![]() |
Re: Divertisment
|
> Un preot catolic, unul protestant si un rabin, dupa un
> lung si plictisitor conciliu ecumenic, se hotarasc sa se retraga pentru a se > scalda īntr-un lac...., deh... era canicula, īntelegeti si dvs...zis si > facut. Ajung la scaldat, mai palavragesc o vreme, apoi se dezbraca si > intra īn apa, se scalda, ies pe iarba... si īn timp ce sedeau la soare > apare un grup de femei. Preotul catolic si pastorul protestant īsi > acopera repede partile rusinoase. Rabinul īnsa īsi acoperi fatza. > Dupa ce trec femeile, crestinii īl īntreaba nedumeriti pe rabin: > - Bine, Rabbi Jacob, dar de ce nu te-ai acoperit si tu la fel ca noi? > La care rabinul raspunde: > - Nu stiu cum e la voi īn comunitatea religioasa, dar la noi > preacredinciosii ma cunosc dupa fatza ! > > > Doi tipi la inchisoare: > - Cati ani ti-au dat? > - 15 > - Pentru ce? > - Am spart un geam la serviciu. > - Dumnezeule! Pentru atat? Unde lucrai? > - Pe un submarin . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi mult !
|
Cand ai visat ultima data la asa ceva Dadi ? :D
https://www.youtube.com/watch?v=lEytN...layer_embedded |
funny
|
Quote:
|
|
> Sotul vine obosit de la serviciu ..si isi gaseste femeia in pat uitandu - se la telenovele.
> Isi desface o bere din frigider si spune : > -Nevasta, imbraca-te ca mergem la curve! > Nevasta zice: > -Cum adica la curve ? esti nebun? > Sotul: > - Nu draga, nu sunt nebun .. mergem la curve .. eu merg la vecina de peste > drum..iar tu mergi la ma-ta ! |
|
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning