![]() |
Re: Masini Abandonate!
Este un Pontiac Fiero, machiat astfel īncāt să arate precum un Ferrari F40.
Pontiac Fiero este cea mai bună bază atunci cānd vrei să-ţi creezi maşini exotice. :)) |
Exact, singura parte neschimbata/modificata este cabina, unde se observa clar aspectul Fiero, restul este body-kit.
|
Quote:
Bai, mai mergeti ma, prin parculet, la joaca... :tetter: Au fost oameni dati in udecata pentru transformari din Fiero in Ferrari... |
Da' nenea, acuma nu mai e moda cu "Tara, tara, vrem ostasi", "Prinselea", "Pac, Pac", fotbal in spatele blocului si d-astea, acuma ne amuzam in fata unui ecran toata ziua :lol::lol::lol:
|
Quote:
Insa diferenta intre E30 si o dacie este ca prima e masina.... si a2a...este doar un mijloc de deplasare cam cum e loganul acum. Am respect pt. dacii dar numai pana la un punct. |
in 2007 l-am vazut pe "freddy ok" de cateva ori prin oras circuland si pot spune ca facea furori,nu stiu ce motor e pe masina dar sunetul aducea cu al unui supercar.puteti sa spuneti ce vreti dar mie unu imi place cum arata masina :D
|
nu stiu daca cineva a spus ca nu e frumoasa, orice e mai frumos decat baza, e un pas inainte. Doar ca a cam disparut demult masina..
Fiero are niste amarate de V6, urmatorul pas putea fi un V8, dar pana la urma si cu evacuarile se pot face multe. |
Scuze de offtopic, dar tin sa va arat ceva :D
|
Quote:
|
Pacat de unele masini
|
Quote:
|
Cand am ajuns la Gullwing-urile alea doua, efectiv mi-au dat lacrimile :sniff: ...
|
Unde ai văzut tu Gullwing-urile?
Alea, primele? Te asigur că nu sunt Mercedes. Ceva de la TVR sau Ferrari, nu sunt sigur. |
|
baze numai bune de o restaurare in photoshop ,pacat de ele ,masini superbe si rare:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning