Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

panaitescud 04-10-06 15:29

re: Club Ford Capri

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 574337)
Aici..ce Piesa Vine.. ??

in capatul axului vine o platbanda de care vine prins cablul cu o siguranta

Silencer Power 04-10-06 15:45

Madaline, al meu esti tata, poti sa fii sigur de asta ;)

Dar mai intai sa lamurim niste lucruri, pentru care imi cer scuze de cei care intra aici si vor sa discute despre capre (inclusiv eu):

1. ai dreptate, m-am uitat la o membrana (care era muci) si la un jiclor, asta dupa ce m-am rugat de tine cu toate ca pe mess ne inteleseseram ca am voie sa fac lucrul asta, mai putin sa pun carbul pe masina in prezenta ta... deh, trebuia sa ajungi la serv

2. nu a spus nimeni ca vrea sa te urce in "matiz" ca sa probam carbul, din contra, insistam sa ma uit cat de cat cu atentie la el, deoarece, asa dupa cum imi spusesei in prealabil pe mess, nu ma asteptai sa probez... ca intarziai la serv, iar eu am fost de acord

3. m-ai intrebat de bani (ca pe un hoinar de pe strada, adica asa cum arata-i tu impreuna cu betivu' de tac-tu) iar eu in momentul ala ti-am scos 3 milioane din buzunar ca sa-ti demonstrez... desi nici acum nu stiu de ce am fost de acord... probabil pentru ca te-am vazut mai tembel

4. dupa ce am desfiletat jiclorul si m-am uitat 10 sec la el, dintr-un total de 5 min de cand ne intalnisem, in conditiile in care eu am spus sa ne intalnim la 8:30 (ora la care am fost exact in locul prestabilit) in loc de 8:50, tu trebuind sa plec la 9:00 ca sa ajungi la serv... taica-tu (un ratat social dupa cum arata) mi-a luat carbul din mana si jiclorul si a spus ca trebuie sa plecat.
In momentul ala mi-a sarit tandara si v-am injurat si am plecat... regret... trebuia sa va fi batut si sa va iau carburile.
Nu mai spun ca am venit din Dristor pana in Militari.

5. Ne-am reintalnit dupa ce ai spus pe mess ca te-ai inselat in privinta mea... Nu te-a sunat nimeni... mi-e sila...

Faptul ca spui ca ne-ai tras un sut in cur si ca ne-am luat talpasita de acolo, nu-mi da de inteles decat ca esti un debil mintal, cu care in mod sigur ma voi mai intalni si daca nu o sa pleci in pielea goala acasa, sa nu-mi mai spui tu mie Silencer POWER!

ps: pana la urma s-a dovedit a fi muci carburatorul motiv pentru care a trebuit sa cumpar kitul de reparatie+alte inlocuiri de la alte carburi+lasat o noapte intreaga in decarbosolv+ajutorul lui Bill timp de un weekend intreg+telefon de consiliere la mecanicul meu:)

pentru detalii puteti citi aici:

https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/23831-vand-tipuri-carburatoare.html

Madalin Zolti 04-10-06 15:58

auzi fram...bai bozgore.. am mai auzit berbeci din astia ca tine care intr-un final si-au luat bataie ca la urs!fii atent...cu mine nu prea se pune nimeni...dar daca ai indraznit tu...te astept la service la Ford V6 ...in **** goala...ca sa poti sa si sugi in acelasi timp ce eu te bat!ok...deci ne-am inteles!ai grija data viitoare cum vorbesti ca poate te iau in serios!stf!hai pa!

DASCALUGABRIEL 04-10-06 16:01

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 574536)
auzi fram...bai bozgore.. am mai auzit berbeci din astia ca tine care intr-un final si-au luat bataie ca la urs!fii atent...cu mine nu prea se pune nimeni...dar daca ai indraznit tu...te astept la service la Ford V6 ...in **** goala...ca sa poti sa si sugi in acelasi timp ce eu te bat!ok...deci ne-am inteles!ai grija data viitoare cum vorbesti ca poate te iau in serios!stf!hai pa!

stiti ceva?ia mutati voi circu la ARENA si sa va besteliti si amenintzati acolo! spalati-va rufele in privat!nu ma intereseaza pe mine si pe ceilalti posesori de capre ce aveti voi de impartit!
si totusi se recomanda un limbaj civilizat,nu de mahala!

johnny111 04-10-06 16:13

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 574542)
stiti ceva?ia mutati voi circu la ARENA si sa va besteliti si amenintzati acolo! spalati-va rufele in privat!nu ma intereseaza pe mine si pe ceilalti posesori de capre ce aveti voi de impartit!
si totusi se recomanda un limbaj civilizat,nu de mahala!

Ai dreptate Gabi. Gentlemani, topicul se cheama "Club Ford Capri" si ne-am strans aici ca sa vb. despre masinile noastre, nu sa asistam la certuri de mahala.

Silencer Power 04-10-06 16:20

mda... nu stiu de ce ai postat aici dle Macaling... trebuia sa postezi in topicul unde incerci sa-ti vinzi carburile...

Madalin Zolti 04-10-06 16:26

[QUOTE=Silencer Power;574559]

ca sa nu mai tepuiesti si pe altii de pe clubul ford. Chiar sunt curios daca era florin cars in persoana daca-i faceai lu ala ce mi-ai facut mie

ce,.. ti s-a umflat pipota in tine ca esti in spatele calculatorului? sau ce..
esti mort frate, al meu esti. Ti-ai mancat omenia

cv-03-btf 04-10-06 17:02

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 574501)
in capatul axului vine o platbanda de care vine prins cablul cu o siguranta

multumesc mult de tot.. pozele sunt edificatoare... o singura rugaminte as mai avea... daca poti sa masori distanta de la axul pedalei... la locasul unde vine prinsa sufa... multumesc anticipat .. asta in eventualitatea in care nu are cineva piesa originala......

cv-03-btf 04-10-06 18:02

a... si inca ceva... imi pare rau ca a trebuit sa vad astfel de discutii pe acest forum.. personal va invit sa purtati acest gen de discutii in alta parte.. si cumva sa stergeti acele randuri... in alta ordine de idei florin _cars e unul din oamenii cu care colaborez de ceva vreme.. in care eu am incredere.. si il apreciez din mai multe puncte de vedere.. si abia astept sa ma intalnesc cu el .. pe viu..... !!!

DASCALUGABRIEL 04-10-06 18:42

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 574660)
a... si inca ceva... imi pare rau ca a trebuit sa vad astfel de discutii pe acest forum.. personal va invit sa purtati acest gen de discutii in alta parte.. si cumva sa stergeti acele randuri... in alta ordine de idei florin _cars e unul din oamenii cu care colaborez de ceva vreme.. in care eu am incredere.. si il apreciez din mai multe puncte de vedere.. si abia astept sa ma intalnesc cu el .. pe viu..... !!!

si eu am colaborat cu florin si sincer nu am avut nici o problema si slava domnului ca de ceva timp chiar mi-a fo de ajutor!si intr-adevar si eu de abia astept sa ma vad live cu citeva persoane de pe forum !

codrin44 04-10-06 18:51

cu aceasta ocazia vreau sa anunt si eu ca am ciuda pe ala de mi-a reparat bordul si mi l-a pierdut si sa-i transmit ca daca-l vad...ii cer banii pe bord si sa-i multumesc tatalui meu ca nu m-a sustinut sa ajung ceea ce sunt...deasemenea mai am o lista cu persoanele pe care am dusmanie si vreau sa le transmit pe aceasta cale ca daca le vad,le spun de dusmaneala!
vinde cineva balamallele de la haion-mk3?

cv-03-btf 04-10-06 20:08

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 574723)
cu aceasta ocazia vreau sa anunt si eu ca am ciuda pe ala de mi-a reparat bordul si mi l-a pierdut si sa-i transmit ca daca-l vad...ii cer banii pe bord si sa-i multumesc tatalui meu ca nu m-a sustinut sa ajung ceea ce sunt...deasemenea mai am o lista cu persoanele pe care am dusmanie si vreau sa le transmit pe aceasta cale ca daca le vad,le spun de dusmaneala!

****banzaiiii***!!!

johnny111 04-10-06 20:14

Ba, ce v-o apucat? Atz mancat tatz hiribe bolunde?
Si acum vorbind serios: Domnilor, incepe sa-mi fie rushine de topicu' asta. A inceput sa devina scena de rezolvare a rafuielilor din spatele blocului. Daca mai aveti cat de cat onoare si bun simt va rog sa va stergeti posturile care nu tin de subiectul topicului.
Silencer, la telefon mi-ai parut om de bun simt. Da te rog dovada de intelepciune.

florin_cars 04-10-06 20:50

johnny111 la faza cu hiribe bolunde..m-ai dat pe spate... :lol: :lol: :lol:

aqm am ajuns sa citesc aceste minunatzii...mi-a zis Silencer sa intru dar nu am apucat pana acum, la ce zi am avut..chiar mi-a prins tare bine sa vad ce scrie aici:evil: . Revin cu un reply...edificator..referitor la carbul meu si Madalin, fara injurii si comments, doar copy & paste, si fiecare sa creada ce vrea.
Pace.

panaitescud 04-10-06 21:45

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 574723)

apropos...ce amorizoare se potrivesc la haion

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning