![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
5 Attachment(s)
Bun , am scos ursu din service , si cand am plecat , am vazut ca aduceau un e30 lovit.. si am vazut eleronul OEM . Asa ca l-am cumparat cu 130lei..maine nu stiu ce sa mai fac la el , deocamdata nu-l incalt cu borbeturile .. sunt foarte multumit de cum au lucrat baietii , au indreptat-o si au indepartat rugina , trebuie sa o vopsesc , dar nu stiu daca in alta culoare sau sa-l las asa
PS: ce ziceti de noua grafica? :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Aseara facusem comanda de un motor nou....eu ma asteptam sa vina in vre`o
3-4 zile lucratoare....azi de dimineata pe la ora 9:10 cam asa m`am trezit cu cei de la firma care am facut comanda....ca mi`au adus motorul !! Fostul motor avea 323 HP si cel nou are 130 HP si ajunge la 315 Km/h max ! Acum iau masina si o duc la o vopsitorie !Sper pana Luni dimineata sau duminica seara sa fie gata ! Preview: |
Quote:
Si banuiesc ca o duci la vopsit asa cu totul pe ea...nu?:???: |
Quote:
defapt sunt 1350 HP si prinde 315 Km/H |
Quote:
|
Salut, m-am oprit in Austria sa scriu ... Masina merge excelent, poze maine cand ajung .
|
3 Attachment(s)
Am dat jantele vechi.
Am optat tot pentru unele pe 18, originale de pe modelul 135i, cauciucurile vechi fiind bune si pe aceste jante. |
4 Attachment(s)
Am apucat si eu si am dormit 3 ore ... Poze cu japita mea de zi cu zi !
Porsche Cayenne Turbo S, cu motor de Cayenne S . Pret: 37.000 E Caroserie: SUV Fabricatie: 2004 Rulaj: 70,300 km Transmisie: automata Putere: 250 kW (340 CP) Cilindree: 4511 cm³ Norma Euro: euro4 Combustibil: benzina Culoare: negru-perla verde inchis Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Germania Le : Ma apuc de desfacut pisica, are cineva nevoie de pachetu' OEM 320i ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Aseara am dat comada de motor la mitubishi. Ieri miam ami luat un B.M.W E36 M3 cu 2000de euro de la un prieten care aduce masini din germania.Masina are si putin tuning pe ea dar mai are nevoie de unele schimbari. Desi am amsina de 2 zile am si ramas fara cdplayer la ea deoarece aseara mia fost furat. Daca re cineva un cdplayer original de bmw il cumpar eu.
|
Quote:
|
Am cumparat cdplayerul de la Cristi.megane cu 150de euro.In maxim 2-3 zile trebuie sa imi ajunca deoarece mil trimite prin curier.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning