Dacia a intrat īntr-o Dacia Logan, iar o altă maşină parcată, Skoda Octavia, a fost şi ea avariată.

Īn urma accidentului īn lanţ nu au fost īnregistrate victime, dar tānărul care a provocat avarierea maşinilor ar putea fi cercetat pentru distrugere.

baiatul de pe forum cu calibra(din cate am inteles),pacat !

Creative256 21-03-10 06:21

Nu vreau sa fiu rau si nici nu am nimic cu baiatul ca nu il cunosc, dar ... de ce ma asteptam... Eh acuma bine ca nu a patit nimic, fiarele se indreapta, dar sa fi si invatat ceva din asta.

Kedy 21-03-10 07:10

Cine ma AliStar ? Ce stiti de el e bine ca din cate am citit accidentul o fost destul de serios.

adrian78bmw 21-03-10 08:40

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3204443)
baiatul de pe forum cu calibra(din cate am inteles),pacat !

nu am vrut sa cobesc dar la el ma gandit si eu prima data...naspa moment bine ca nu a patit nimic vineri am vazut si eu masina la Santuhalm..

aly99mtw 21-03-10 09:33

2 Attachment(s)
2 poze de la mine...

Creative256 21-03-10 10:48

Poze la Calibra aia nu a facut nimeni, sa vedem daca e a lui si in ce stare mai e?

Kedy 21-03-10 11:00

La cum arata Solenta aia cred ca e praf si Calibra, cred ca se vede in poze o bucata dintr-un spoiler alb.

AliStar 29-03-10 16:40

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

e gata cu calibra mea :)) am avut accident in deva la lido :P am distrus 5 masini plus a mea ..6 :D ;)) urmeaza sa strang bani pt alta..care va fi mult mai reusita

*HD_85_GEL* 29-03-10 16:42

Quote:

Originally Posted by AliStar (Post 3230129)
e gata cu calibra mea :)) am avut accident in deva la lido :P am distrus 5 masini plus a mea ..6 :D ;)) urmeaza sa strang bani pt alta..care va fi mult mai reusita

Pune te rog niste poze cu ea aici, daca ai de la accident
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoar.../page-100.html

AliStar 29-03-10 16:49

10 Attachment(s)
Eu sunt perfect sanatos cred:-??

alex_comisaru 29-03-10 18:45

arata destul de bine calibra la ce impact a fost acolo....Solenza e impachetata

danyutz 30-03-10 11:00

Tu esti vinovatu` pt alealalte impachetate? Super, sa-mi zici pe unde treci, sa nu-mi las masina in strada...

All times are GMT +2. The time now is 01:36.

- Copyright 2026 4Tuning