![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
1. felicitarile noastre ciprian.
2. ce va mai place sa va schimbati username-urile... |
mi-am schimbat username-ul pt ca am vandut masina si nu am putut pastra numarul
|
se apropie Tuning Days...care are de gand sa mearga?...eu si Pc Freak mergem...:D
|
deci care vine?eu cu TheFasterMan chiar vrem sa mergem:rolleyes2....se mai baga cineva?:-)
|
pai voi cu cine mergeti????eu trebuie sa vorbesc cu Vali de cazare...cred ca merg si eu
dak mi-am vandut mashina mi-am schimbat userul |
noi mergem cu ce se poate...tren,autocar,microbuz nu`i problema asta...posibil sa ramanem si noi in bucuresti...dar nu stim sigur...
|
eu nu inteleg ce e cu linistea asta...:(
|
e un mister total....niciodata nu a mai fost asa peace and quiet........:(
|
pai....face-ti galagie. da drumu' la muzica sa cante...si....party !!!!!!! poate voi merge si eu la tuning days
|
Hi hi hi! Si eu am sa merg.Numai ca eu plec direct din Brasov.
|
aaa......si daca va mai vindeti si masinile astea iar va schimbati user-ul ? :lol:
mai este pana la tuning days, ramane sa vorbim la o intalnire pe la inceputul lu' martie care si cum merge. |
ar fi frumos sa facem o intalnire sa vina si care sunt pe la facultate....vor sa vina si cei din bacau odata...vroiau sa vine maine dar................
|
au fost in seara asta :-P
|
care din ei?...eu vorbisem cu cristy mat.....
haideti sa facem si noi o intalnire vinerea viitoare.... ce ziceti???/ |
a fost al3xxx pana la mine dar cu alte treburi. eu zic pe la inceputul lu' martie sa facem o intalnire mai mare, poate vin si de la bacau si de pe la facultate si atunci vom vorbi despre tuning days. zic eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning