![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
ai dreptate in ceea ce zici... si la noi se fac mijtouri din astea si alte chestii ..e vba k unii se cred mai superiori decat altii..k au nuj ce masini si nuj ce tuning...si vba lu john33exe... mai e mult pana se ajunge la tuning...muult mult...
si am mai spus eu personal nu am nimic cu nimeni.... app hai sa`ti zic o faza... si kateva pers de pe forum o cunosc nu vreau sa intru in amanunte..dar..zic doar asa k idee :P : am adus la un momentdat pe cineva la intalnire...de fapt pe mai multi..eh.. a fost intrebat ce masina are... in fine ..i`a spus...si primeste un rasp de genu : poi..mda...stii noi vrem oameni kre sa aiba masini cu potential...! adik pe romaneste..mai du`te`n ..... cu rabla ta... si persoana in cauza nu mai vine la intalniri la 4 tuning... datorita unor vbe d genu asta.. si is multe faze..dar...in fine hai sa incheiem subiectul asta ..sincer..m`am saturat..de discutiile astea... app ..stie careva unde se pot ioniza geamuri in pn??? |
aia cu masinile cu potential ai zis-o!
sunt curios cei care ridicau asemenea pretentii, ce masini au ma rog? sau macar au? |
cred k acea persona ... ce doreste masini cu potential ....o fi avand vreun Chevrolet Corvette ...sau cine stie ce masina puternica ..si na ...vrea concurenta:)). Ar fi frumos sa fie cam in fiecare vineri ...cum a fost pe 25 la stadion , adica sa ne strangem toti ; NSL-ul , Katana , 4tuning-ul......
|
Quote:
eu sunt de acord cu propunerea ta... sa ne intalnim toti la stadion..!din partea mea totul e ok! acuma sa vedem si daca celelalte parti sunt de aceasi parere:D |
Quote:
PS: Incearca sa nu mai comentezi toate fazele, si sa le comentezi intr-un fel cum ai fi a tot cunascator. Noroc in continuare, si nu o lua in nume de rau....e doar un sfat |
Quote:
|
Quote:
|
Se discuta despre masini aici si sa ajuns la corectari de gramatica si care ce a inteles...
apropo...Ati vazut chrisler-ul ala decapotabil portocaliu??Cine imi poate spune ce model e.. |
NSL Piatra Neamt - poze, evenimente, contact, intalniri ..... www.piatra-neamt.info .... asteptam si alte cluburi din Piatra Neamt sa isi prezinte pe siteul orasului activitatea
|
treaba buna ;)
o sa iti dau pe mess si prezentarile + poze la cateva masini...nu e cine stie ce dar e NoSpeedLimit....si e de`ajuns :-P |
Quote:
cind vin acasa vreau sa-ti dau si eu ceva"material" cu By Alin;) |
Quote:
|
Quote:
|
eu am incheiat de mult subiectul asta...deci nu mai are rost sa vb despre...
e full orasu de masini sa mor eu ce najpa`i cand e un meci din asta imp la noi..n`au unde parca... era unu cu un logan d b mergea k disperatu... bleach i hate this |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning