![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
mai are nenea bunilla pana face asa? sper cat mai rpd :D
https://www.youtube.com/watch?v=GZTq9zH4xtE |
Quote:
|
Politia rutiera face publica baza lor de date
http://www.permise-auto.info/ - gasiti aici permisul vostru si toate amenzile luate.
|
da, stiu de masina :) .. d-aia am postat llink`ul cu M3
|
Aseara l-am vazut pe baiatul cu S3, eram cu un prieten cu A6 2,5 diesel... si ne-o facut... :)
Pana mi-am luat masina, 10 min, ca sa-i sterg entuziasmul de pe fatza l-am pierdut :(. Pana la 1 noaptea l-am tot cautat :) Poate-l prind azi... MUHAHAHAHAHa |
sa faci ce din ei, lol .. e mic si el
niste prieteni din simeria, s-au dat cu masina si de la spalatorie pana la semafoarele de la santuhalm erau intr-a 5-a deja. ma bucur ca si-a refacut aparitia GTi'ul alb ... am auzit ca vrea sa te faca cu M'ul :D |
a 5-a poti sa ai si la 50 la ora... asta nu e relevant
ce bine informat esti tu mai SkYline... :) |
am uitat sa precizez ca i-au dat .. ca nah, nu te urci in ceva sport si sa mergi cruise, nu? :D
ah .. informat .. am aici, prietenii mei cei mai buni, google si wikipedia! - kiddin. |
vai ce le stie bad guy ast,de ar pica iutubu ce ai mai face,am zis experientza ca ma dus cineva , si chiar ma enervez cand te gaseshti tu la taste sa vb de unu si de altu si apoi omul iti zice frumos ca se poate si tu continui cu prostia ca nu se poate,ce vrei sa iti aduc filmare prin hd cum un 4x4 face DRIFT !! ADICA DRIFT ASFALT MERS IN DRIFT CAT AI MERS TU CU MASHINA TA DE CAND O AI . gata
|
Quote:
Ca si o completare cand s-a facut Tokyo Drift toate masinile au fost modificate la tractiune spate,adica Golf V de la fata s-a pus spate,iar evo IX tot asa avea doar tractiune spate. |
la partea cu Tokyo Drift, Bad are dreptate, inclusiv Golf'ul a suferit conversie de tractiune. Nu inteleg de ce va certati atat pe care a driftuit, cat de mult si cu ce. fiecare gandeste conceptul de drift cum vrea. uite, serggynio face drift cu fwd
|
Nu se cearta Skylin3 asa discuta ei... n-o sa-i vezi in alt fel de discuti :D
|
lasa ma bad guy tokio drift,trezeshtete !! noi avem fwd amandoi iar tu ai avut la 14 un rwd care te jucai cu el,eu vb de drift aici la noi nu in japolanda,nu mai imi povestii de parca ai fi un bunic si eu ieri miam luat carnetu , eu doar tiam zis ca se poate . am stat pe scaun in dreapta si am ramas fara cuvinte . gata nu mai zic nimic pana nu imi zici ceva si de vin diesel
|
Quote:
Practica fara teorie nu se poate! mai citeste documenteaza-te si dupa aia practica,tot ce vrei tu sa faci sau crezi ca ai facut,le-a facut,perfectionat si scris cineva cu mult inaintea ta. |
Quote:
Restu oamenilor care nu te cunosc ar putea crede ca esti chiar un priceput. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning