![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Am auzit ca a fost un accident "puternic" dar nu stiu care,cum si ce o facut.
|
ieri a mai fost un accident in jurul de ora 15 la Macon un Audi A6 s-a lovit de un podet din beton..
de accidentul asta stiti ceva? Evenimentul rutier a avut loc azi-noapte, īn jurul orei 0:30 pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, īn zona Spitalului Judeţean, pe o arteră pe care, după cum reclamă locatarii blocurilor din zonă, tinerii fac curse de raliu nocturne. accident īn lanţ Dacia Accidentul a fost produs, potrivit martorilor oculari, de şoferul unui Opel Calibra care circula cu viteză şi nu a mai putut evita autoturismele parcate. Maşina pe care o conducea a izbit o Dacia Solenza, pe care a proiectat-o īntr-un pom, apoi īntr-o Dacia 1310. Cealaltă Dacia a intrat īntr-o Dacia Logan, iar o altă maşină parcată, Skoda Octavia, a fost şi ea avariată. Īn urma accidentului īn lanţ nu au fost īnregistrate victime, dar tānărul care a provocat avarierea maşinilor ar putea fi cercetat pentru distrugere. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu vreau sa fiu rau si nici nu am nimic cu baiatul ca nu il cunosc, dar ... de ce ma asteptam... Eh acuma bine ca nu a patit nimic, fiarele se indreapta, dar sa fi si invatat ceva din asta.
|
Cine ma AliStar ? Ce stiti de el e bine ca din cate am citit accidentul o fost destul de serios.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze de la mine...
|
Poze la Calibra aia nu a facut nimeni, sa vedem daca e a lui si in ce stare mai e?
|
La cum arata Solenta aia cred ca e praf si Calibra, cred ca se vede in poze o bucata dintr-un spoiler alb.
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
e gata cu calibra mea :)) am avut accident in deva la lido :P am distrus 5 masini plus a mea ..6 :D ;)) urmeaza sa strang bani pt alta..care va fi mult mai reusita
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoar.../page-100.html |
10 Attachment(s)
Eu sunt perfect sanatos cred:-??
|
arata destul de bine calibra la ce impact a fost acolo....Solenza e impachetata
|
Tu esti vinovatu` pt alealalte impachetate? Super, sa-mi zici pe unde treci, sa nu-mi las masina in strada...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning